Afiyet olsuniyi oglenler
İlk fırsatta bakayım bendeyeni bir diziye basladim cok guzel duruyor mutlaka tavsiye ediyorum.
otizmli bir doktor..
engellerin sadece farklilik oldugunu anlamak adına, farkindalik adina, toplumun genel bakışını gormek adina harika duruyor
" the good doctor"
İlk fırsatta bakayım bende
Aklımda canım sen thiss is us izledin mi çok güzel aile dizisi ben çok beğenmiştim yaa aklıma geldidaha 1 bolum izledim ama cok hosuma gitti. medikal dizilerden cok hoslanirim ben. hem bu yonu var. hem de doktor otizmli, savant sendromu var ayni zamanda, yonetim kurulu bildigi icin istemiyor hastaneye. 1 kisi istiyor blaaa blaa blaa :)
ne diyim geçmiş olsun, cuma günü bir şekilde kilonu bildirmeye çalışmoni ya derceye gırım ama sevınemıyorumtelofonumun ekranı gıttı arkadsın pc nı aldım ordan yazıyorum yarın teleofonumu tamıre gıdecek ne kadar kalır ne olur bılemıyorum.cumaya kadar gelemezsem benı ızıne ayırabılırsın. cumayıda beklemeyebılırsın gorusmek uzere kızlar gıremesemde yazamasamda dıyete son hız devam. opuyorum hepınızi
Issız adaya düşsen yanına alacağın 3 şey
Aklımda canım sen thiss is us izledin mi çok güzel aile dizisi ben çok beğenmiştim yaa aklıma geldi
Sağol kaptan ev bana bakıyor ben eve kim yapacak acabaahh canım ya çok geçmiş olsun, o yorgunluğun üstüne bi de bu
dinlen tabii canım ya helak ediyosun kendiniSağol kaptan ev bana bakıyor ben eve kim yapacak acaba
Birde hasta ziyareti cıktı
Bugün dinlenip yarın iş yapmaya karar verdim
Aman canım otur oturduğun yerdeTüplü dalış yapmıştık canım. * sertifikalı dalgıçlar en fazla 20 m.'ye kadar dalabiliyorlar.
İlk hafta teorik eğitim alınıyor, bu eğitimde dalışta dikkat etmemiz gereken hususlar, yapacaklarımız vs hakkında bilgi veriliyor. Haftasonu da dalış sertifikalarını alabilmemiz için deniz kenarında bir ilçeye, dalış amaçlı eğitime gidiliyor.
Bu şekilde * dalış sertifikası alınabiliyor. Sonrasında bir kere daha Kalkan'da dalışa katılmıştım.
Aradan dilekolay 14 yıl geçti. Tekrar dalmak istesem sıfırdan başlamam gerek.
Abla brn bildirmistim kilo sabahPAZARTESİ TARTISI 7 MAYIS
CUMA/P.TESİ
Ezgi osman >>74,7>74,6
gezegenfeza >>69,7>>71,1
miyaww__ >>85,2>>86,2
Zhre_ >> 101>>???
Dino1isi >>68>>68,9
hayal114 >>80,9>>??
Sekerportakalimm >>64,2>>64,5
guziss35 >> 75,3>>77,2
bluedolphin >>84>>84
nurciloji>>62,2 >>62,4
gokyüzündekiturna>> 84,9 >>84,7
Issız adaya düşsen yanına alacağın 3 şey
Biz kesin sınırsız yiyecek alırız.
Menum:
Sabah ac karnima filtre kahve
Kahvalti
1 uzumlu ekmek ( etimek buyuklugunde ve daha ince)
1 filtre kahve
1 yumurta
Ara yok
Oglen
2 bardak siyah cay
Ara yok
Aksam
Mangal
1 kendi yaptigim minik kek
Su 2 lt icmisimdir
Spor: temizlik is yemek felan hani toplam yarim saat oturmusumdur zaten
Kilom 100.9
moni
gözümden kaçmış bitanem, düzenledim yenidenAbla brn bildirmistim kilo sabah
100.9
Evet çok doğru
Lahmacun yeyip kilo verdiğim oldu ama o zaman tam yapıyordum. Şu ve yeşil çay çok içemedim bu sefer
Ben dun 2 kupa yesil cay sigabilecek thermos bardak aldim birazdan yesil cay demleyip ise giderken icecem yolda. Buaralar bende hic yesil cay icemedim.Ben mangal yada piknik yapmayı sevmiyorum canım yaa, dediğin gibi ıllaki banyo şart oluyor zaten on hazırlık yoruyor birde sonrası var, o daha zor resmen eziyet gibi geliyor bana
Olurmu kız bir geldim pir geldimGitgide ıssızlaşıyor buralarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?