sağlık ocakları bir kısmını yapıyor, rica edersen. Semt polikliniği varsa onlar tamamını yapıyor.Kızlar diyetisyenin gitmeden önce yaptırmami isteği testler var sağlık ocağında yaptırabilirmiyim sizce
Yakinimdaki özel hastane 350 lira istedi co uçuk bi fiyat geldi banasağlık ocakları bir kısmını yapıyor, rica edersen. Semt polikliniği varsa onlar tamamını yapıyor.
Hiç gerek yok, aile hekimine diyet için dersen yapabildiklerinin tamamını yapar. Bazı sağlık ocaklarında hepsi olmuyor o yüzden ben set polikliniğinde tamamını yaptırıyorum.Yakinimdaki özel hastane 350 lira istedi co uçuk bi fiyat geldi bana
Tamam kaptanım şimdi anladım çok yakında semt poliklinigi varmış haberim yok dünyanın yolunu gidiyorduk hastane için çok sağolun hmn randevu alayım :)Hiç gerek yok, aile hekimine diyet için dersen yapabildiklerinin tamamını yapar. Bazı sağlık ocaklarında hepsi olmuyor o yüzden ben set polikliniğinde tamamını yaptırıyorum.
Sevgiler Ayşeciğim.Merhaba Gülden'cim.
İzinli olduğun için kilo bildirimi zorunlu değil.
İstediklerinin hepsi olmayabilir bi danış eğer hepsi yapılıyorsa yaptırabilirsin tabiKızlar diyetisyenin gitmeden önce yaptırmami isteği testler var sağlık ocağında yaptırabilirmiyim sizce
Ben hemen katılıyorum zaten biraz ben hortlattım konuyu sankikızçelerim, kitap okuma topiğimize katılımlarınızı bekliyorum. İk sayfada topiğin linki var.
10. Takım hem zayıflıyor hem okuyor
Cok sewerim kitap okumayi ancak bebegimden.vakit.kalmiyor++21temmuzda.kismetse.girecegm.bir.dgs.sinawi.var.bos.zamnlarinda.ona.calisiyormBen hemen katılıyorum zaten biraz ben hortlattım konuyu sanki
Ilk haftalar ben de oyleydim.gozume takildikca tartiya cikiyordum.simdi tarti gunleri sadece.gun icerisinde kilo artisi muhakkak olur moralini bozmasin onemli olan ac karnina sabah tartisiKizlar her sabah tartilip kilonuzu kontrol ediyor musunuz? Mesela bir onceki gunden daha cok cikarsa, o gun daha dikkatli olup daha az mi yiyorsunuz?
Hafta ici cok sorun degil cunku genelde evde degilim ama bugun surekli tartilip duruyorum. Kendime engel olamiyorum. Kilonun 100gr bile arttigini gorsem moralim bozulacak diye korkuyorum...
Bununla nasil basa cikabilirim? Belki zamanla alisirim. Belki yeni basladigim icin surekli kilolari dusunup durdugum icin boyledir ve gecer...
Yine de kendime engel olmaliyim cunku her gun kilo veremeyecegim ve moralimin bozulmasini istemiyorum
Bende kpss ye hazırlanıyorum ama bence bahaneleri biz buluyoruz :) 15 dakika vaktimiz vardır hepimizinCok sewerim kitap okumayi ancak bebegimden.vakit.kalmiyor++21temmuzda.kismetse.girecegm.bir.dgs.sinawi.var.bos.zamnlarinda.ona.calisiyorm
Bugun iftara misafirim vardi.cok kalabalik oldu ayakta durmaktan belim agridiniye ayagim degilde belim agridi bilemiyorum
Yarinda misafirim varpzt ins odemli cikmam.suan sis patlayacak gibi hissediyorum.adetimde 5 gun gecikti.test aldm negatif cikti nasil rahatladim anlatamam
Oysa gecen ay ilk defa hastalaninca sevinmistim artik duzene girdi diye
Her ay kurulu saat gibi olanlara hayranimBenimde çok düzeniz 3 aydır hatsalandım kendimi davul gibi hissediyorum yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?