- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
@dino1
Evet paylasimlar burdan.
Hergun menu +su + spor bildirimi yapman lazim. Beni ve moni ablayi etiketlemen lazim
Yeni gelen arkadaşlarımızın aşağıdaki soruları cevaplamasını rica ediyorum.
İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :26
Boyunuz:157
Mesleginiz:ev hanımı
Şu anda çalışıyomusunuz:Hayır
Evli/bekar:evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:7.5 aylık ve 4.5 yaşında iki oğlum var
Emziriyormusunuz:evet
Yaşadığınız şehir:ankara
Kilo alma hikayeniz :evlendigimde 55 kiloyken 9 ayda 60a çıktım hamilelikle birlikte 74 oldum 1 sene sonra 65 e indim.daha da veremedim.
Sonra 69 la tekrar hamile kaldım 78le doğuma girdim kendim evde 70e kadar dusebildim..
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:kendimi daha iyi hissetmek için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : 6 yıllık evliyim eşim ve çocuklarımla vakit geçirmeyi, gezmeyi ve mutfağı seviyorum
Daha önce herhangi bir takımda yarıştını mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) Hayır olmadı
Şu anki kilonuz:70
Hedef kilonuz: ilk hedef 65 sonra 58 inşaallah
Cok da aciktiriyor ayni zamandaEmzirmek çok kalori yaktırıyor su içmeyi de tetikleyince emziren anneler bu dönemde kilo vermek için çok şanslı bence
26 yaşındayım 2 tane oğlum var 157 boy 70 kilo malesefilk hedefim 65 daha sonra insallah düşmeye devam..
Amiin abla çok sagol valla dualarınıza ihtıyacım varAllah kabul etsin kuzum
Rabbim zihin açıklığı versin
Günaydın hoşbuldum:))Geç olsa da günaydın ve hoşgeldiniz :)
Hosbuldum olur bakalım insallah =)))Merhaba hoşgeldiniz bende sizin gelmenizle grubun en yeni üyesi tacımı size vereyim madem :)
Amiin çok sagolasınAllah zihin açıklığı versin canım
Evet hemen hemen yakınmışız 2 haftada mi verdiniz maşallah çok iyiAslında yakınmışız fiziksel olarak benim boyum 156 ve 68 kilo dan sonra vermeye başladım bu sabah 64,5 çıktım bu çok güzel bi görüntüydü
Cok da aciktiriyor ayni zamanda
O dengeyi yakalarsak yasadikbazen bozulsada 5 kilo vermisim bile
Ben denedım evet fark ettım ama naneyı zor yıyorum ya kokusu tadı agır gelıo onu ne yapabılırımKızlar sahurda nane önermiştim, yiyen oldumu.
Değişikliği farkettiniz mi.
Ben dün unutmuşum , niye ağzım kokuyor dedimki aklıma geldi
Evet geçen hafta cumadan beri iki hafta bile olmadı henüzEvet hemen hemen yakınmışız 2 haftada mi verdiniz maşallah çok iyi
Darısı bana olsun :)
İnsallah aynen bende 3 bardak filan iciyorumdur ne kadar iciyim desem de alisamadim en az 2 lt içmem lazımEvet geçen hafta cumadan beri iki hafta bile olmadı henüz
Darısı size inşallah.
Ben ciddi anlamda su içeyi unutan biriydim tüm gruba kendime nasıl bir yöntemi bulduğumu göstereceğim şimdi 3 litreye yakın tüketiyorum çoğu gün
Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallahKuran okudum namazmı kıldım 12 ye kadar calıstım sahur faln derken işte ama valla çalş çalş şiştim hayrlısyla şu derslerı bı verseydım
Olsun yolsa senede bir kaç defa kızarAay çok şükür geçtiii.
Amasyadan dönüşte ameliyat olacak.
Merhaba arkadaşlar bende hamilelik ve Emzirme derken kilo veremedim yerimde sayıyorum hatta ramazanda üstüne alicam diye korktugum için kendimi buraya attım emziriyorum bebeğim 7.5 aylık.
Beni de aranıza alır misiniz
HoşgeldinizHayirli sabahlar paylaşımları buradan mi yapıyorsunz)
Tek başına yiyemiyorsan salatanın içine koyabilirsinBen denedım evet fark ettım ama naneyı zor yıyorum ya kokusu tadı agır gelıo onu ne yapabılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?