Çok güzel gitsin kilocularSabah 200 gram daha vererek uyandım sizler ne alemdesin Yarın bizi ne bekliyo
Bendeki sonuç süper olacakSabah 200 gram daha vererek uyandım sizler ne alemdesin Yarın bizi ne bekliyo
Günaydın şekerimGünaydın kızlar
Çok teşekkürler Ayşeciğim.Kuzeninin doçentliği hayırlı olsun canım.
geleneksel perşembe sabahı balkon konuşmamı yapıyım
menim minnak ejderyalayımm,
malum perşembe ve köprüden önce son çıkış
gün içinde suyumuzu ihmal etmiyoruz 3 litreye tamamlarsak süper olur, ödem oluşmaması için ve geç saate kalmıyoruz erkencik ten uyuyoruz
çok yorulup kas şişirecek sporları yapmıyoruz ki tartıya + olarak yansımasın
müzik açıp oynayın bol bol bugün , kıvırtın
bugünü karbonhidratsız, hafif yiyeceklerle geçiriyoruz özellikle akşam yemeklerini hafif ve erken saatlerde yiyelim ki yarın tartıda ve listelerde yüzümüz gülsün
cuma sabah, aç karnına cıbıl tartılıyoruz
muhteşem bir takım % siyle listelerde esmeye devam edelim istiyorum
birinç olalım birinç enn enn birinçç
bireysel de de kızçelerimi görmek istiyorum
yarın biliyorum ki beni de kendinizi de gülümseteceksiniz
o zaman dans
kolay atlatın inşallah canımMerhaba arkadaşlar nasılsınız, ben küçük oğlumun diş sıkıntısıyla uğraşıyorum maşallah arka arkaya patlıyor dişler baya mızmız
Merhaba Arkadaşlar,
Dün akşam iş çıkışında Anıttepe Koşu Parkuru'na gittim. 75 dakika tempolu yürüdüm.
MiBand2 akıllı bilekliğimin ölçtüğü gün içerisindeki adımlarım + koşu parkurundaki adımlarım = 111255 adım olduZre_
Gün içerisindeki 10000 hedefime ulaştığım için mutluyum. 3 lt suyumu da içtim.
Eki Görüntüle 2142734
Çok geçmiş olsun diş dönemi baya zorluyor bebekleri hemen atlatırsınız inşallahMerhaba arkadaşlar nasılsınız, ben küçük oğlumun diş sıkıntısıyla uğraşıyorum maşallah arka arkaya patlıyor dişler baya mızmız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?