Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hiç gerek yok, aile hekimine diyet için dersen yapabildiklerinin tamamını yapar. Bazı sağlık ocaklarında hepsi olmuyor o yüzden ben set polikliniğinde tamamını yaptırıyorum.
Tamam kaptanım şimdi anladım çok yakında semt poliklinigi varmış haberim yok dünyanın yolunu gidiyorduk hastane için çok sağolun hmn randevu alayım :)

Sabah.karatay.kahwltisi (domates.salatalik.marul.maydonozz.2haslanmis.yumurta.1cay.bardagi.kuruyemis.bir.avuc.kiraz.peynir.zeytin)
Aksam 2kase.mercimek.cobras
6__7adet.kofte.ve.salatalik
2bardak.bitki.cayi

1.5.litre.su (uyuyana.kadar.icebildigim.kadar.icecegm)
55dakika.lessons
moni
Zre_

Ilk haftalar ben de oyleydim.gozume takildikca tartiya cikiyordum.simdi tarti gunleri sadece.gun icerisinde kilo artisi muhakkak olur moralini bozmasin onemli olan ac karnina sabah tartisi

Bugun iftara misafirim vardi.cok kalabalik oldu ayakta durmaktan belim agridiniye ayagim degilde belim agridi bilemiyorum
Yarinda misafirim var pzt ins odemli cikmam.suan sis patlayacak gibi hissediyorum.adetimde 5 gun gecikti.test aldm negatif cikti nasil rahatladim anlatamam
Oysa gecen ay ilk defa hastalaninca sevinmistim artik duzene girdi diye

Cok sewerim kitap okumayi ancak bebegimden.vakit.kalmiyor++21temmuzda.kismetse.girecegm.bir.dgs.sinawi.var.bos.zamnlarinda.ona.calisiyorm
Bende kpss ye hazırlanıyorum ama bence bahaneleri biz buluyoruz :) 15 dakika vaktimiz vardır hepimizin Ben hiç bir konuda vaktim yok kelimesine inanan biri değilim

Benimde çok düzeniz 3 aydır hatsalandım kendimi davul gibi hissediyorum yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…