Bugün akşamüzeri de Anıttepe Koşu parkuruna gitmek istiyorum inşallah. Hedef yine 10000kolay atlatın inşallah canım
İnşallah cok ugrastirmadan cabucak cikarlae canimMerhaba arkadaşlar nasılsınız, ben küçük oğlumun diş sıkıntısıyla uğraşıyorum maşallah arka arkaya patlıyor dişler baya mızmız
kolay atlatın inşallah canım
Çok geçmiş olsun diş dönemi baya zorluyor bebekleri hemen atlatırsınız inşallah
İnş canlarım teşekkür ederim hepinizeİnşallah cok ugrastirmadan cabucak cikarlae canim
anam bende 111255 görünce naapti bu diyorumMerhaba Arkadaşlar,
Dün akşam iş çıkışında Anıttepe Koşu Parkuru'na gittim. 75 dakika tempolu yürüdüm.
MiBand2 akıllı bilekliğimin ölçtüğü gün içerisindeki adımlarım + koşu parkurundaki adımlarım = 111255 adım oldu @Zhre_
Gün içerisindeki 10000 hedefime ulaştığım için mutluyum. 3 lt suyumu da içtim.
Eki Görüntüle 2142734
gecmis olsun yavruya canimMerhaba arkadaşlar nasılsınız, ben küçük oğlumun diş sıkıntısıyla uğraşıyorum maşallah arka arkaya patlıyor dişler baya mızmız
insallah canimKizlar bu baş agrisi beni mahvediyor sanki bahaneymis gibi hergün ayni seyle geliyorum farkindayim ama gercekten yoruldum.beni dövüp dövüp bir kenara atsalar anca böyle bitkin ve yorgun olurdum herhalde.iki gün geçmedi bugun iyiyim cok şükür.
Yarini sabirsizlikla bekliyorum ınşallah güzel sonuç alırız.
Teşekkür ederim canımgecmis olsun yavruya canim
Benim eşim sülük koymuştu burnuna gül hastalığı var burnu kızarık çok kötü oluyo sülük geziyor falan nerede pis kan varsa çekiyor ama şifa bulan çokmuşinsallah canim
bi hacamat ve sülük yaptirsan nasil olur acaba
Evet aynen bunu düşünüyorum iyi yer bulursam gidicem ınşallahinsallah canim
bi hacamat ve sülük yaptirsan nasil olur acaba
A
Benim eşim sülük koymuştu burnuna gül hastalığı var burnu kızarık çok kötü oluyo sülük geziyor falan nerede pis kan varsa çekiyor ama şifa bulan çokmuş
Bende şu 6 rakamını bi görsem kilom un başındabir 79 kiloyu görüp 7 li rakamlara inebileydiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?