Sağol canım
Senide Allah kavuştursun
Merhabalar Arkadaşlar,
2004 yılında * dalış sertifikamı almış ve dalışa gitmiştim. O zaman bize eğitim veren hocamız kendi dalış merkezini açtı daha sonra. Pazar günü de cafe'lerinde organize ettikleri Sağlıklı Brunch'a katıldım. Saat 14:30'e kadar oradaydım. Sonra akşam saatlerine kadar evime yakın bir AVM'deydim. Çantalarım vardı tamirde, onları aldım. Anneme telefon kılıfı baktım.
Hediyelik eşyalara baktım, yemek yedim, kahve içtim derken AVM'de akşam 21:00'i buldum.
Eve gelince evi toparladım. Sonra TV izlerken uyuyakaldım.
Cumartesi günü de Annemle birlikteydik. Evden pek dışarı çıkmadım. Sadece bir ara yürüyüp eve geri geldim.
Sizin haftasonunuz nasıldı? Güzel geçti mi?
Benimki belliydi canım
Sayemde 10. grup da kermese katıldı
Dalışada yazmadan gecemiycem.Merhabalar Arkadaşlar,
2004 yılında * dalış sertifikamı almış ve dalışa gitmiştim. O zaman bize eğitim veren hocamız kendi dalış merkezini açtı daha sonra. Pazar günü de cafe'lerinde organize ettikleri Sağlıklı Brunch'a katıldım. Saat 14:30'e kadar oradaydım. Sonra akşam saatlerine kadar evime yakın bir AVM'deydim. Çantalarım vardı tamirde, onları aldım. Anneme telefon kılıfı baktım.
Hediyelik eşyalara baktım, yemek yedim, kahve içtim derken AVM'de akşam 21:00'i buldum.
Cumartesi günü de Annemle birlikteydik. Evden pek dışarı çıkmadım. Sadece bir ara yürüyüp eve geri geldim.
Bura sel firtinaydi resmen.bir disari ciktik yemek icin yolda yagmura yakalandik dolu yagdi yol gozukmedi o kadar gerildm ki eve geldigime sukrettim.ben boyle yagmur dolu gormemistim cok korktum.ķiyamet alameti gibi valla iyice tirstimMerhabalar Arkadaşlar,
Ayni benDalışada yazmadan gecemiycem.
Ne kadar derinliğe dalıyorsun
Nefesini ne kadar zaman tutabiliyorsun
Ben hayatta yapamam
Ve benim yanımda dalsan ortalığı ayağa kaldırırım gitti kadın daha çıkmadı bakin hemen diye
Wuu ama bu cok guzelmis hayran kaldim.hic bir kaplana boyle alici gozuyle bakmamistim
O yastik izi bende de vardi .tam bi pzt sendromuBugün kilom fazla cıktı 71.200
Sabah kalktimki alnıma yastığın izi çıkmış ama resmen özene bezene yapmış gibi
Sürmem akmış göz çevrem kapkara
Zaten fazlasıyla şişmişim. Aynada başka bişey görmüş gibi oldum.
Neysemoni çok çok dikkat edip ödemide atıp cumaya ınsallah eksi gelecem
ahh canım ya çok geçmiş olsun, o yorgunluğun üstüne bi de buIyi geceler kızlar
Bohcadan geldim, üstümü değişip camiye temizliğe gittim.12 ye geliyordu eve geldim.evi biraz toplayım dedim, baktım biyerde örümcek var. Süpürgeye çektirdiğim derken süpürgenin borusu ayak baş parmağa yakın yerdeki kemiğin üstüne düştü. Zaten ayağım ağrıyordu şimdi daha şiddetli ağrımaya başladı.
Yediklerime gelince
Hep lahmacun gözleme ve pasta yedim. Şu az ictim .biliyorum ayıp ettim. Sabahtan itibaren tam dikkat etmem lazım
Bengal kaplanlarının güzelliklerine hayranım.Wuu ama bu cok guzelmis hayran kaldim.hic bir kaplana boyle alici gozuyle bakmamistim
Cumartesi günü Ankara Mamak'ta heryeri seller götürmüş.Bura sel firtinaydi resmen.bir disari ciktik yemek icin yolda yagmura yakalandik dolu yagdi yol gozukmedi o kadar gerildm ki eve geldigime sukrettim.ben boyle yagmur dolu gormemistim cok korktum.ķiyamet alameti gibi valla iyice tirstim
Tüplü dalış yapmıştık canım. * sertifikalı dalgıçlar en fazla 20 m.'ye kadar dalabiliyorlar.Dalışada yazmadan gecemiycem.
Ne kadar derinliğe dalıyorsun
Nefesini ne kadar zaman tutabiliyorsun
Ben hayatta yapamam
Ve benim yanımda dalsan ortalığı ayağa kaldırırım gitti kadın daha çıkmadı bakin hemen diye
Cok guzel bir deneyim olsa gerek.boyle aktiviteler hem zihne hem bedene iyi geliyor.keske devam ettirsydinTüplü dalış yapmıştık canım. * sertifikalı dalgıçlar en fazla 20 m.'ye kadar dalabiliyorlar.
İlk hafta teorik eğitim alınıyor, bu eğitimde dalışta dikkat etmemiz gereken hususlar, yapacaklarımız vs hakkında bilgi veriliyor. Haftasonu da dalış sertifikalarını alabilmemiz için deniz kenarında bir ilçeye, dalış amaçlı eğitime gidiliyor.
Bu şekilde * dalış sertifikası alınabiliyor. Sonrasında bir kere daha Kalkan'da dalışa katılmıştım.
Aradan dilekolay 14 yıl geçti. Tekrar dalmak istesem sıfırdan başlamam gerek.
Bugün gunn icinde tartil ve farkı gör ödem falan kalmayacak oruçlu olduğun için bide iftarda kontrollü ol Allah kabul etsjn
Allah kabul etsin canım
Sağolun kızlar. Valla su anda basım ağrımaya başladıAllah kabul etsin canım
İlk günlerde baş ağrısı oluyo canım bende de ben gece sahurda bi tane ağrı kesici içip yatıyorum yıksa zonk zonk kafam çok kötü oluyoSağolun kızlar. Valla su anda basım ağrımaya başladı
Tebrik ederim valla canım benim için imkansız bi durum sudan korkarım denize havuza hayatta tek girmemTüplü dalış yapmıştık canım. * sertifikalı dalgıçlar en fazla 20 m.'ye kadar dalabiliyorlar.
İlk hafta teorik eğitim alınıyor, bu eğitimde dalışta dikkat etmemiz gereken hususlar, yapacaklarımız vs hakkında bilgi veriliyor. Haftasonu da dalış sertifikalarını alabilmemiz için deniz kenarında bir ilçeye, dalış amaçlı eğitime gidiliyor.
Bu şekilde * dalış sertifikası alınabiliyor. Sonrasında bir kere daha Kalkan'da dalışa katılmıştım.
Aradan dilekolay 14 yıl geçti. Tekrar dalmak istesem sıfırdan başlamam gerek.
Issız adaya düşsen yanına alacağın 3 şeyGitgide ıssızlaşıyor buralarrr
Sahurda içsm bu saate etkisi kalır mıİlk günlerde baş ağrısı oluyo canım bende de ben gece sahurda bi tane ağrı kesici içip yatıyorum yıksa zonk zonk kafam çok kötü oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?