İnşaallah kendine bir hobi edin birde bence sevdiğin birşey yap sana iyi gelecek böyleGün geçtikçe daha mantıklı şeyler e kafa yoruyorum mesela çocuğuma iyi bi gelecek sunabilecekmiyim. Bu durumda ona iyi annelik yapabilecek miyim . Ben şimdiki acımı dindirmek için bi kere daha bebek istiyorum peki ya o olduktan sonra nolucak . Artık bunları düşünüyorum . Önce kendi hayatımı yoluna sokacam sonra güzel günler yakındır
Listeye dahil olcanmi yarin ?Ben sabah tartınızın malum oruç yok bende
Bazı günler insan ne kadar negatifliklerden uzak olmak isterse de negatiflikler insanı kovalıyor gün içinde. İstanbul'dan Ankara'ya döndüğüm günün ertesi günü bir servis aracı bana çarpınca o an karşı tarafla yapılan kim haklı kim haksız konuşmaları o kadar gereksiz geldi ki, uykusuz ve yorgun oldığumdan o an oradan eve ışınlanıp uyumak istedim sadece.Madem farkındasın
Negatif insanları ne kadar takma desemde bende takarım.
O zaman kalk su iç
Sporu bırakmıştım ne zamandır onu bi tekrar baslayabilsenİnşaallah kendine bir hobi edin birde bence sevdiğin birşey yap sana iyi gelecek böyle
1.48
Olabilir canım
0.57 demek istedin heralde abla
Böyle düşünmene sevindim.Gün geçtikçe daha mantıklı şeyler e kafa yoruyorum mesela çocuğuma iyi bi gelecek sunabilecekmiyim. Bu durumda ona iyi annelik yapabilecek miyim . Ben şimdiki acımı dindirmek için bi kere daha bebek istiyorum peki ya o olduktan sonra nolucak . Artık bunları düşünüyorum . Önce kendi hayatımı yoluna sokacam sonra güzel günler yakındır
Ben yaklaşık 5 senedir pek kimseye gidip gelmiyorum.Bazı günler insan ne kadar negatifliklerden uzak olmak isterse de negatiflikler insanı kovalıyor gün içinde. İstanbul'dan Ankara'ya döndüğüm günün ertesi günü bir servis aracı bana çarpınca o an karşı tarafla yapılan kim haklı kim haksız konuşmaları o kadar gereksiz geldi ki, uykusuz ve yorgun oldığumdan o an oradan eve ışınlanıp uyumak istedim sadece.
Negatif insanlar benim içimi şişiriyor böyle zamanda. Ödem yapıyor resmen.
Afiyet olsunSahur
Bir domates
Bir salatalık
Ikı yumurta
Ton balık
Bir dilim ekmek
2 litre su
Afiyet olsunHayirli geceler kızlar
İftarda
5 kaşık mantı
Salata
Karpuz
İki dilim pide:///
Ara dondurma :////
Sahur
İnce dilim.pide
5 zeytin
Peynir
Domates salatalık
1lt su içildi
7 bin adim atıldı
Oruc tutmadigim icin cuma sabah bildiriyorumListede olan ve kilo bildirmesi gereken sadeceNurciloji var.
Geçen haftakine göre hesapliycaksin61.5 ciktim gecen hafta 62.3 tum ona gore mi hesaplicam yoksa 1. Sayfadaki kilo 61.7 ona gore mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?