Kuzum kilo bildirimini aksatmazsan ve kilo veriyor olursan izne ayırmamYol yok unutmadım kilo şimdilik 73.1
Ben hep buradayım Abla ama okumam gereken 8000 e yakın sayfa olduğu için buraya yazamıyorum sadeceKuzum kilo bildirimini aksatmazsan ve kilo veriyor olursan izne ayırmamçünkü izinde ipin ucu kaçabiliyor. Bir müddet seni mazeretli kabul ederim, eğer her etiketlediğimde şimdi olduğu gibi bana cevap yazma sözü verirsen
Tamam kuzum, bir müddet paylaşımdan muafsın, bana cevap ver yeterBen hep buradayım Abla ama okumam gereken 8000 e yakın sayfa olduğu için buraya yazamıyorum sadece
ohhh be özüne dönmüşsün bana bunlarla geldikten sonra nerde olduğumun hic onemi yok
Aynen kilometreler milimetreler dakikalar saatler gunler onemli degil gonuller bir olsun yeterki
Tamam kuzum, bir müddet paylaşımdan muafsın, bana cevap ver yeter
Ben hep buradayım Abla ama okumam gereken 8000 e yakın sayfa olduğu için buraya yazamıyorum sadece
Neden8bin sayfa psikoloji kitaplarina ne dersin?
Aklındakini biliyorum ama yok yoknedenleri alfabetik mi sayiyim ; kronolojik mi??
İnşallah Ayşeciğim. Dün akşam yürüyüş yaptım. Gün sonunda toplam 10818 adım atmıştım.Yeni listenle eski düzenine döneceğine inanıyorum canım. Artı gibi görünen kilo artışın ödem olduğu için kısa sürede gidecektir.
Aklındakini biliyorum ama yok yok. Iyim kilo vermek depresyona da çok iyi geliyo . Hamilelik durumum olabilir sadece iyi bi doktor araştırıyorum bunun için o sayfaları okumam lazım. Benimle aynı sorunu yaşayıp ikinci kkez hamile kalan birini arıyorum ve herşeye rağmen bebeğini sağlıklı bi şekilde dünyaya getiren birini yani öyle delirme durumları degil
Evet ayın 10 u adet günü ama çok az sürdü bu benim ilk hamileliğim e benziyo ilk hamileligimdede üstüne görmüştüm. Bugün 5 akşam polikliniginde randevum var bakalım şüphem dogrumuadetin biteli 5 10 gun olmus olmamis. hamilelik durumu olabilir diyosun ki uc bes gun once de dedin.
bana yine cok normal gelmedi ama sen bilirsin
Canim bence kendini yorma onlari okuyup dicem ama okuyacan :)))Aklındakini biliyorum ama yok yok. Iyim kilo vermek depresyona da çok iyi geliyo . Hamilelik durumum olabilir sadece iyi bi doktor araştırıyorum bunun için o sayfaları okumam lazım. Benimle aynı sorunu yaşayıp ikinci kkez hamile kalan birini arıyorum ve herşeye rağmen bebeğini sağlıklı bi şekilde dünyaya getiren birini yani öyle delirme durumları degil
Ilk coccugjn yasadimiCanim bence kendini yorma onlari okuyup dicem ama okuyacan :)))
Bak brnim ilk cocugum erken dogdu 26 haftada ve rahim agzim yuzumden, dedilerki 2ci hamileliginde her hafta ekoyla bakcaz 16ci haftada igneye basladim 36ci haftaya kadar. Hatta eger hamile kalirsan 2ciye serklaj yani rahim agzi baglancak dediler ama yapmadilar, cunku hersey yolunda gitti her hafta olctuler rahim agzini ve kizim 38+5 haftayla dunyaya geldi.
Evet 3 yasinda suan hersey yolunda sukur.Ilk coccugjn yasadimi
MaşallahKizlar ben azonce tartildim hemmen yaziyim cikcam birazdan. Tam istedigim sonuc ama belki aksam tartilsam daha az kg cikardim ama is yerinde zaman bulamam.
Gecen Cuma: 99.9
Bugun: 98.9
- 1 kg
%1 dogru hesapladiysam.
moni
Sagol abla inshaAllahh bi su 90lari ineyimMaşallah
Artık sapır sapır gidecek kilolar
Çok sevindim Bakalım akşam doktor ne diyecek. Hamile degilsemde Buda iyi verileecek 19 kilom varEvet 3 yasinda suan hersey yolunda sukur.
Cok cektik kuvezlerde 3 ay hastanede kaldik ama bi sorunu yok sukurler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?