Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yol yok unutmadım kilo şimdilik 73.1
Kuzum kilo bildirimini aksatmazsan ve kilo veriyor olursan izne ayırmamçünkü izinde ipin ucu kaçabiliyor. Bir müddet seni mazeretli kabul ederim, eğer her etiketlediğimde şimdi olduğu gibi bana cevap yazma sözü verirsen

Ben hep buradayım Abla ama okumam gereken 8000 e yakın sayfa olduğu için buraya yazamıyorum sadece

nedenleri alfabetik mi sayiyim ; kronolojik mi??
Aklındakini biliyorum ama yok yok . Iyim kilo vermek depresyona da çok iyi geliyo . Hamilelik durumum olabilir sadece iyi bi doktor araştırıyorum bunun için o sayfaları okumam lazım. Benimle aynı sorunu yaşayıp ikinci kkez hamile kalan birini arıyorum ve herşeye rağmen bebeğini sağlıklı bi şekilde dünyaya getiren birini yani öyle delirme durumları degil

Yeni listenle eski düzenine döneceğine inanıyorum canım. Artı gibi görünen kilo artışın ödem olduğu için kısa sürede gidecektir.
İnşallah Ayşeciğim. Dün akşam yürüyüş yaptım. Gün sonunda toplam 10818 adım atmıştım.
Bugün akşam da yürüyeceğim inşallah.
Öğlearasında et yediğim için akşam mercimekli proteinli salata yemeyi planlıyorum.
Yemekten sonra 1 kase yoğurt ve 1 meyve yerim.

adetin biteli 5 10 gun olmus olmamis. hamilelik durumu olabilir diyosun ki uc bes gun once de dedin.
bana yine cok normal gelmedi ama sen bilirsin

adetin biteli 5 10 gun olmus olmamis. hamilelik durumu olabilir diyosun ki uc bes gun once de dedin.
bana yine cok normal gelmedi ama sen bilirsin
Evet ayın 10 u adet günü ama çok az sürdü bu benim ilk hamileliğim e benziyo ilk hamileligimdede üstüne görmüştüm. Bugün 5 akşam polikliniginde randevum var bakalım şüphem dogrumu

Canim bence kendini yorma onlari okuyup dicem ama okuyacan :)))
Bak brnim ilk cocugum erken dogdu 26 haftada ve rahim agzim yuzumden, dedilerki 2ci hamileliginde her hafta ekoyla bakcaz 16ci haftada igneye basladim 36ci haftaya kadar. Hatta eger hamile kalirsan 2ciye serklaj yani rahim agzi baglancak dediler ama yapmadilar, cunku hersey yolunda gitti her hafta olctuler rahim agzini ve kizim 38+5 haftayla dunyaya geldi.

Ilk coccugjn yasadimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…