- 21 Şubat 2018
- 164
- 376
- 103
- 45
Çok şükür herşey yolunda ben her ay şüpheleniyorum ama yine yokmuş izne ayrilmaktan vazgeçtim bu arada sende hosgeldinn
Akşam 5 ten sonraki polikliniklere gittim . Doktor baya bi ilgilendi sağolsun . Konuştu benle oda öyle dedi. Bu hamilelik suphesiyle kaçıncı gelişin hele adetinde geçmemiş belki bu ay hamile kalacaksın ama şimdi söylemek için erken . Bugün benim yumurtlama günümmüşBen hamile kalmayi cok istedim, planlar yaptim, doktora gittim, saglikli beslendim, vitamin ve folik asit takviyelerimi aldim vs... En sonunda umidimi kesip vazgectigim ay hamile kaldim...
Slm bend yeniyim .cok.istiyorm.kilo wermeyi kiyafet
Olayi cok sıkıyor istedgm kiloya.dusene.kadar bend birsy Alma istemiyorm
Akşam 5 ten sonraki polikliniklere gittim . Doktor baya bi ilgilendi sağolsun . Konuştu benle oda öyle dedi. Bu hamilelik suphesiyle kaçıncı gelişin hele adetinde geçmemiş belki bu ay hamile kalacaksın ama şimdi söylemek için erken . Bugün benim yumurtlama günümmüş
Kocamla yeni geldik Evet sürekli konuştuk. Çok ısrar ediyosun sanki biriyle rekabete girmiş gibi taktın çocuğa dedi .ben öyle düşünmüyorum tabi. Hayırlısı kilo vermeye devam etmek için biraz daha fırsatım oldu.Eger kafani rahatlatacaksa yumurtlama gununu gosteren cubuklar var eczanelerde.... ayni hamilelik testleri gibi... onu da denedim de ordan biliyorum...ama ben oyle daha da stres yaptim... bosver. Zamana birak, doktora da gitme surekli. Soylemesi kolay biliyorum ama nedense stres yapinca gelmiyor bu bebisler
Stres gebe kalma olasiligini olumsuz etiiliyor biliyorsun demi canim,biraz rahat olmaya calis. Zor biliyorum ama gercektsn stress herseyin başiKocamla yeni geldik Evet sürekli konuştuk. Çok ısrar ediyosun sanki biriyle rekabete girmiş gibi taktın çocuğa dedi .ben öyle düşünmüyorum tabi. Hayırlısı kilo vermeye devam etmek için biraz daha fırsatım oldu.
Aynen bugün kocamida dinledim. Onun ne kadar ağladığını ve çaresiz kaldığını dinledim Allah başka dert vermesin bize. Eskisine göre daha iyim artık gerçek hayata döndüm . Acı yoksa kazancda yok biraz guclude olmak lazimStres gebe kalma olasiligini olumsuz etiiliyor biliyorsun demi canim,biraz rahat olmaya calis. Zor biliyorum ama gercektsn stress herseyin başi
Bende istiyorum özellikle pantolon şöyle dar istediğim beden ah ahaSlm bend yeniyim .cok.istiyorm.kilo wermeyi kiyafet
Olayi cok sıkıyor istedgm kiloya.dusene.kadar bend birsy Alma istemiyorm
WawwwGeçen hafta 70.0
Güncel 68.5
Fark 1.5
Oran %1.46 sanırım
moni kaptanım böyle gruptan ayrı galiba ben uzak kalıyorum diyete en iyisi benide dahil eder misin listeye o zaman daha çok asılırım hem bayrama hedefime ulaşmam lazım
Geçen hafta 69.700
Bu hafta 69.300
Fark - 400 gr
% 57
Canım gittikçe güçleneceksin içine umut tohumları ek ne zaman unutursan onları bir bakıyorsun yeşermişler. Çocuktan önce Allah sabretmeyi öğretiyo insana bence çünkü çocuk yetiştirmek sabır işi.Aynen bugün kocamida dinledim. Onun ne kadar ağladığını ve çaresiz kaldığını dinledim Allah başka dert vermesin bize. Eskisine göre daha iyim artık gerçek hayata döndüm . Acı yoksa kazancda yok biraz guclude olmak lazim
Uhu çok güzel bir yüzde gördüm :)Geçen hafta 85,7
Güncel 84,8
Fark: 0,9
Oran %1,05
Gün geçtikçe daha mantıklı şeyler e kafa yoruyorum mesela çocuğuma iyi bi gelecek sunabilecekmiyim. Bu durumda ona iyi annelik yapabilecek miyim . Ben şimdiki acımı dindirmek için bi kere daha bebek istiyorum peki ya o olduktan sonra nolucak . Artık bunları düşünüyorum . Önce kendi hayatımı yoluna sokacam sonra güzel günler yakındırCanım gittikçe güçleneceksin içine umut tohumları ek ne zaman unutursan onları bir bakıyorsun yeşermişler. Çocuktan önce Allah sabretmeyi öğretiyo insana bence çünkü çocuk yetiştirmek sabır işi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?