Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sağol canım
Senide Allah kavuştursun

Sağol ablamm. ❤❤

Benim hafta sonum çok kötüydü
Benimki belliydi canım
Sayemde 10. grup da kermese katıldı

Süperdi bu.

Dalışada yazmadan gecemiycem.
Ne kadar derinliğe dalıyorsun
Nefesini ne kadar zaman tutabiliyorsun
Ben hayatta yapamam
Ve benim yanımda dalsan ortalığı ayağa kaldırırım gitti kadın daha çıkmadı bakin hemen diye

Bura sel firtinaydi resmen.bir disari ciktik yemek icin yolda yagmura yakalandik dolu yagdi yol gozukmedi o kadar gerildm ki eve geldigime sukrettim.ben boyle yagmur dolu gormemistim cok korktum.ķiyamet alameti gibi valla iyice tirstim

O yastik izi bende de vardi .tam bi pzt sendromu

ahh canım ya çok geçmiş olsun, o yorgunluğun üstüne bi de bu

Bura sel firtinaydi resmen.bir disari ciktik yemek icin yolda yagmura yakalandik dolu yagdi yol gozukmedi o kadar gerildm ki eve geldigime sukrettim.ben boyle yagmur dolu gormemistim cok korktum.ķiyamet alameti gibi valla iyice tirstim
Cumartesi günü Ankara Mamak'ta heryeri seller götürmüş.
Haklısın canım.
Bizim orada da yağdı. Hava kapkaranlıktı.
Biz de Annemle hiç çıkmayalım, ev keyfi yapalım dedik.
Sevdiklerimle vakit geçirmek, karşılıklı kahve içmek haftasonunun en güzel kısmı olsa gerek.

Tüplü dalış yapmıştık canım. * sertifikalı dalgıçlar en fazla 20 m.'ye kadar dalabiliyorlar.
İlk hafta teorik eğitim alınıyor, bu eğitimde dalışta dikkat etmemiz gereken hususlar, yapacaklarımız vs hakkında bilgi veriliyor. Haftasonu da dalış sertifikalarını alabilmemiz için deniz kenarında bir ilçeye, dalış amaçlı eğitime gidiliyor.
Bu şekilde * dalış sertifikası alınabiliyor. Sonrasında bir kere daha Kalkan'da dalışa katılmıştım.
Aradan dilekolay 14 yıl geçti. Tekrar dalmak istesem sıfırdan başlamam gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cok guzel bir deneyim olsa gerek.boyle aktiviteler hem zihne hem bedene iyi geliyor.keske devam ettirsydin

Tebrik ederim valla canım benim için imkansız bi durum sudan korkarım denize havuza hayatta tek girmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…