Iftardan sonra yuruyuse ciktik.6 bin adim atmisim
Hiçbir şey yemiyorsunn ondan oluyor böylee.
Evet normalde gündüz rahat iki üsü Bide su içiyorum ama oruçluyla içtiğimi gece wc taşıyorum.Uzun sure susuz kaldigin icin basin agriyordur canim mide bu lantisi ve bas agrisi birbiriyle iliskisi var zaten. Dikkat et bide emziriyorsun. Bol su ic iftardan sonra
Bende çok zorladım tutmayacağım. Oruçlu olmayınca insan Ramazan’ı hissedemiyorKizlar emziriyorum zor oldu cok susuyorum ondan oruc tutmucam.yarin sabah tartilip yazarim kilomu ama cok zorladi bu hafta umutlu degilim
Kisin tutmayi dusunuyorum canim.sutun kaliteside dusuyormus.ramazandan sonra zaten işe donucem bebegim bu ayi bari iyi emsin diye dusundumBende çok zorladım tutmayacağım. Oruçlu olmayınca insan Ramazan’ı hissedemiyor
Evet kesilmek ama hem azalıyor hemde etkileniyor sonuçta Rabbim izni vermişKisin tutmayi dusunuyorum canim.sutun kaliteside dusuyormus.ramazandan sonra zaten işe donucem bebegim bu ayi bari iyi emsin diye dusundum
Aynen canim emzirene farz degilmisEvet kesilmek ama hem azalıyor hemde etkileniyor sonuçta Rabbim izni vermiş
Evet normalde gündüz rahat iki üsü Bide su içiyorum ama oruçluyla içtiğimi gece wc taşıyorum.
Yarın tutmayacağım Allahım affetsin kışın artık tutarım
Kisin tutmayi dusunuyorum canim.sutun kaliteside dusuyormus.ramazandan sonra zaten işe donucem bebegim bu ayi bari iyi emsin diye dusundum
amin canim en azindan vermissin
masallahIftardan sonra yuruyuse ciktik.6 bin adim atmisim
amin canim en azindan vermissin
bende bu haftadan sonra toparlarim insallah
Hayırlı sahurlar
Yumurta piyazı yapmıştım baya tuzlu olmuş. Yandık
Iyı geceler canımAllah. Fena susatır. :)
İyi geceler abla.
Geçmiş olsun canım, daha iyisindir umarımBugün gelemedim foruma sabah izin aldim eve geldim ve yattım akşama kadar sadece yemek yemek için kalktım birkaç saat o da boğazım öyle aciyor ki her dk su içmek gerekiyor bu sefer de aksi gibi sular kesildi wc ye gidemedim hic güzel bir gün değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?