Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gece bir türlü uyuyamadım sabah da tabi kalkamadım kahvaltı saatim öğlen ile buluştuğu için bugun öğlen yemeği yemeyeceğim yerine ara öğün yapar akşam ile kapatırım olayı :) 4 yıllık üniversite hayatımın son final sınavları geldi çattı şimdi onlara çalışmaya başlayacağım ilk kez final çalışırken mutluyum çünkü bitiyor

Günaydın kizlar
İftar
4 tane köfte
Salata
Bur bardak ayran
1 ince dilim pide

Sahur
Maydonozlu omlet
Karpuz
Çay

Spor
13 bin adim atıldı
1 litre su içildi
moni Zre_
Nasıl bu kadar su ile oruç tutuyorsun cben 3 lt yakın içiyorum ve hala susuyorum

Kizlar her sabah tartilip kilonuzu kontrol ediyor musunuz? Mesela bir onceki gunden daha cok cikarsa, o gun daha dikkatli olup daha az mi yiyorsunuz?

Hafta ici cok sorun degil cunku genelde evde degilim ama bugun surekli tartilip duruyorum. Kendime engel olamiyorum. Kilonun 100gr bile arttigini gorsem moralim bozulacak diye korkuyorum...

Bununla nasil basa cikabilirim? Belki zamanla alisirim. Belki yeni basladigim icin surekli kilolari dusunup durdugum icin boyledir ve gecer...

Yine de kendime engel olmaliyim cunku her gun kilo veremeyecegim ve moralimin bozulmasini istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…