Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayvanlar alemine çevirdiniz yav burayı.

İçemiyorum ablaaaa
İçemiyorum yokk içicen kuzum. İftarda yemekten önce 1 bardak, yemekten sonra 1 bardak, bir saat sonra 1 bardak, bir saat sonra yine 1 bardak, yatarken 1 bardak. Sahura uyanınca 1 bardak, yemekten önce 1 bardak ve yemekten sonra 1 bardak. Etti sana 8 bardak.zorunlu ilaç içiyormuş hibi düşün ve iç lütfen, susuz kalma halsiz kalırsın ve bir sürü sağluk peoblemi çıkar Allah korusun. Kız buruşursun susuz

Neeeyyyy buruşur muyummm.
Anam en korktuğum şey
Kendimi sıkmam zorlamam lazım ablaa 2 bardak nedir ya çok az çok

Gülden'cim, diyetisyen tartı sonucunu merakla bekliyorum. İnşallah çok güzel eksiler görüp mutlu olursun.
Merhabalar Ayşeciğim,
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim moni
En son diyetisyenime gittiğim 09.05.2018 tarihinde 84,1 çıkmıştım.
Bugün diyetisyenimin tartısında 85,5 kg çıktım.
-300 gr yağdan kaybetmişim. Kasım artmış; ama vücudumda ödem mevcutmuş.
Bayağı sıkı bir diyet listesi verdi.
15 gün ona uyacağım.
Yürüyüşümü muhakkak yapmamı istedi.
Akrabamın düğünü için İstanbul'a gitmiştim ya, orada Halamlarla dışarıda yemek yedik genelde, diyete uyamadım; hatta tatlı kaçamaklarım da oldu maalesef.
Geçen hafta arabamdaki hasar, diş tedavisi ile ilgili koşturmaca ve ekstra harcama ve masrafların verdiği stresten olsa gerek aşırı derecede kabızlık ve başağrısı şikayetim oldu. Halen de tam olarak geçmedi.
Dilerim diyetisyenimin verdiği liste ve önerileri sayesinde eski sağlığıma ve formuma kavuşacağım. Günde 10000 adım yürüyüşümü de ihmal etmeyeceğim.
Sevgilerimle.
Çok öpüyorum.

buruşcan. buruşuk miyaw

Buruşmicaaaaaammmm

M miyaww ben iciyorsam su herkez icer. Onceden 1 bardak su icmeyen aklima bile gelmezdi. Simdi 2 lt 3 lt

İçemiyom laa cidden

Evet hanımlar
Aksama ne pisiriyorsunuz

Kremalı boru makarna
Çoban kavurması (tavuklu)
Salata
Güllaç

Su tüysüz kediler gibi

Ispanak çorbası maklube va birdesalata oh misss

Tüysüz kedii en sevdiğimmm alırım bi dal :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…