Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kizlar bu baş agrisi beni mahvediyor sanki bahaneymis gibi hergün ayni seyle geliyorum farkindayim ama gercekten yoruldum.beni dövüp dövüp bir kenara atsalar anca böyle bitkin ve yorgun olurdum herhalde.iki gün geçmedi bugun iyiyim cok şükür.
Yarini sabirsizlikla bekliyorum ınşallah güzel sonuç alırız.

Kilo verememekteki hatamizin psikolejik olduğunu düşünüyorum.
Hergun biraz daha zayifladigim hissine girdigimde buna gercekten inandigimda ufak tefek kacamaklara ragmen kilo verebiliyorum.ama bu his olmadiginda diyetten şaşmasamda bir gram oynamiyor.kendini o psikolejiye sokmak sart bence

anam bende 111255 görünce naapti bu diyorum
masallah canim cok güzel yürümüssün
benim rekor 21.000
bu yaz onu gecerim insallah

insallah canim
bi hacamat ve sülük yaptirsan nasil olur acaba

kızlar merhabaa..

sabahtan beri bi günaydın yazamadım sabah 84,7 geldim ve çok mutluyum inşallah bir an evvel 80 i görürüm malum benim metabolizma katır hızıyla çalışıyor mübareek kilo verecem diye neler yapmıyorum ki.. üç gündür spora başladım ama spor salonu değil tabi ki, bizim evin aşağısına park yapıldı tartar pist mi ne diolar amaan o ne güzel şeymiş öyle çok hoşuma gitti nerdeyse orda yatacam :) sporun etkisidir tabi ki insan yürüdükçe açılıyor umarım yakında koşabilirim orda , 80 e ineydim koşardım bence ama bu kilo ile zor hala:)

A

Benim eşim sülük koymuştu burnuna gül hastalığı var burnu kızarık çok kötü oluyo sülük geziyor falan nerede pis kan varsa çekiyor ama şifa bulan çokmuş

canım sülük tedavisinde bir sülük tek kez kullanılıyormuş çok hijyenik bir yerde yaptırmak lazımmımş yoksa allah korusun enfeksiyon kapılabilirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…