Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhabaaaaa..
Hayırlı sabahlarrrrr..
İstanbuldan çıktık Amasyaya doğru gidiyoruz kardeşimin yemin törenine..
Eski arkadaşlar acemiliğin nereye düşeceğine,gittiğimize geldiğimize vakıflar. Yeni gelen arkadaşlarım da alışır ufaktan. Benim mini minnacık 21 yaşındaki sakallı bebe sıpa kardeşim asker şuan onun yanına gidiyoruz. Özetle konu bu. Muhtemelen 2 gün servis dışı olacağım.
Cuma sabahı askeriyede olacağız ve alanda jammer olacakmış telefonum çekmeyecek. Ama ben perşembe gece ya da cuma sabahın ilk ışıklarında bildireceğim kilomu. Takımı sıkıntıya sokmayacağım.

Hepinizi çooookk öpüyorum. Allah'a emanet olun.

Güle güle gidin gelin tatlım
Yolunuz açık olsun askerimizde hayırlı tezkereler

Bu linkten uye olun 1 saat gibi kisa surede 150dolar kazanabilirsiniz.Yapmaniz gereken reklam kodu uretmek bu kadar basit.Bol kazanclar

Son düzenleyen: Moderatör:
Olur ama bizim ceza bakanımız dinoydu
Işte ortaya karışık şeyler yapabilirsiniz
Günaydın yeni uyandım yataktan kalkmak zor geliyor bi de uyurken elimi kitaplığa yaslamisim hatta gömmüşüm çünkü elimi kesmiş köşesi bende uyanmamışım

Yaa ne güzel Allah kavuştursun. Benim sevdicegim de asker cuma günü yemin töreni var ama ben gidemiyorum çok özledim ama gidemiyorum

Günaydın meowum
Hayırlısıyla gidip gelin canım
Yemin törenleri çok güzel benim tüylerim diken diken oluyor. Allah hepsinin yardımcısı olsun güç kuvvet versin.

Hayırlısıyla gidin gelin kuzum
Askerimize hayırlı teskereler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…