Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Oo iyimiş annelere yapılacak en büyük iyilik Tebrik ediyorum enisteyi
Eşim de yardımcı olur sağolsun 2 çocuktan sonra bende aşırı yoruluyorum Allah yardımcımız olsun
Evet ya cok yorucu oluyor ev isi cocuk simdi ramazanda bide iftar sahur felan derken bide calisiyorum cok yorucu. Sagolsunlar yardimci oluyorlar vallahi

Sabah kalktım çamaşırları yıkadım, astım. Birkaç parti tabii, birikmişti haftaiçi. Bulaşıkları makinaya koydum, mutfağı toparladım. Yatak çarşaflarını vs değiştim.
Dışarı çıkıp yürüyüş yapamasam da bayağı bir hareketli idim 4 saattir.
Eminim siz de evinizde gün içinde ve akşam böyle hareketli ve aktif oluyorsunuz.
Acaba kaç kalori harcıyoruz ev işlerimizi yaparken? Egzersiz yaptığımız kesin. Keşke MiBand adımsayar bilekliğim gibi yaptığım egzersizleri ve gün içindeki hareketleri harcanan kalori anlamında ölçen bir akıllı saatim olaydı diye düşündüm.
Akşam için yakın bir arkadaşım evine iftara davet etti. Onun mutluluğu ile de işlerimi daha bir şevkle yaptım.
Ankara'da hava öğlenleri günlük güneşlik,akşamüzeri ve akşam sağanak yağışlı oluyor bu sıralar. İşlerimi bitirip çok geçe kalmadan arkadaşıma gideyim diyorum.
Hepinize sevgiler. Mutlu Pazarlar dilerim.

Teşekkür ederim
Denedim dosya yüklenirken hata oluştu yazısı çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…