- 22 Mayıs 2018
- 125
- 720
- 18
- 34
Evet ya cok yorucu oluyor ev isi cocuk simdi ramazanda bide iftar sahur felan derken bide calisiyorum cok yorucu. Sagolsunlar yardimci oluyorlar vallahiOo iyimiş annelere yapılacak en büyük iyilik Tebrik ediyorum enisteyi
Eşim de yardımcı olur sağolsun 2 çocuktan sonra bende aşırı yoruluyorum Allah yardımcımız olsun
Yeni mesaj yazarken "Dosya Yükle" butonuna basıyorum, fotoğrafı bilgisayarımdan/telefonumdan bulup, ekliyorum.Resmî nasıl atıyorsun
Teşekkür ederimYeni mesaj yazarken "Dosya Yükle" butonuna basıyorum, fotoğrafı bilgisayarımdan/telefonumdan bulup, ekliyorum.
Eğer "Dosya Yükle" butonunu göremez isen "Ayrıntılı Düzenleme" butonuna bas, "Dosya Yükle" butonu da ekrana geliyor.
Evliyim bir yaşında kuzucugum var. Su an izindeyim ama çalışıyorum. İstanbul’da olduğum için burda okul olmalı onlarda en yükseklerEk.olarak baska neler.l yapiyorsun??calisiyor.yada.ewlimisn??sureyi.artirdilar.cikmis.sorulari.cokca.coz.
hem.zayfliycaz.hem.sinaw.kazancazz:) :)
Gel bi sarılayım sana
Doydun.mu.bunlarla.sosis.serbestmi??
Anladm.canm.ayni.durumdyuz.benmd.tek.tercih.normlde.270lerde.de.var.Evliyim bir yaşında kuzucugum var. Su an izindeyim ama çalışıyorum. İstanbul’da olduğum için burda okul olmalı onlarda en yüksekler
Hayırlı iftarlar ayşe ablakızçelerim anneme gidiyorum, iftarda da oradayım, arada bakarım.
yarın pazartesi tartısı var unutulmasın, ona göre ipin ucunu kaçırmayın sakın
Aynen bizim bölüm çok yok hep devlet sıkıntı yani ben çalışmıyorum o yüzden sıfır stres inş sen yaparsınAnladm.canm.ayni.durumdyuz.benmd.tek.tercih.normlde.270lerde.de.var.
Cok.uniw.acildi.ist.ins.olur.istedign.yer
Oppo beler var menüde Gül ablaOhooo herkes iftar hazırlığında
Benimde akşama misafirim var
Tarhana çorbasıOppo beler var menüde Gül abla
Abbooooo ben iftara sizemi gelsem bak 30 dkkya almanyaya giris yapARIMTarhana çorbası
Taze fasulye
Etli mantı (yogurtlu)
Bulgur pilavı
Kemikli pirzola
Peynirli börek
Salata
Fıstıklı baklava
Kadayifli muhallebi
Karpuz
Buyur gelAbbooooo ben iftara sizemi gelsem bak 30 dkkya almanyaya giris yapARIM
Seninkide az deyilBende domates corbasi
Adana kebab
Patates koftesi
Bulgur pilavi
Salata yaptim
Evet sinira cok cok yakin oturuyoruzBuyur gel
Kız sınırdamı oturuyom
Sınır bize 1 saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?