- 6 Aralık 2017
- 1.533
- 3.996
- 133
- 34
Ins hepiniz verirsiniz ıkı haftadır ben veriyorum takımın durumu kötüydü Ins bu haftada tam tersi olmustirHaftaya verirsin canım
Emziriyorsan sağlığın acısından oruç tutmak zarar verir sana dikkat etmelisin kendine :)Kızlar anlama geldim ama resmen bitiğim midem çok kötü kusmamak için kendimi zor tutuyorum ve basım çok dönüyor artık oruç yutmayacağım emzirmekten oluyor galiba ne yapsam bilemedim
Yarın ilk tartımı yazicam çok merak ediyorum hafta arası tartılıyorum ama tam 1 haftaki sonucu görmek dah farklı:))Kızçelerim
Cuma tartı konusunu netleştireyim
Ramazan sebebiyle, perşembe akşamı iftardan önce tartılıyoruz ve o kiloyu bildiriyoruz.
Oruçlu olanlar bu akşam iftar öncesi tartılacak.
Oruçlu olmayanlar yarın sabah tartılacak.
Akşam üstü uyudum rüyamda gidip su içiyordumGeçmiş olsun canım
Dünde ben çok kötüydüm
Son yarim saatte daha kötü oldum
Yarim saat değilde 2 3 saat olsaydı bende bozardım heralde
Bugün iyiyim şükür
O bacakları fena yapar bir kaç gün çekersin teravih bile bir spor benceAyyh kızlar bacaklarım hamlamış
Bende ne oldu ki diyordum
Dün teravih namazı kıldım heralde ondan
Spora yazsakmi
Artık tutmayacağım baya zorladım bugünEmziriyorsan sağlığın acısından oruç tutmak zarar verir sana dikkat etmelisin kendine :)
Bütün aksilikler bugünü bulmuşBugün gelemedim foruma sabah izin aldim eve geldim ve yattım akşama kadar sadece yemek yemek için kalktım birkaç saat o da boğazım öyle aciyor ki her dk su içmek gerekiyor bu sefer de aksi gibi sular kesildi wc ye gidemedim hic güzel bir gün değildi
Kızlar anlama geldim ama resmen bitiğim midem çok kötü kusmamak için kendimi zor tutuyorum ve basım çok dönüyor artık oruç yutmayacağım emzirmekten oluyor galiba ne yapsam bilemedim
Vücudumda depoladigim yağ oruçta işime yarıyor enerjiye donusturebiliyorum açken spor yapın kızlar öneririm susuzluk biraz zorluyor ama ramazanın güzelliği bu
Uzun sure susuz kaldigin icin basin agriyordur canim mide bu lantisi ve bas agrisi birbiriyle iliskisi var zaten. Dikkat et bide emziriyorsun. Bol su ic iftardan sonraKızlar anlama geldim ama resmen bitiğim midem çok kötü kusmamak için kendimi zor tutuyorum ve basım çok dönüyor artık oruç yutmayacağım emzirmekten oluyor galiba ne yapsam bilemedim
Geçmiş olsun canım.Arabamın kapısına bir servis çarpmıştı ya, kapısını Cumartesi günü sanayide yaptıracağım.
Evvelsi gün ve dün diş hekimime gidip geldim. İmplantımın üstündeki protezde sorun var. Sallanıyordu eskisi.
Dişetimi de yara yapmış, kötü olmuş. Başka dişlerimde de birkaç sorun var. Bir süre düzenli olarak diş hekimimi ziyaret edeceğim. Bir de göz hekimine gittim. Gözlük numaram ilerlemiş. Devamlı bilgisayar başında çalıştığımdan ve akşam evde telefona uzun süre baktığımdan gözlerimde kuruluk vardı, onun için damla yazdı.
Bugün kendimi yorgun hissediyorum. Koşturmacalar biraz üstüste geldi.
Çok şükür küçük sorunların hepsi halloluyor. Allah sağlık versin de.
Yoğun trafikte her gün araba kullanmak da insanı yoruyor.
Bugün işyeri servisimle eve döneceğim inşallah.
Regliyim. O nedenle Cuma günü tartısından çok ümitli değilim. Ödemim oluyor bu dönemde.
Menü paylaşımı yapamadım dün kaptanımmoni
@gokce41
16.05.2018 Menüm şöyle idi:
Sabah 2 yumurtadan omlet yedim.
Öğlearasında tavuk ızgara ve salata yedim.
Akşam da 3 domatesli köfte ve 3 y.k. yoğurt ile domates soslu fırında biber kızartma yedim.
Suyuma dikkat ediyorum. Günde en az 2 lt su içiyorum.
Yürüyüşüm ise günde minimum 30 dakZre_
Yürüyüş sürelerini arttırsam çok iyi olacak.
Bu hafta İstanbul dönüşü yol yorgunluğu, sağlık işleri, arabanın hasarı derken akşam iş çıkışında pek aktif yürüyemedim.
Hepinize sevgilerimi gönderiyorum.
Hayırlı Ramazanlar diliyorum hepinize.
Sevgilerimle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?