Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benim o kişi ben her sabah tartılıyorum rutindir uyanırım elimi yüzümü yıkarım pijamalr çıkınca hop tartıya
Eğer düne göre bariz bir artışım varsa daha çok dikkat etmeye çalışıyorum eksi görsem de dikkat etmeye çalışıyorum aman vermişsin vampircim alma diye Bu sabah da tartıldım mesela

Bikac gündür bende her abdest almaya gittiğimde tartılıyorum. Aslinda sadece sabahla akşam arasındaki farkı görmek için. Birazda vücudumu tanımak için. Mesela dün yürüyüş öncesi ve sonrası tartıldım. Gram fark etmedi.
Bugün yine yürüyüş öncesi ve sonrası tartıldım 400 gr eksik cıktı. Galiba hâlâ tanışamadık.
Onun haricinde her sabah tartılırım, eğer tartıda artı görürsem içtiğim su ve yeşilçay miktarını artırırım.

Sabah(12:00)
Omlet (1 küçük soğan, 2 küçük domates, 4 yk lor peyniri,2 yumurta)
1 dl ekmek
1 sb vişne suyu

Ara:
1 elma
1 sb süt

Akşam:
7 yk sebzeli bulgur pilavı
2 kocaman kaşık yoğurt

Kalori hesaplamadım bugun üşendim
Su 2 yi geçecek
Spor : final çalışmaları beynimi çalıştırdım

moni Zre_

Bend hergun tartiliyrm
Yaklask.2haftadr 70kusurlerde.takildm.6li.sayilari
gorycem.hewesiyle.bakiyrm

bende her sabah kalktığımda otomatik giderim yani yüzümü yıkar tartıya çıkarım. BaEn negatif etki etsede genelde ne durumda nasıl ilerliyorum onu görüyorum

market, pazar yaptım geldim çok yoruldum. Eve girince direk mutfağa attım kendimi yemeğimi yaptım.
Daha salata yapılacak ve masa hazırlanacak
Çok yoruluyorum yahu, ramazan bitsin artık
Ama daha yeni başladık. Ben çok seviyorum ramazanları

Nasıl bu kadar su ile oruç tutuyorsun cben 3 lt yakın içiyorum ve hala susuyorum
Bn iftarı açtıktan sonra 2 bardak anca içiyorum çay desen hiç aram yok canım sahurda zorla içiyorum şu ama.baya karpuz yiyorum iftara kadar resmen susuzluktan ölüyorum ama şu icemiyorum çok fazla

Bn iftarı açtıktan sonra 2 bardak anca içiyorum çay desen hiç aram yok canım sahurda zorla içiyorum şu ama.baya karpuz yiyorum iftara kadar resmen susuzluktan ölüyorum ama şu icemiyorum çok fazla
Başka neyden karşılıyorsun ki su ihtiyacını acaba vücudun öyle mi alışmış

Karpuzda fazla miktarda şeker var
Şu içiyorum diye şekerde alıyorsun dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…