hoşgeldn canım, merak ettik seniMerhaba arkadaşlar int paketim bitmişti aydır yazamadım herkes iyidir inş
Hoşgeldin meraktan öldük yahu nerelerdesin diye iyisin dimiMerhaba arkadaşlar int paketim bitmişti aydır yazamadım herkes iyidir inş
Günaydın pisiciğim :)Herkese günaydınnnn..
Günaydın canımGunydn.canm.bolum.cocuk.gelisimi.okul.oncesi.ogretmenligine.tamamlamak.istiyorm.sozeldn.280we.uuzeri.almam.lazm..senin
Bolum.nedir.canm?kac.puan.alman.lazm?
Ek.olarak baska neler.l yapiyorsun??calisiyor.yada.ewlimisn??sureyi.artirdilar.cikmis.sorulari.cokca.coz.Günaydın canım
İnşallah yaparsın benim inşaat en düşük 305 felan canım oda sayısaldan yani ben 290larda gezdiğim için bir türlü yerleşemedim. Kondisyonlu çalışmam lazım ama suanda benim için çok zor
İyiyiz çok şükür net paketim bitti aklım burdaydı hep çok düzensiz besledim ÇookHoşgeldin meraktan öldük yahu nerelerdesin diye iyisin dimi
kilo bildirimi vermessen kaçar ipin ucuArtık kilo bildirimi vermicem yoksa ipin ucu kaçıyor
Merhaba arkadaşlar int paketim bitmişti aydır yazamadım herkes iyidir inş
Gunayydn)
Günaydın pisiciğim :)
İyiyiz çok şükür net paketim bitti aklım burdaydı hep çok düzensiz besledim Çook
Oo iyimiş annelere yapılacak en büyük iyilik Tebrik ediyorum enisteyiGunaydin kizlarr.. cocjklara esim bakti benim yatim diye yeni uyandim yilllar sonra ilk defa bu saate kadar yattim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?