Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Cok sewerim kitap okumayi ancak bebegimden.vakit.kalmiyor++21temmuzda.kismetse.girecegm.bir.dgs.sinawi.var.bos.zamnlarinda.ona.calisiyorm
Canım bende kayıt yaptırdım ama hiç çalışmayacağım çünkü bende hiç zaman kalmıyor bölüm ne senin bizde puanlar çok yüksek baya kasmam lazım kazana bilmem için

Adet olacaksın diye ağrıyor olabilir. Benimde kafasına göre takılıyor adettim ama geç olunca acaba mı korkusu gerçekten kötü oluyor
Bende kpss ye hazırlanıyorum ama bence bahaneleri biz buluyoruz :) 15 dakika vaktimiz vardır hepimizin Ben hiç bir konuda vaktim yok kelimesine inanan biri değilim
Canım evet insan kesinlikle zaman ayrılmalı ama bebekli olunca zaten uyanıkken bütün vaktin ona gidiyor o uyuyunca geri kalan işleri yapıyorsun. Ve kendine zaman kalmıyor. Bazen yorgunluktan emzirirken uyuya kalıyorum onunla

Bende kpss ye hazırlanıyorum ama bence bahaneleri biz buluyoruz :) 15 dakika vaktimiz vardır hepimizin Ben hiç bir konuda vaktim yok kelimesine inanan biri değilim
Dogru diyorsunda.canm ogrenciykn.okul.kitap.vs konularda.vakit.bulmak daha.kolayken.evli ve cocouklu iken daha zor Benm.fikrim.tabii. cocuk.be
Ev.isindn.vakit.kalinca
Dinleniyorm uyuyorm keske.okuyabilsm

Gunydn.canm.bolum.cocuk.gelisimi.okul.oncesi.ogretmenligine.tamamlamak.istiyorm.sozeldn.280we.uuzeri.almam.lazm..senin
Bolum.nedir.canm?kac.puan.alman.lazm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…