- 14 Mart 2018
- 210
- 532
- 18
- 30
Olabilir misin sen benim Kedikadın
Keşkeee.
Oo sahur yaptığın için biraz farklı olabilir zöhre star :)Gunaydin kizlar napiyorsunuz.
Ben buyugu okula birakip dietisyene gidicem. Bakalim kac kg cikicam orda :))
Geldim fazla tartti dedimki kadina senin tartin yanlis ben dun 99.4 kg ciktim evde :dOo sahur yaptığın için biraz farklı olabilir zöhre star :)
Çok fark ediyor iftardan önce çıbıl tartıl o zaman süper oluyor :))Geldim fazla tartti dedimki kadina senin tartin yanlis ben dun 99.4 kg ciktim evde :dolabilir dedi suan hem elbisen var ustunde bide gece yedigin icinde olabilir tabi.
Kirsehir canim dolu yagdi hep dunOrası nere
Kimle evleniyormusAz önce burcu yu gördün mü gelinlikle ay delircem o kızı gördükce yolasım geliyor benim
Şimdi baktım Kırşehir
Akşam her yere yetisiyorumiyi geceler herkese niyetlilere hayırlı sahurlar vampir kaçar
Ben de icemiyordm ama elmali ve ananasli var.daha icilebilir tadiYeşilçay çok fazla icemiyorum cnm alışamadım bi türlü tadına
Yesssskirsehirdi deyilmi
Kuzum ne yaptınız?1.5 yasında bı yarım saat kadar uyanık durdu ama bişey fark etmedım
Gözün aydın, hayırlı olsun.Bende son günler üni de mezun oluyorum çok şükür :)))
Kuzum suyu arttır mutlaka
Panter kadın o kedigillerdenNeden sen kurt kadınmısın
Menün genel olarak güzel, su miktarın ne durumda? Yeterlidir umarımGunaydin..... sabah kahvaltida haslanmis yumurta, peynir, domates, 1 dilim ekmek yedim ve 1 kupa sutsuz sade nescafe ictim..... yanima ara ogun olabilecek bisey almadan evden ciktim ama herhalde bir ayran alip icerim...
Oglen icin ise salata ve somon var....
Ogleden sonra ceviz...
Aksam icin ne pisirecegimi bilemiyorum...belki firinda kotfe pisirim, yanina haslanmis sebze, salata ve yogurt...oglum icin pilav da pisirecegim ama ondan yemeden dayanabilirim herhalde....aksam icin baska pratik yemek onerileriniz var mi?
Tartı farkı olabiliyor kuzum, kaç çıktınGeldim fazla tartti dedimki kadina senin tartin yanlis ben dun 99.4 kg ciktim evde :dolabilir dedi suan hem elbisen var ustunde bide gece yedigin icinde olabilir tabi.
Ananasliyi denemem lazimBen de icemiyordm ama elmali ve ananasli var.daha icilebilir tadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?