- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Burasi kar kis firtina.yuruyuse de cikamiyorum bu nasil bahar mevsimi
Ayrıca ya gül abla yada cımbız diyebilirsinBana mı sardın gezegen hihhoyt
Yeşilçay çok fazla icemiyorum cnm alışamadım bi türlü tadınaSu ve yesil cay bende ise yariyor
Içine limon dilimi, çubuk tarçın yada zencefil atarsan tadı biraz değişiyorYeşilçay çok fazla icemiyorum cnm alışamadım bi türlü tadına
Allah bağışlasın inşallah birseyi yoktur siz yinede arara bakin1.5 yasında bı yarım saat kadar uyanık durdu ama bişey fark etmedım
Aktardan almıştım bir kaç kere posetteki gibi değil hiç tadı daha baskın bi çok uzmanda açık olarak görerek alın diyo aksineIçine limon dilimi, çubuk tarçın yada zencefil atarsan tadı biraz değişiyor
Ayrıca yeşil çayı poşet çay olarak alıyorsan tadı ve rengi hoş olmuyor
Bende açık olandan alıyorumAktardan almıştım bir kaç kere posetteki gibi değil hiç tadı daha baskın bi çok uzmanda açık olarak görerek alın diyo aksine
Aktardan almıştım bir kaç kere posetteki gibi değil hiç tadı daha baskın bi çok uzmanda açık olarak görerek alın diyo aksine
İnsan tek başına iken çok tedirgin oluyor . Birşeyin yoktur sabah gözlemle yeter. Annelik en zor şeyAmiiin çok sagol
bu nedir hangi su hiç su yok ben 2,5 tl içtiğim halde gündü susuzluktan bayılıyorum sen nasıl yaşıyorsun
İnsan tek başına iken çok tedirgin oluyor . Birşeyin yoktur sabah gözlemle yeter. Annelik en zor şey
bu nedir hangi su hiç su yok ben 2,5 tl içtiğim halde gündü susuzluktan bayılıyorum sen nasıl yaşıyorsun
Bnde kaynatmıyorum aslında fazla kaçırıyorum demekki bundan sonra daha çok dikkat ederimBende açık olandan alıyorum
Çayı fazla koyarsan yada demlersen tadı acımsı olur
1 kupa için 1 çay kaşığı kullanıyorum ve kaynatmam
Bnde icecemilla içerecem yani
Merakla bekliyorumBnde icecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?