- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Dinoo nerelerdesin 12 gun 10 saat 8 dkkdir izinlisingezegenfeza ben gelene kadar istedigine istedigin cezayi verebilirsin sana devrediyorum yetkimi. bakan vekilim ol :)
O neydi gizzBu linkten uye olun 1 saat gibi kisa surede 150dolar kazanabilirsiniz.Yapmaniz gereken reklam kodu uretmek bu kadar basit.Bol kazanclar
Iyi yolculuklar hayirli teskerelerMerhabaaaaa..
Hayırlı sabahlarrrrr..
İstanbuldan çıktık Amasyaya doğru gidiyoruz kardeşimin yemin törenine..
Eski arkadaşlar acemiliğin nereye düşeceğine,gittiğimize geldiğimize vakıflar.Yeni gelen arkadaşlarım da alışır ufaktan. Benim mini minnacık 21 yaşındaki sakallı bebe sıpa kardeşim asker şuan onun yanına gidiyoruz. Özetle konu bu. Muhtemelen 2 gün servis dışı olacağım.
Cuma sabahı askeriyede olacağız ve alanda jammer olacakmış telefonum çekmeyecek. Ama ben perşembe gece ya da cuma sabahın ilk ışıklarında bildireceğim kilomu. Takımı sıkıntıya sokmayacağım.
Hepinizi çooookk öpüyorum. Allah'a emanet olun.
O nasil bir uyku oyleIşte ortaya karışık şeyler yapabilirsiniz
Günaydın yeni uyandım yataktan kalkmak zor geliyor bi de uyurken elimi kitaplığa yaslamisim hatta gömmüşüm çünkü elimi kesmiş köşesi bende uyanmamışım
Ne topigi? Merak ettimAbla vallah benim bi topigim daha var onun için giremiyorum biraz ara versem mi ben
Katmer ağırlık vermiştir.Işte ortaya karışık şeyler yapabilirsiniz
Günaydın yeni uyandım yataktan kalkmak zor geliyor bi de uyurken elimi kitaplığa yaslamisim hatta gömmüşüm çünkü elimi kesmiş köşesi bende uyanmamışım
Sizide Allah kavuştursun canımYaa ne güzel Allah kavuştursun. Benim sevdicegim de asker cuma günü yemin töreni var ama ben gidemiyorum çok özledim ama gidemiyorum
Sen merhametiydin ceza filan vermedingezegenfeza ben gelene kadar istedigine istedigin cezayi verebilirsin sana devrediyorum yetkimi. bakan vekilim ol :)
Çok sevindim ama listeye girene kadar yavaş kilo ver, listeye girince hızlan. Senin ve diğer yeni gelen arkadaşların vereceği kilolara ihtiyacimiz var
Sanada kolay gelsinTunaydinn.
Bebisi oglen uykusuna yatirdm ev isi beni bekler.
Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapanlar tam 8000 sayfa vvar başa alıp okuyorum gece gunduzNe topigi? Merak ettim
Ezgi kilon ne durumda tartıldın mı bugün?akşam tartılmayı unutma kuzumRahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapanlar tam 8000 sayfa vvar başa alıp okuyorum gece gunduz
Yol yok unutmadım kilo şimdilik 73.1Ezgi kilon ne durumda tartıldın mı bugün?akşam tartılmayı unutma kuzum
Dinoo nerelerdesin 12 gun 10 saat 8 dkkdir izinlisin
Sen merhametiydin ceza filan vermedin
Ben veririm ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?