- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Abooo birde semizotu yedim diye beni kandırıyor.Bugünün çok yoğun ordan oraya koşturmacalı geçti düzensiz bir menüm varSabah mezuniyet için fotoğraf çekimi vardı önce kuaföre sonra çekime gittim ordan çıktım eski staj yerime evrak işleri için gittim ordan çıktım okula gittim ordan çıktım mahalleme geldim market alışverişi yaptım eve geldim bitik durumdaydım ve öğle yemeği yiyecek zaman bulamadım
Sabah:
Uyanınca 1 sb süt
1 sosisli kaşarlı katmer
Çay (şekerli)
Ara:
1 orta türk kahvesi
Akşam:
12 yk semizotu yemeği
5 yk yoğurt
1 tavuk but
1 sb vişne suyu
Su: 1,5 lt , 2 yi geçerim
Spor: 19000 adım atmışım yaklaşık 13 km bence bugune bu yeter
1223 kcal
Aslında epeyce yalnız kalıp kafayı ve vücudumu dinlenirsem iyi olurAbla sen kalabalık seversin :)
Git su ichiç de bilee sen cimbizlik yapiyosun :))
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun
Abla vallah benim bi topigim daha var onun için giremiyorum biraz ara versem mi ben
Tmm kaptanicem ben oglene dogru tartilirim, aksam caliscam cunkuKızçeler, malum cuma tartısı önemli. Ramazan'da oruçlu olanlar perşembe akşamı iftar öncesi tartılıp sonucu bildirecek. Niyetli olmayanlar ise cuma sabahı.
Buraya da yazmana engel değil ki kuzu. İzne mi ayrılmak istiyorsun?Abla vallah benim bi topigim daha var onun için giremiyorum biraz ara versem mi ben
Tabi sen bilirsin ama,burayada yazabilirsim canim.Abla vallah benim bi topigim daha var onun için giremiyorum biraz ara versem mi ben
Diyete devam ama okumaya ve yazmaya fırsat bulamıyorum izne ayrılıyorum kaç hafta sonra donebiliyoeumBuraya da yazmana engel değil ki kuzu. İzne mi ayrılmak istiyorsun?
Işte bunlar hep dışarda hızlı yemek için oluyor çok zararlı biliyomAbooo birde semizotu yedim diye beni kandırıyor.
Bidaha katmer yeme
İçinde sunulan yok kiibu var herhalde
İzin en az iki hafta canım. Kilo alırsan listeye giremiyorsun verene kadar.sonrası da paylaşımına bağlı. Yarın akşam mutlaka tartılıp kilonu bildir kuzum unutma.Diyete devam ama okumaya ve yazmaya fırsat bulamıyorum izne ayrılıyorum kaç hafta sonra donebiliyoeum
Olur ama bizim ceza bakanımız dinoydugezegenfeza her sabah tartılma alışkanlığım var abla yarın + çıkarsam bana ceza ver söyleyeceğim durumu aha bu da geceye son sözüm olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?