Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar anlama geldim ama resmen bitiğim midem çok kötü kusmamak için kendimi zor tutuyorum ve basım çok dönüyor artık oruç yutmayacağım emzirmekten oluyor galiba ne yapsam bilemedim
Emziriyorsan sağlığın acısından oruç tutmak zarar verir sana dikkat etmelisin kendine :)

Bugün gelemedim foruma sabah izin aldim eve geldim ve yattım akşama kadar sadece yemek yemek için kalktım birkaç saat o da boğazım öyle aciyor ki her dk su içmek gerekiyor bu sefer de aksi gibi sular kesildi wc ye gidemedim hic güzel bir gün değildi

Sabah:
1 kaşarlı açma
1 sb portakal suyu

Öğle:
1 dolma biber
Yoğurt
1 dl ekmek

Aksam:
Yarim kase yulaf lapası
Küçük dilim güllaç

Su: 2 litre

Sabahki durumu açıklayayım staja gidiyordum ve evden çok erken çıkıyorum yeri uzak olduğu için o yüzden kahvaltı zamanım olmuyor malesef erkenden kastım 6 olmadan uyanmak

Portakal suyu ise sıkma :) hazır değil

Son düzenleme:
Yarın ilk tartımı yazicam çok merak ediyorum hafta arası tartılıyorum ama tam 1 haftaki sonucu görmek dah farklı:))

Geçmiş olsun canım
Dünde ben çok kötüydüm
Son yarim saatte daha kötü oldum
Yarim saat değilde 2 3 saat olsaydı bende bozardım heralde
Bugün iyiyim şükür
Akşam üstü uyudum rüyamda gidip su içiyordum
Ayyh kızlar bacaklarım hamlamış
Bende ne oldu ki diyordum
Dün teravih namazı kıldım heralde ondan
Spora yazsakmi
O bacakları fena yapar bir kaç gün çekersin teravih bile bir spor bence

Emziriyorsan sağlığın acısından oruç tutmak zarar verir sana dikkat etmelisin kendine :)
Artık tutmayacağım baya zorladım bugün

Bütün aksilikler bugünü bulmuş

Vücudumda depoladigim yağ oruçta işime yarıyor enerjiye donusturebiliyorum açken spor yapın kızlar öneririm susuzluk biraz zorluyor ama ramazanın güzelliği bu

Kızlar anlama geldim ama resmen bitiğim midem çok kötü kusmamak için kendimi zor tutuyorum ve basım çok dönüyor artık oruç yutmayacağım emzirmekten oluyor galiba ne yapsam bilemedim
Uzun sure susuz kaldigin icin basin agriyordur canim mide bu lantisi ve bas agrisi birbiriyle iliskisi var zaten. Dikkat et bide emziriyorsun. Bol su ic iftardan sonra

Sabah:
2 dilim kepekli ekmek arasina salata ve yesil sogan
1 bardak filtre kahve

Ara yok

Oglen yok

Ara 1 etimek

Aksam
120gr bulgur
100 gr et kavurma
1 kase coban salata

Son ara bir bardak kahve

Toplam su 2 lt
Toplam adim 7231, ev supurme vs vs. Hareket halindeydim yani

Geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…