Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

yeni bir diziye basladim cok guzel duruyor mutlaka tavsiye ediyorum.
otizmli bir doktor..
engellerin sadece farklilik oldugunu anlamak adına, farkindalik adina, toplumun genel bakışını gormek adina harika duruyor

" the good doctor"
İlk fırsatta bakayım bende

İlk fırsatta bakayım bende

daha 1 bolum izledim ama cok hosuma gitti. medikal dizilerden cok hoslanirim ben. hem bu yonu var. hem de doktor otizmli, savant sendromu var ayni zamanda, yonetim kurulu bildigi icin istemiyor hastaneye. 1 kisi istiyor blaaa blaa blaa :)

daha 1 bolum izledim ama cok hosuma gitti. medikal dizilerden cok hoslanirim ben. hem bu yonu var. hem de doktor otizmli, savant sendromu var ayni zamanda, yonetim kurulu bildigi icin istemiyor hastaneye. 1 kisi istiyor blaaa blaa blaa :)
Aklımda canım sen thiss is us izledin mi çok güzel aile dizisi ben çok beğenmiştim yaa aklıma geldi

ne diyim geçmiş olsun, cuma günü bir şekilde kilonu bildirmeye çalış

PAZARTESİ TARTISI 7 MAYIS
CUMA/P.TESİ

Ezgi osman >>74,7>74,6
gezegenfeza >>69,7>>71,1
miyaww__ >>85,2>>86,2
Zhre_ >> 101>>100,9
Dino1isi >>68>>68,9
hayal114 >>80,9>>??
Sekerportakalimm >>64,2>>64,5
guziss35 >> 75,3>>77,2
bluedolphin >>84>>84
nurciloji>>62,2 >>62,4
gokyüzündekiturna>> 84,9 >>84,7

Son düzenleme:
Aman canım otur oturduğun yerde
Dalış derken bile daralıyorum, nefes almakta zorlanıyorum.
Suya atladigim gibi çıkmam lazım

Abla brn bildirmistim kilo sabah
100.9

moni

Buarada dunki menu bu bildirmemisim

Evet çok doğru
Lahmacun yeyip kilo verdiğim oldu ama o zaman tam yapıyordum. Şu ve yeşil çay çok içemedim bu sefer

Ben mangal yada piknik yapmayı sevmiyorum canım yaa, dediğin gibi ıllaki banyo şart oluyor zaten on hazırlık yoruyor birde sonrası var, o daha zor resmen eziyet gibi geliyor bana
Ben dun 2 kupa yesil cay sigabilecek thermos bardak aldim birazdan yesil cay demleyip ise giderken icecem yolda. Buaralar bende hic yesil cay icemedim.

Mangali severim ama arka bahcrde oyle piknik mangalini bende sevmem yanindedigin gibi sonrasi daha bi zahmetli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…