Olabilir misin sen benim Kedikadın
Panter kadın o kedigillerden
Kuzum suyu arttır mutlaka
100 kg ciktim 3luleri gorunce gozum dondu.Tartı farkı olabiliyor kuzum, kaç çıktın
Kıyafetlerden dolayıdır iftardan önce daha az çıkarsıniz tartıda :))100 kg ciktim 3luleri gorunce gozum dondu.
Eve grldim kot pantolonumu bluzumu felan tarttimyani 99.4 kg cikiyor yine. Aksam yine tartilcam yoksa rahat edemem
İçemiyorum yokk içicen kuzum. İftarda yemekten önce 1 bardak, yemekten sonra 1 bardak, bir saat sonra 1 bardak, bir saat sonra yine 1 bardak, yatarken 1 bardak. Sahura uyanınca 1 bardak, yemekten önce 1 bardak ve yemekten sonra 1 bardak. Etti sana 8 bardak.zorunlu ilaç içiyormuş hibi düşün ve iç lütfen, susuz kalma halsiz kalırsın ve bir sürü sağluk peoblemi çıkar Allah korusun. Kız buruşursun susuz
Hayvanlar alemine çevirdiniz yav burayı.
İçemiyorum ablaaaa
İçemiyorum yokk içicen kuzum. İftarda yemekten önce 1 bardak, yemekten sonra 1 bardak, bir saat sonra 1 bardak, bir saat sonra yine 1 bardak, yatarken 1 bardak. Sahura uyanınca 1 bardak, yemekten önce 1 bardak ve yemekten sonra 1 bardak. Etti sana 8 bardak.zorunlu ilaç içiyormuş hibi düşün ve iç lütfen, susuz kalma halsiz kalırsın ve bir sürü sağluk peoblemi çıkar Allah korusun. Kız buruşursun susuz
Neeeyyyy buruşur muyummm.
Anam en korktuğum şey
Kendimi sıkmam zorlamam lazım ablaa 2 bardak nedir ya çok az çok
Evet hanımlar
Aksama ne pisiriyorsunuz
Taze fasulye tavuk patates salata yapicam annemlerde yicez sen neyapcan abla
Merhabalar Ayşeciğim,Gülden'cim, diyetisyen tartı sonucunu merakla bekliyorum. İnşallah çok güzel eksiler görüp mutlu olursun.
Su tüysüz kediler gibi
Neeeyyyy buruşur muyummm.
Anam en korktuğum şey
Kendimi sıkmam zorlamam lazım ablaa 2 bardak nedir ya çok az çok
Ispanak çorbası maklube va birdesalata oh misssEvet hanımlar
Aksama ne pisiriyorsunuz
Bende biber dolmasi dugun corbasi salataEvet hanımlar
Aksama ne pisiriyorsunuz
Maklubeyi ilk defa duydum,hemen netten baktım, çok lezzetlidir eminim.Su tüysüz kediler gibi
Ispanak çorbası maklube va birdesalata oh misss
Sebze yemeği gider yanına.Bende biber dolmasi dugun corbasi salata
Bir cesit daha dusunuyorunda bulamadim
Maklube iyi fikir cumartesi ya piuim bendeSu tüysüz kediler gibi
buruşcan. buruşuk miyaw
Evet hanımlar
Aksama ne pisiriyorsunuz
Su tüysüz kediler gibi
Et seviyorsan canım çok güzeldir kalabalıkla baya güzel yeniyor :))Maklubeyi ilk defa duydum,hemen netten baktım, çok lezzetlidir eminim.
Afiyet olsun
Ben misafir gelince yapıyorum yada aile ile olunca baya güzel oluyorMaklube iyi fikir cumartesi ya piuim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?