- 25 Şubat 2016
- 7.750
- 12.938
- 248
- 31
Geldim abla çok şükür iyiyz sınavlarımda acıklandı ggecmışım şükürr sen nasılsın ablaCandysisters kuzum nerelerdesin, merakta bıraktın bizi. Kızın iyidir inşallah, sınavların ne durumda?
@guziss35 ve @hayal114 siz nerelerdesiniz kızlar, takıma uğramıyorsunuz?
Uyandgnda normaldı abla çok şükür sonrada bı sıkıntı olmadı Rabbım koruyor meleklerımızı yoksa bız ole dussek muhakkak bısey olurdu çok şükürKuzum ne yaptınız?
Hepinizintebrik ediyorum ama su ilk 3e bi giremedim gitti yaaCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 571. ETAP
10.TAKIM DERECELER
1. %1,49........ @Ezgi osman
2.%1,30......... @Nurciloji
3.%1,05........ @miyaww__
SIRALAMA
Zre_ >>% 1
@Sekerportakalimm >>%0,79
@gezegenfeza >> %0,57
Çok şükür bir sey yok aman bazende tek olmak ıyı gbı evde olabılecek kişilerı soyleyım eşim olsa benı azarlardı nır bakmıosun dıe kaynanam olsa abartır daha cok panık yapardı buda ıyı olmazdı ben yıne sakınım boyle konularda normal düşerse hiç ellemem kendısın kalkmasını beklerım bu aefer bıraz anormal dstuğü için korktum sadeceİnsan tek başına iken çok tedirgin oluyor . Birşeyin yoktur sabah gözlemle yeter. Annelik en zor şey
bu nedir hangi su hiç su yok ben 2,5 tl içtiğim halde gündü susuzluktan bayılıyorum sen nasıl yaşıyorsun
Çok şükür birşey olmadı ilgin için tesekkr ederumAllah bağışlasın inşallah birseyi yoktur siz yinede arara bakin
hadi gözün aydın, mezun olursun inşGeldim abla çok şükür iyiyz sınavlarımda acıklandı ggecmışım şükürr sen nasılsın abla
rabbim koruyor, aman aman sevindim hadi geçmiş olsunUyandgnda normaldı abla çok şükür sonrada bı sıkıntı olmadı Rabbım koruyor meleklerımızı yoksa bız ole dussek muhakkak bısey olurdu çok şükür
Tmm abla InsNurciloji tatlım mezun olabilmen için 59 kilo olman gerekiyor en az, bir iki haftaya mezun ederiz seni.
takıma gelen ilk üyem olduğun gibi, ilk mezun olan üyem de olacaksın sanırım.
Az kaldi o da olacakHepinizintebrik ediyorum ama su ilk 3e bi giremedim gitti yaa
Hu hu 2.yimCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 571. ETAP
10.TAKIM DERECELER
1. %1,49........ @Ezgi osman
2.%1,30......... @Nurciloji
3.%1,05........ @miyaww__
SIRALAMA
Zre_ >>% 1
@Sekerportakalimm >>%0,79
@gezegenfeza >> %0,57
hedef kilon 57 olduğu için, hedef kilonun en az %80 ulaşman gerekiyor mezuniyet için. 59 sınır kuzum.Tmm abla Ins59 u boya gore mi hesaplandi yoksa hedefimle ilgili mi
Hiiiiihedef kilon 57 olduğu için, hedef kilonun en az %80 ulaşman gerekiyor mezuniyet için. 59 sınır kuzum.
Slmlar kizlar
Sabh
1haslnmis yumurta
Domates salatlik
Zeytin
Bikac parca.sucuk (ev sucugu)
Yesillik
tere yagi ,peynir
Askam yemegi
1tabak.mantar.ywemegi
Semizotu ve ayran
3litre su
3bardk(su.brd) bit location
45dak.lessi.
2binkusur.administration
moni Zre_
Ama bugun hata ettm.esim.gece.vardiyasndydi
Sabah.kahwltiya.onu.bekle.bebekle.ilgilen.derken.7de.uyanmama.rahman
11de.kahwlti.yaptm.tabi.leptin devreye girmedi
karatay menüsü ve güzelSlmlar kizlar
Sabh
1haslnmis yumurta
Domates salatlik
Zeytin
Bikac parca.sucuk (ev sucugu)
Yesillik
tere yagi ,peynir
Askam yemegi
1tabak.mantar.ywemegi
Semizotu ve ayran
3litre su
3bardk(su.brd) bit location
45dak.lessi.
2binkusur.administration
moni Zre_
Ama bugun hata ettm.esim.gece.vardiyasndydi
Sabah.kahwltiya.onu.bekle.bebekle.ilgilen.derken.7de.uyanmama.rahman
11de.kahwlti.yaptm.tabi.leptin devreye girmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?