Gecen hafta 62.361.5 ciktim gecen hafta 62.3 tum ona gore mi hesaplicam yoksa 1. Sayfadaki kilo 61.7 ona gore mi
Tamam.birlikteyiz:)yaza genomic incecik.girelimHadi o zaman. Bu yolda birlikteyiz... Yarin sabah daha hafif uyanacagiz...
Yeni kiyafet almak yeni kilomu kabullenmek gibi sanki...
Gunaydnn.canm ewliligimizin.6.ayinda bebek.istegiyle.korunmayi.biraktk.ilk.ay.olmadi.adet.oldm.acayipp.strese.girdmm.acaba.olmuyirmu.olmuycakmi.neden.olmuyor.tup.bebek.mi.olck.ya.hic.olmazsa.ws.ws.esimd.cok.strrs.yapiyrsn.dedi.malum.erkeklerKocamla yeni geldik Evet sürekli konuştuk. Çok ısrar ediyosun sanki biriyle rekabete girmiş gibi taktın çocuğa dedi .ben öyle düşünmüyorum tabi. Hayırlısı kilo vermeye devam etmek için biraz daha fırsatım oldu.
Oooo.superrr.Gunaydinnnnnn
Ben listede yokum ve hatta gruba 2 gun once katildim ama iki gun once 80,2 kg iken simdi 78,8kg ciktimmmmm
WuuGunaydinnnnnn
Ben listede yokum ve hatta gruba 2 gun once katildim ama iki gun once 80,2 kg iken simdi 78,8kg ciktimmmmm
Cok iyiGeçen hafta 85,7
Güncel 84,8
Fark: 0,9
Oran %1,05
Ay uyku sersemi bir ben bildirmedim diye anlamdim.nasil yani herkes izinli miListede olan ve kilo bildirmesi gereken sadeceNurciloji var.
Günaydın teşekkür ederim canım dün gerçekten iyi geçmedi ins bugün telafi etmeye çalışıcamAfiyet olsun
Keşke mantı varsa ekmek olmasaydı
Ve suyu çok az içmişsin
Oooo.superrr.
Bend.listede.yokum.yazayimmimkilomu.neler.yaptigimi.menü.spor.ws.
Bebegimi.emzirdgm.icin.oruc.tutmuyrm.bu.arada??
Günaydın hoşgeldiniz. :)Hosbuldum:)
Tabi ki yazın bende listede değilim ama yazıyorum her şeyi :)Oooo.superrr.
En azindan almamissinGeçen hafta:64.9
Bu hafta: 64.9
Fark:0
Yüzde:0
Tabi orası da önemli . 3 hafta sonra evime ailemin yanına döneceğim annemin yanında işler daha kolay oluyor hep orda daha iyi olacağını düşünüyorum. Sanırım onu çok özledim.En azindan almamissin
Ay uyku sersemi bir ben bildirmedim diye anlamdim.nasil yani herkes izinli mi
Yoksa yine mi yanlis anladm
Tabikiide yazabilirsinnOooo.superrr.
Ne biliyim panik oldum bi an
Kizz sen zaten emziriyorsun cuma bildirecegini biliyordum, niyetli olanlar bildirdi nurciloji kaldi sadece listede bildirmesi gereken ama oylesine soyledim bisey yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?