hoşgeldin elifMerhaba
Ben Elif, 20 yaşındayım. Üniversite 2. sınıf öğrencisiyim. Boyum 1.68. Kilomun şu anda 84 civarı olduğunu tahmin ediyorum, son 2 haftada doğru düzgün tartılamadım.
Cuma yarışmasına katılmak isteyenler konusunda, bu takımda boş yer olduğunu gördüm. Kurallardan okuyup anladığım kadarıyla 2 haftalık bir deneme süresi oluyormuş. Final döneminde olduğum için bayrama kadar spor yapmaya hiç vaktim olmayacak maalesef ama yine de geç kalmadan buraya yazmak istedim. İzin verirseniz aranıza katılmak istiyorum
aminn, anne babalar için en önemli anlardan oluyor evlatlarının mezuniyetleriTeşekkürler abla mezuniyet töreni için fotoğraf çekimi olmuştu bugun fotoğraflar geldi babama gönderdim o da kendi hesabında duygusal bi şeyler yazarak paylaşmışBen sosyal medya kullanmıyorum aradı beni baksana paylaştım yüz kişi beğendi yorum yaptı diyor nasıl mutlu geliyor sesi anlatamam Annemle babamın sesleri öyle güzeldi ki bugun Allah yüzlerini hep güldürmeyi nasip etsin inşallah
ay ne güzel Allah mutluluğunuzu eksik etmesin şimdi ne gururlulardır darısı başımızaTeşekkürler abla mezuniyet töreni için fotoğraf çekimi olmuştu bugun fotoğraflar geldi babama gönderdim o da kendi hesabında duygusal bi şeyler yazarak paylaşmışBen sosyal medya kullanmıyorum aradı beni baksana paylaştım yüz kişi beğendi yorum yaptı diyor nasıl mutlu geliyor sesi anlatamam Annemle babamın sesleri öyle güzeldi ki bugun Allah yüzlerini hep güldürmeyi nasip etsin inşallah
Merhaba hoşgeldin :)Merhaba
Ben Elif, 20 yaşındayım. Üniversite 2. sınıf öğrencisiyim. Boyum 1.68. Kilomun şu anda 84 civarı olduğunu tahmin ediyorum, son 2 haftada doğru düzgün tartılamadım.
Cuma yarışmasına katılmak isteyenler konusunda, bu takımda boş yer olduğunu gördüm. Kurallardan okuyup anladığım kadarıyla 2 haftalık bir deneme süresi oluyormuş. Final döneminde olduğum için bayrama kadar spor yapmaya hiç vaktim olmayacak maalesef ama yine de geç kalmadan buraya yazmak istedim. İzin verirseniz aranıza katılmak istiyorum
Hoşgeldin grubu ve aramızaMerhaba
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldunÇok kotuyum kızlar markete gitdim çocuklarla ayağım burkuldu.spor nasıl yapcamayağım sisti
Hala sis canm ağrıyor.benm koca yeni geldi.çok sirtresli.aman canm burdan bütün evleneceklere önerim asciyla evlenmesinlerGeçmiş olsun canım şimdi nasıl oldun
Çok geçmiş olsun soğuk kompres devam geçen bende yaşadım 3 gün basamadım ve hala ağrıyor arada Dr zedelenmiş dedi bandaj sar ve soguk uygulama yap dediHala sis canm ağrıyor.benm koca yeni geldi.çok sirtresli.aman canm burdan bütün evleneceklere önerim asciyla evlenmesinlerbuz falan koydum.kas gevşedi merhem surdum.agriyo hala
Mesajlarımı okumadın heraldeBüyük oğlan annemde kaldı bugün
Küçüğü uyuttum ancak yazabiliyorum
Sahur
1 kapya biber sote
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Az peynir
2 bardak çay
Şeker kullanmıyorum Çayda.
İftar
1.5 tabak mantı (dayanamadım malesef)
Salata
2 fırında kanat
2 bardak çay
1 dilim sütlü tatlı
1.5 lt su
Sağol bitanem çocuklar anca uyudu inan beynim rahatledi.yapım o zaman ben daha fayda etmez diye bıraktım diÇok geçmiş olsun soğuk kompres devam geçen bende yaşadım 3 gün basamadım ve hala ağrıyor arada Dr zedelenmiş dedi bandaj sar ve soguk uygulama yap dedi
Abla bende 19 s
Size abla diye bilir miyim
Yok yaa sen 19muydun
Evet benim yaşım hep ondokuz
Teşekkürler abla mezuniyet töreni için fotoğraf çekimi olmuştu bugun fotoğraflar geldi babama gönderdim o da kendi hesabında duygusal bi şeyler yazarak paylaşmışBen sosyal medya kullanmıyorum aradı beni baksana paylaştım yüz kişi beğendi yorum yaptı diyor nasıl mutlu geliyor sesi anlatamam Annemle babamın sesleri öyle güzeldi ki bugun Allah yüzlerini hep güldürmeyi nasip etsin inşallah
Kötü bir haberle geldim bu gece yarısı sular kesilecek ve cuma günü tee akşam gelecekmiş. Sonra tekrar gidecekmiş yaklaşık 60 saat sular yokmuş
Hemen duş aldım birkaç kova bidon su doldurdum iki gün zaten kütüphaneye falan gideceğim evde olmam ama akşamaları hele ki ben vampirim geceleri suyumuz yok en büyük mevzu wc
Merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?