- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
BendeHer ay kurulu saat gibi olanlara hayranim
Resmî nasıl atıyorsun
Canim sordum iç hastalıkları bölümünden randevu aldım ayin 30 una onlar gerekli testleri yapar dediler bakalım ins bir kerede hepsini aradan çıkarırımİstediklerinin hepsi olmayabilir bi danış eğer hepsi yapılıyorsa yaptırabilirsin tabi
Evet o daha iyi olmuş orda hepsi yapılır zaten :)Canim sordum iç hastalıkları bölümünden randevu aldım ayin 30 una onlar gerekli testleri yapar dediler bakalım ins bir kerede hepsini aradan çıkarırım
İnş canım :)))Evet o daha iyi olmuş orda hepsi yapılır zaten :)
BanlanmışVampir bankanmış.
Niye polemiğe girerler anlamıyorumki
Canım bende kayıt yaptırdım ama hiç çalışmayacağım çünkü bende hiç zaman kalmıyor bölüm ne senin bizde puanlar çok yüksek baya kasmam lazım kazana bilmem içinCok sewerim kitap okumayi ancak bebegimden.vakit.kalmiyor++21temmuzda.kismetse.girecegm.bir.dgs.sinawi.var.bos.zamnlarinda.ona.calisiyorm
Adet olacaksın diye ağrıyor olabilir. Benimde kafasına göre takılıyor adettim ama geç olunca acaba mı korkusu gerçekten kötü oluyorBugun iftara misafirim vardi.cok kalabalik oldu ayakta durmaktan belim agridiniye ayagim degilde belim agridi bilemiyorum
Yarinda misafirim varpzt ins odemli cikmam.suan sis patlayacak gibi hissediyorum.adetimde 5 gun gecikti.test aldm negatif cikti nasil rahatladim anlatamam
Oysa gecen ay ilk defa hastalaninca sevinmistim artik duzene girdi diye
Canım evet insan kesinlikle zaman ayrılmalı ama bebekli olunca zaten uyanıkken bütün vaktin ona gidiyor o uyuyunca geri kalan işleri yapıyorsun. Ve kendine zaman kalmıyor. Bazen yorgunluktan emzirirken uyuya kalıyorum onunlaBende kpss ye hazırlanıyorum ama bence bahaneleri biz buluyoruz :) 15 dakika vaktimiz vardır hepimizinBen hiç bir konuda vaktim yok kelimesine inanan biri değilim
Bizim takıma gelen herhalde bir kere banlanması lazımVampir bankanmış.
Niye polemiğe girerler anlamıyorumki
Niyeki geciktinmiSahursuz oruç tutacam
Sizinki daha bitmedimiİyi sahurlar kızlar
Dogru diyorsunda.canm ogrenciykn.okul.kitap.vs konularda.vakit.bulmak daha.kolayken.evli ve cocouklu iken daha zor Benm.fikrim.tabii. cocuk.beBende kpss ye hazırlanıyorum ama bence bahaneleri biz buluyoruz :) 15 dakika vaktimiz vardır hepimizinBen hiç bir konuda vaktim yok kelimesine inanan biri değilim
Gunydn.canm.bolum.cocuk.gelisimi.okul.oncesi.ogretmenligine.tamamlamak.istiyorm.sozeldn.280we.uuzeri.almam.lazm..seninCanım bende kayıt yaptırdım ama hiç çalışmayacağım çünkü bende hiç zaman kalmıyor bölüm ne senin bizde puanlar çok yüksek baya kasmam lazım kazana bilmem için
Adet olacaksın diye ağrıyor olabilir. Benimde kafasına göre takılıyor adettim ama geç olunca acaba mı korkusu gerçekten kötü oluyor
Canım evet insan kesinlikle zaman ayrılmalı ama bebekli olunca zaten uyanıkken bütün vaktin ona gidiyor o uyuyunca geri kalan işleri yapıyorsun. Ve kendine zaman kalmıyor. Bazen yorgunluktan emzirirken uyuya kalıyorum onunla
GunayydnHerkese günaydınnnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?