Hayırlı sahurlar olsun, rabbim tutulan oruçları kabul eylesin inşallah.
Ramazanda uykusuzluktan çok etkileniyorum, bıraksalar hiç kalkmıcam
Erken yattım uykumu alıyım diye, akşamüstüde az uyumuştum iyi geldi.
Dün biraz sildim süpürdüm yorulmuşum. Ufak tefek anlamsız ağrılarım oldu, şimdide sağ böbreğim sanırım ters bi harekette tutulcak gibi. Özetle nane mollayım
Allah yardımcın olsun kuzumbu durumda ne yapılır hiç bilmiyorum dişi kedim hiç olmadı eş bul bi tane, kedilerin anneliğini izlemek muhteşem bir şey mükemmel anneler
Çan’ların dediği gibi gördüğün an sorumlusun
Yaaa baya zor oluyordur. Allah sabır versin
Çamaşırdı bulaşıktı baktım saat geçmiş baya yapıp yatayım dedim . Zaten 4 okunuyor burda ezan
Evde geziyor mu yoksa koltuk başlarında felan. Kısırlaştırdın mı yavru kediler çok tatlı oluyorlar bu arada
Günaydın şekerler
Eşim akşam şehir Dışında kalacak bende gündüz bizim cadıyla beraber ablama gidicem otobüsle metrobüsle oruçlu iken nasıl olacak merak ediyorum:)
Evet zor oluyor canım tam namaza başlıyorum bir hafta ya kılıyorum ya kılamıyorum hooop bizimki bakınıp gidiyorÇan’ların dediği gibi gördüğün an sorumlusun
Yaaa baya zor oluyordur. Allah sabır versin
Çamaşırdı bulaşıktı baktım saat geçmiş baya yapıp yatayım dedim . Zaten 4 okunuyor burda ezan
Evde geziyor mu yoksa koltuk başlarında felan. Kısırlaştırdın mı yavru kediler çok tatlı oluyorlar bu arada
Biseylerle oyalaninca zamanin nasil gectigini farketmiyor insanGünaydın şekerler
Eşim akşam şehir Dışında kalacak bende gündüz bizim cadıyla beraber ablama gidicem otobüsle metrobüsle oruçlu iken nasıl olacak merak ediyorum:)
Karbonhidratı çok kaçırdıysan şekerin yükselip uyku yapmıştır. Ondan gözlerin kapanır canım .Gunaydinnn.iftardan sonra bur uyku bastiriyor cok yorgun oluyorum.dun yutuys yaptik resmen gpzlerim kapali.hala pzt aldigim kiloyida veremedm
Naapti yaramaz sakinlestimiHerkese günaydınnnn. ❤❤
Bana gün aymadı çünkü uyumadım doğru dürüst.
Naapti yaramaz sakinlestimi
Hastalandimi acabaYok abla yok
Ona da kıyamıyorum banada günah.
Ağlıyor hep.
Aboovv senin kedi çıldırmışEş istiyor.
İnşallahBiseylerle oyalaninca zamanin nasil gectigini farketmiyor insan
Insallah sıkıntı olmaz
Ağlancak halime güldürdün abla.Aboovv senin kedi çıldırmış
Ekmek pide yememistim aslinda da biraz hizli yedim sanirim.birde su ucemiyorum susuz kaldi vucut ondan da olabilirKarbonhidratı çok kaçırdıysan şekerin yükselip uyku yapmıştır. Ondan gözlerin kapanır canım .
Bu cuma bende kilo veremiycem gibi geliyor ama haftaya eksi olur eminim
Martda da degiliz kiEş istiyor.
Tiroid icin dere otu cok iyi geliyormsbazen öyle malesef
troidden olabiliyormus
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun kaptan
Evet bitanem ramazan da kilo bildirimimiz o şekilde oluyormoni
Monicigim
Hani ramazandayizya
Malum sahur yapıp yatıyoruz
Cuma sabah tartılırsak kesin fazla çıkarız
Nasıl yapsakki
Ben normalde iftardan 2 3 saat önce tartildigim kiloyu doğru buluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?