Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Amiin ablam.
Çok dikkat et kendine hasta olursan toparlayamazsın ramazanda çok zor olur.

Allah yardımcın olsun kuzum bu durumda ne yapılır hiç bilmiyorum dişi kedim hiç olmadıeş bul bi tane, kedilerin anneliğini izlemek muhteşem bir şeymükemmel anneler

Sağol abla yokk bebelere naparım sonraaa.

Kısırlaştırılacak kuzum haftaya. Randevusu alındı. Amasyaya gidip gelicez yemin töreni için ondan sonra doktor yolu marş marş.
Koltuk başlarında gezinmiyor çünkü miyoş var üzerinde gezmelik. bkz: ben

Günaydın şekerler

Eşim akşam şehir Dışında kalacak bende gündüz bizim cadıyla beraber ablama gidicem otobüsle metrobüsle oruçlu iken nasıl olacak merak ediyorum:)

Aboovvvv savaş boyalarını sür.

Evet zor oluyor canım tam namaza başlıyorum bir hafta ya kılıyorum ya kılamıyorum hooop bizimki bakınıp gidiyor

Burdada ezan 4 de okunuyor

Günaydın şekerler

Eşim akşam şehir Dışında kalacak bende gündüz bizim cadıyla beraber ablama gidicem otobüsle metrobüsle oruçlu iken nasıl olacak merak ediyorum:)
Biseylerle oyalaninca zamanin nasil gectigini farketmiyor insan
Insallah sıkıntı olmaz

Gunaydinnn.iftardan sonra bur uyku bastiriyor cok yorgun oluyorum.dun yutuys yaptik resmen gpzlerim kapali.hala pzt aldigim kiloyida veremedm
Karbonhidratı çok kaçırdıysan şekerin yükselip uyku yapmıştır. Ondan gözlerin kapanır canım .
Bu cuma bende kilo veremiycem gibi geliyor ama haftaya eksi olur eminim

Karbonhidratı çok kaçırdıysan şekerin yükselip uyku yapmıştır. Ondan gözlerin kapanır canım .
Bu cuma bende kilo veremiycem gibi geliyor ama haftaya eksi olur eminim
Ekmek pide yememistim aslinda da biraz hizli yedim sanirim.birde su ucemiyorum susuz kaldi vucut ondan da olabilir
Instagramda da bugn okudum orucun ilk hafta bas agrisi halsizlik vucuttan hizla atilan toksinlerden dolayiymis

moni
Monicigim
Hani ramazandayizya
Malum sahur yapıp yatıyoruz
Cuma sabah tartılırsak kesin fazla çıkarız
Nasıl yapsakki
Ben normalde iftardan 2 3 saat önce tartildigim kiloyu doğru buluyorum
Evet bitanem ramazan da kilo bildirimimiz o şekilde oluyor
Bende onu yazcaktım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…