Aynen uzun , ben bide aksam calisxam ya iftari iste yapcamYat canım malum bizim süre çok uzun
21:23Ay evet size kaçta iftar
Evet canımGünaydın canım niyetli misin
Benim cok iyi gidiyor suan isteyim saat 23e kadar. Susuzluk var biraz ama iyiyim cok sukur bakalim.. sizinnNasıl gidiyor oruç?
Benim cok iyi gidiyor suan isteyim saat 23e kadar. Susuzluk var biraz ama iyiyim cok sukur bakalim.. sizinn
Başım ağrıdım ağrıycam diyor ,bir işde yapmadımHerkese selamm.
Hayırlı ramazanlar diliyorum.
Oruçlarımız kabul olsun inşallah.
gezegenfeza Zre_ burdan 1 saat sonrasınız oy oyyy
Güllaç yapan olsada bi tadına baksam.Herkese merhaba anca gelebildim foruma sabah uyandım ki yine farenjitim boğazımı mahvetmiş okula gittim ordan çıktım doktora gittim ilaçlarımı aldım ve yattım daha yeni kalkıyorum ama hala baş agrım benimle duruyor
Niyetli olan herkesin Allah kabul etsin oruçlarını herkese hayırlı ramazanlar diliyorum akşama tekrar uğrayıp menümü yazacağım.
Hasta olunca garip bir psikoloji içine giriyorum sanki beslenmede dikkatli olmazsam daha uzun sürecek gibi ben hasta olunca yemek yerim hep kendimi uzak tutmam şart.
Bir dee güllaç konusu zayıf noktam ramazanda
Açlık aramıyorum, susuzluk dayanılmayacak kadar deyil ,Nasıl gidiyor oruç?
Offff ben aranızda en erken açarım sende en geç galibaBurda 21.29da
Çok güzel ben çok seviyorum bende hiç denemedim ama her ramazan bol bol yedim :)))Güllaç yapan olsada bi tadına baksam.
Çok merak ediyorum.
Burda hazır yufkası satılıyor hiç alıp denemedim
Offff ben aranızda en erken açarım sende en geç galiba
19.19 da açacak vanda yimSen nerdesin Ezgi? Kaçta açıcan?
Oooo 1 saat var aramızda19.19 da açacak vanda yim
15 gün sonra bende sizin gibi 8 de acacam kasyMonuya ailenin yanına gibiyorumOooo 1 saat var aramızda
Ooo sen en hem açaçak kişisin galiba gruptaBurda 21.29da
Allah yardımcınız olsun sizinde bizimde
Allah yardımcın olsun canım emzirirken daha zor beni çok susatıyor yaaEvet canım
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine bünyen zayıf düşmesinHerkese merhaba anca gelebildim foruma sabah uyandım ki yine farenjitim boğazımı mahvetmiş okula gittim ordan çıktım doktora gittim ilaçlarımı aldım ve yattım daha yeni kalkıyorum ama hala baş agrım benimle duruyor
Niyetli olan herkesin Allah kabul etsin oruçlarını herkese hayırlı ramazanlar diliyorum akşama tekrar uğrayıp menümü yazacağım.
Hasta olunca garip bir psikoloji içine giriyorum sanki beslenmede dikkatli olmazsam daha uzun sürecek gibi ben hasta olunca yemek yerim hep kendimi uzak tutmam şart.
Bir dee güllaç konusu zayıf noktam ramazanda
Gitmiyor resmen durdu ayan bendeNasıl gidiyor oruç?
Size gelelim yaa zaten kahvaltı hazırlayan yeter :))19.19 da açacak vanda yim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?