Güle güle gidin gelin tatlım
Yolunuz açık olsunaskerimizde hayırlı tezkereler
Yaa ne güzel Allah kavuştursun. Benim sevdicegim de asker cuma günü yemin töreni var ama ben gidemiyorum çok özledim ama gidemiyorum
Günaydın meowum
Hayırlısıyla gidip gelin canım
Yemin törenleri çok güzel benim tüylerim diken diken oluyor. Allah hepsinin yardımcısı olsun güç kuvvet versin.
Hayırlısıyla gidin gelin kuzum
Askerimize hayırlı teskereler
miyaww__ hayirli yolculuklar canim
Iyi yolculuklar hayirli teskereler
Haber bekliyorum doktor çıkışı mutlaka bilgilendir bizi.Çok sevindim Bakalım akşam doktor ne diyecek. Hamile degilsemde Buda iyi verileecek 19 kilom var
Aminn teşekkür ederim ablaSizide Allah kavuştursun canım
Zaten bugun sabitsem yarından çok beklentim yok su içemedim bugun hiç garip bir gün geçirdim sanırım etrafımda negatif insnaların olması yüzünden oldu. Benim negatifliğe tahammülüm yok ama o enerji geçiyor bir kereÇok sevindim ama listeye girene kadar yavaş kilo ver, listeye girince hızlan. Senin ve diğer yeni gelen arkadaşların vereceği kilolara ihtiyacimiz var
Hepinize çoook teşekkür ederimmm. ❤❤
Bugün bi gidelim şansımızı deneyelim dedik ve askerimizi gösterdiler Allah'ım çok mutluyummmmm. ❤❤❤
Vampirim Allah kavuştursunn. Nerede asker? Ustalığı neresi çıktı?
Kafamı toplayabilirsem ders çalışacağım ben ama leyla gibiyimNapiyorsunuz kizlarrr
Katmer ağırlık vermiştir.
Böyle bir durum mu yaşadın ondan mı okuyorsun ?Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapanlar tam 8000 sayfa vvar başa alıp okuyorum gece gunduz
Kuzum kilo bildirimini aksatmazsan ve kilo veriyor olursan izne ayırmamçünkü izinde ipin ucu kaçabiliyor. Bir müddet seni mazeretli kabul ederim, eğer her etiketlediğimde şimdi olduğu gibi bana cevap yazma sözü verirsen
Yemek yapıyorumNapiyorsunuz kizlarrr
Kizlar ben azonce tartildim hemmen yaziyim cikcam birazdan. Tam istedigim sonuc ama belki aksam tartilsam daha az kg cikardim ama is yerinde zaman bulamam.
Gecen Cuma: 99.9
Bugun: 98.9
- 1 kg
%1 dogru hesapladiysam.
moni
Madem farkındasınZaten bugun sabitsem yarından çok beklentim yok su içemedim bugun hiç garip bir gün geçirdim sanırım etrafımda negatif insnaların olması yüzünden oldu. Benim negatifliğe tahammülüm yok ama o enerji geçiyor bir kere
Listeye girdiğin zaman cornetto ya ceza var ona göre
Şİmdi içtim 700 cc oldu bugun 2 de olur inşallah gece gelmedenMadem farkındasın
Negatif insanları ne kadar takma desemde bende takarım.
O zaman kalk su iç
Hangi dondurma serbest peki yazın onsuz olmaz dediğim tek şey dondurmaListeye girdiğin zaman cornetto ya ceza var ona göre
Şayet olursa yarından umutlu olabilirsinŞİmdi içtim 700 cc oldu bugun 2 de olur inşallah gece gelmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?