- 25 Şubat 2016
- 7.750
- 12.938
- 248
- 31
Galıba bnmkıde cıkarıyor elı agznda bı kac gndrÇok şükür iyimolsunlar Allah korusun onları şimdi bizimki azı dişleri geliyor ve hasta oldu her dişte hasta oluyor geceleri nöbetimiz başlıyor
Başlamış demek ki çok zor oluyor bizimkininGalıba bnmkıde cıkarıyor elı agznda bı kac gndr
İnşallah benımkı zor cıkarmaz yaBaşlamış demek ki çok zor oluyor bizimkinin
İnşallah canım Dr götürdüm bugün dişte bağışıklıkları düşüyor o ara hemen hasta olabiliyorlar dedi bizim kide öyle oluyor bildiğin taşa yatmış gibi öksürüyorİnşallah benımkı zor cıkarmaz ya
Allahım hiç öksürük deme Allah korusun inşallah hemen gecer Allah şifa versinİnşallah canım Dr götürdüm bugün dişte bağışıklıkları düşüyor o ara hemen hasta olabiliyorlar dedi bizim kide öyle oluyor bildiğin taşa yatmış gibi öksürüyor
Amin inşallah ne yapalım öyle öyle direnç kazanacaklarAllahım hiç öksürük deme Allah korusun inşallah hemen gecer Allah şifa versin
Öyle tabıkı inşallah kolay atlatr yavrucak bu donemıAmin inşallah ne yapalım öyle öyle direnç kazanacaklar
Amım cnmİyi geceler kızlar herkesi tebrik ediyorum Ezgi her hafta aynı performansı bekliyoruz
Tebrikler kızlarCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 571. ETAP
10.TAKIM DERECELER
1. %1,49........ E Ezgi osman
2.%1,30......... @Nurciloji
3.%1,05........miyaww__
SIRALAMA
Zre_ >>% 1
zezeozge >>%0,79
gezegenfeza >> %0,57
4. Olmuşsunuz ney vampirTakımı tebrik ediyorum 4. olmuşsunuz takım içinde de E Ezgi osman seni tebrik ederim birinci olmuşsun :)
Tebrikler tatlımOleyyyyyy
Suyu yazmamışımMenüm
Sahur
Birkaç parca pestil
Bikac çatal sebze auflage
Iftar
1 kupa multivitamin
1 kepçe mercimek çorbası
5 kaşık bulgur pilavı
1 küçük bud
Cacık
Ara
Meyvalı yoğurt
Ara
Birkaç lokma milföylü pasta
Mesajları okudum masal gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?