Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok şükür herşey yolunda ben her ay şüpheleniyorum ama yine yokmuş izne ayrilmaktan vazgeçtim bu arada sende hosgeldinn

Ben hamile kalmayi cok istedim, planlar yaptim, doktora gittim, saglikli beslendim, vitamin ve folik asit takviyelerimi aldim vs... En sonunda umidimi kesip vazgectigim ay hamile kaldim...

Ben hamile kalmayi cok istedim, planlar yaptim, doktora gittim, saglikli beslendim, vitamin ve folik asit takviyelerimi aldim vs... En sonunda umidimi kesip vazgectigim ay hamile kaldim...
Akşam 5 ten sonraki polikliniklere gittim . Doktor baya bi ilgilendi sağolsun . Konuştu benle oda öyle dedi. Bu hamilelik suphesiyle kaçıncı gelişin hele adetinde geçmemiş belki bu ay hamile kalacaksın ama şimdi söylemek için erken . Bugün benim yumurtlama günümmüş

Eger kafani rahatlatacaksa yumurtlama gununu gosteren cubuklar var eczanelerde.... ayni hamilelik testleri gibi... onu da denedim de ordan biliyorum...ama ben oyle daha da stres yaptim... bosver. Zamana birak, doktora da gitme surekli. Soylemesi kolay biliyorum ama nedense stres yapinca gelmiyor bu bebisler

Kocamla yeni geldik Evet sürekli konuştuk. Çok ısrar ediyosun sanki biriyle rekabete girmiş gibi taktın çocuğa dedi .ben öyle düşünmüyorum tabi. Hayırlısı kilo vermeye devam etmek için biraz daha fırsatım oldu.

Sahur
2 dilim kepekli ekmek 1 dilim peynir arasinda
1 bardak sut
1 dilim karpuz
Su

Iftar
1 porsiyin mantarli kabak kavurma
1 buyuk kase turplu salata
1 lt su
1 bardak kahve

Ara
Meyvali yogurt
Su

Toplam gunluk adim : 8298
Su: 1 lt bitti sahura kadar neki icerim artik

moni

Stres gebe kalma olasiligini olumsuz etiiliyor biliyorsun demi canim,biraz rahat olmaya calis. Zor biliyorum ama gercektsn stress herseyin başi

Stres gebe kalma olasiligini olumsuz etiiliyor biliyorsun demi canim,biraz rahat olmaya calis. Zor biliyorum ama gercektsn stress herseyin başi
Aynen bugün kocamida dinledim. Onun ne kadar ağladığını ve çaresiz kaldığını dinledim Allah başka dert vermesin bize. Eskisine göre daha iyim artık gerçek hayata döndüm . Acı yoksa kazancda yok biraz guclude olmak lazim

Canım gittikçe güçleneceksin içine umut tohumları ek ne zaman unutursan onları bir bakıyorsun yeşermişler. Çocuktan önce Allah sabretmeyi öğretiyo insana bence çünkü çocuk yetiştirmek sabır işi.

Gün geçtikçe daha mantıklı şeyler e kafa yoruyorum mesela çocuğuma iyi bi gelecek sunabilecekmiyim. Bu durumda ona iyi annelik yapabilecek miyim . Ben şimdiki acımı dindirmek için bi kere daha bebek istiyorum peki ya o olduktan sonra nolucak . Artık bunları düşünüyorum . Önce kendi hayatımı yoluna sokacam sonra güzel günler yakındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…