Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Arabamın kapısına bir servis çarpmıştı ya, kapısını Cumartesi günü sanayide yaptıracağım.
Evvelsi gün ve dün diş hekimime gidip geldim. İmplantımın üstündeki protezde sorun var. Sallanıyordu eskisi.
Dişetimi de yara yapmış, kötü olmuş. Başka dişlerimde de birkaç sorun var. Bir süre düzenli olarak diş hekimimi ziyaret edeceğim. Bir de göz hekimine gittim. Gözlük numaram ilerlemiş. Devamlı bilgisayar başında çalıştığımdan ve akşam evde telefona uzun süre baktığımdan gözlerimde kuruluk vardı, onun için damla yazdı.
Bugün kendimi yorgun hissediyorum. Koşturmacalar biraz üstüste geldi.
Çok şükür küçük sorunların hepsi halloluyor. Allah sağlık versin de.
Yoğun trafikte her gün araba kullanmak da insanı yoruyor.
Bugün işyeri servisimle eve döneceğim inşallah.

Regliyim. O nedenle Cuma günü tartısından çok ümitli değilim. Ödemim oluyor bu dönemde.

Menü paylaşımı yapamadım dün kaptanım moni
G gokce41
16.05.2018 Menüm şöyle idi:
Sabah 2 yumurtadan omlet yedim.
Öğlearasında tavuk ızgara ve salata yedim.
Akşam da 3 domatesli köfte ve 3 y.k. yoğurt ile domates soslu fırında biber kızartma yedim.
Suyuma dikkat ediyorum. Günde en az 2 lt su içiyorum.
Yürüyüşüm ise günde minimum 30 dak Zre_
Yürüyüş sürelerini arttırsam çok iyi olacak.
Bu hafta İstanbul dönüşü yol yorgunluğu, sağlık işleri, arabanın hasarı derken akşam iş çıkışında pek aktif yürüyemedim.

Hepinize sevgilerimi gönderiyorum.
Hayırlı Ramazanlar diliyorum hepinize.
Sevgilerimle.

Martda da degiliz ki

Bize her ay mart.

Aaaa tamamdır abla iyi oldu yazdığın.

Abla hangi birine geçmiş olsun diyeyim bilemedim.

Ekmek pide yememistim aslinda da biraz hizli yedim sanirim.birde su ucemiyorum susuz kaldi vucut ondan da olabilir
Instagramda da bugn okudum orucun ilk hafta bas agrisi halsizlik vucuttan hizla atilan toksinlerden dolayiymis
Hmm bak bunu bilmiyordum
Normalde saf suyu hiç içmezdim
Hep asitli gazlı içerdim
Şimdi onları içemiyorum, vücudum resmen saf su istiyor. Birazda kendimi zorlayınca iftardan sahura kadar 2 lt içtim şükür

Geçmiş olsun canım
Allah başka dert vermesin
Bu cumadan bende ümitli deyilim

Kızlar anlama geldim ama resmen bitiğim midem çok kötü kusmamak için kendimi zor tutuyorum ve basım çok dönüyor artık oruç yutmayacağım emzirmekten oluyor galiba ne yapsam bilemedim

Kızlar anlama geldim ama resmen bitiğim midem çok kötü kusmamak için kendimi zor tutuyorum ve basım çok dönüyor artık oruç yutmayacağım emzirmekten oluyor galiba ne yapsam bilemedim
Geçmiş olsun canım
Dünde ben çok kötüydüm
Son yarim saatte daha kötü oldum
Yarim saat değilde 2 3 saat olsaydı bende bozardım heralde
Bugün iyiyim şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…