- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Kizlar her sabah tartilip kilonuzu kontrol ediyor musunuz? Mesela bir onceki gunden daha cok cikarsa, o gun daha dikkatli olup daha az mi yiyorsunuz?
Hafta ici cok sorun degil cunku genelde evde degilim ama bugun surekli tartilip duruyorum. Kendime engel olamiyorum. Kilonun 100gr bile arttigini gorsem moralim bozulacak diye korkuyorum...
Bununla nasil basa cikabilirim? Belki zamanla alisirim. Belki yeni basladigim icin surekli kilolari dusunup durdugum icin boyledir ve gecer...
Yine de kendime engel olmaliyim cunku her gun kilo veremeyecegim ve moralimin bozulmasini istemiyorum
Bikac gündür bende her abdest almaya gittiğimde tartılıyorum. Aslinda sadece sabahla akşam arasındaki farkı görmek için. Birazda vücudumu tanımak için. Mesela dün yürüyüş öncesi ve sonrası tartıldım. Gram fark etmedi.Kizlar her sabah tartilip kilonuzu kontrol ediyor musunuz? Mesela bir onceki gunden daha cok cikarsa, o gun daha dikkatli olup daha az mi yiyorsunuz?
Hafta ici cok sorun degil cunku genelde evde degilim ama bugun surekli tartilip duruyorum. Kendime engel olamiyorum. Kilonun 100gr bile arttigini gorsem moralim bozulacak diye korkuyorum...
Bununla nasil basa cikabilirim? Belki zamanla alisirim. Belki yeni basladigim icin surekli kilolari dusunup durdugum icin boyledir ve gecer...
Yine de kendime engel olmaliyim cunku her gun kilo veremeyecegim ve moralimin bozulmasini istemiyorum
Kizlar her sabah tartilip kilonuzu kontrol ediyor musunuz? Mesela bir onceki gunden daha cok cikarsa, o gun daha dikkatli olup daha az mi yiyorsunuz?
Yine de kendime engel olmaliyim cunku her gun kilo veremeyecegim ve moralimin bozulmasini
istemiyorum
Sen hangisinden kullaniyon ismini yazsana?belki bulabilirim burdadaIyı olur
Benim kullandığım multivitamin dende alirsan daha enerjik olursun
bende her sabah kalktığımda otomatik giderim yani yüzümü yıkar tartıya çıkarım. BaEn negatif etki etsede genelde ne durumda nasıl ilerliyorum onu görüyorumKizlar her sabah tartilip kilonuzu kontrol ediyor musunuz? Mesela bir onceki gunden daha cok cikarsa, o gun daha dikkatli olup daha az mi yiyorsunuz?
Ama daha yeni başladık. Ben çok seviyorum ramazanlarımarket, pazar yaptım geldim çok yoruldum.Eve girince direk mutfağa attım kendimi yemeğimi yaptım.
Daha salata yapılacak ve masa hazırlanacak
Çok yoruluyorum yahu, ramazan bitsin artık
Bn iftarı açtıktan sonra 2 bardak anca içiyorum çay desen hiç aram yok canım sahurda zorla içiyorum şu ama.baya karpuz yiyorum iftara kadar resmen susuzluktan ölüyorum ama şu icemiyorum çok fazlaNasıl bu kadar su ile oruç tutuyorsun cben 3 lt yakın içiyorum ve hala susuyorum
Başka neyden karşılıyorsun ki su ihtiyacını acaba vücudun öyle mi alışmışBn iftarı açtıktan sonra 2 bardak anca içiyorum çay desen hiç aram yok canım sahurda zorla içiyorum şu ama.baya karpuz yiyorum iftara kadar resmen susuzluktan ölüyorum ama şu icemiyorum çok fazla
Bende ramazanda dinlenmekten yoruluyorummarket, pazar yaptım geldim çok yoruldum.Eve girince direk mutfağa attım kendimi yemeğimi yaptım.
Daha salata yapılacak ve masa hazırlanacak
Çok yoruluyorum yahu, ramazan bitsin artık
Normaldede çok icmem ama busefer karpuzdan dolayı sanırım baya yiyorumBaşka neyden karşılıyorsun ki su ihtiyacını acaba vücudun öyle mi alışmış
Karpuzda fazla miktarda şeker varBn iftarı açtıktan sonra 2 bardak anca içiyorum çay desen hiç aram yok canım sahurda zorla içiyorum şu ama.baya karpuz yiyorum iftara kadar resmen susuzluktan ölüyorum ama şu icemiyorum çok fazla
Suyu çoğaltSahurda 1 haslanmis mısır yedim
İftarda
1 karniyarik
6 kaşık pilav
Dereotlu cacık
Birazdan çay icicez
Su 1.5 ltyi bulur inşallah
Haklısın canim ins hafta ici diyetisyene gidicem daha dengeli ve düzenli beslenmeye calismaliyim düğün var 5 ay sonra kilo vermm lazim ://Karpuzda fazla miktarda şeker var
Şu içiyorum diye şekerde alıyorsun dikkat et
MultivitaminSen hangisinden kullaniyon ismini yazsana?belki bulabilirim burdada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?