- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Babamda aşçıydı, ama stresli biri değildi. Yada rahmetli annem bise yansıtmadıHala sis canm ağrıyor.benm koca yeni geldi.çok sirtresli.aman canm burdan bütün evleneceklere önerim asciyla evlenmesinlerbuz falan koydum.kas gevşedi merhem surdum.agriyo hala
Mesajları okudugumda hersey için çok geçtiMesajlarımı okumadın heralde
Bugün tatlı yiyeni yakarım demistim.
Hangi sporları yapabilirsin, sen yaz içinden seçelim
Sec birini yarim saat yap, yapınca burayada yaz.Mesajları okudugumda hersey için çok geçti
Leslie ya da zumba olsun bari
Yarın oruç oruç zorlanirsin. Hem bugünün işini yarına bırakmak doğru deyilSpor cezası ne zaman yarın mi yapsam ki
İsmim Elif. 20 yaşındayım. Boyum 1.68. öğrenciyim. Bekarım. Ankara'da yaşıyorum. Kilo alma sürecim daha çok derslerimin çok yoğun olması ve sıkıntıdan abur cubura bazen fazlaca yüklenmem ve hareketsizlik sebebiyle ilerledi.Elif_merve aşağıdaki soruları cevaplamanı rica ediyorum kuzum not alabilmem adına.
İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyomusunuz:
Evli/bekar:
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyormusunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Daha önce herhangi bir takımda yarıştını mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:
Teşekkür ederim yarın tartılayım inşaallah. İftardan hemen önce mi tartılayım ?hoşgeldin elif
hiç sorun değil kuzum finallerden sonra başlarsın spora
yarın tartılıp kilonu net olarak söylersin
HoşbuldumMerhaba hoşgeldin :)
HoşbuldumHoşgeldin grubu ve aramıza
Hoşbuldum teşekkür ederim
Bana abla diyeni vururumm.
Ahaanda furdum onii.
Beni gıcık etcek yaa reşit değilim bile diyebilir.
X2. Hıh.
Ooyy ne büyük gurur tebrik ederimmm. ❤❤
Nefret ediyorum suların kesilmesinden herşey kokuyooor gibii
Merhaba Elif hoşgeldinn. :)
Ben kaptan yardımcısı Miyoş. Kafana takılan herşeyi sorabilirsin.
Hosgeldin elif ins.istedigin kiloya ulasacaksin:)İsmim Elif. 20 yaşındayım. Boyum 1.68. öğrenciyim. Bekarım. Ankara'da yaşıyorum. Kilo alma sürecim daha çok derslerimin çok yoğun olması ve sıkıntıdan abur cubura bazen fazlaca yüklenmem ve hareketsizlik sebebiyle ilerledi.
Kilo vermeyi öncelikle daha sağlıklı olmak ve yapmak istediklerimi daha kolay yapmak istiyorum. Ailemden varis öyküsü var ve bunun en büyük etkenlerinden biri olan kılından kurtulmak istiyorum. İleride sıkıntısını çekmek istemediğim için şimdiden kendimi daha sağlıklı bir hale getirmek istiyorum
Yaklaşık 4-5 sene önce bu şekilde bir takımda yarışmıştım ama ayrıntılarını hiç hatırlamıyorum maalesef
Şu anki kilom - 84
Hedef kilom - 59
Masallh.iradeneBen bugün camiye gittim
Çorba olarak etli mantı vardı. Yarim kepçe olsun dedim, tabagimda 4 tane mantı vardımercimekli bulgur pilavı vardi, 1 servis kaşığı koydular yarısını yedim.
Köfte ve patates püresi vardı.miktar çok azdı onuda yedim. Azda salata vardi.
Masalara yeşillik filan koymuşlar onlardan yedim.
Tam ben kalkarken tatlılar geliyordu, beklemedim. Şöyle gözümün ucuyla baktım ,ııh şerbetli tatlı dedim çıktım
Ben bugün camiye gittim
Çorba olarak etli mantı vardı. Yarim kepçe olsun dedim, tabagimda 4 tane mantı vardımercimekli bulgur pilavı vardi, 1 servis kaşığı koydular yarısını yedim.
Köfte ve patates püresi vardı.miktar çok azdı onuda yedim. Azda salata vardi.
Masalara yeşillik filan koymuşlar onlardan yedim.
Tam ben kalkarken tatlılar geliyordu, beklemedim. Şöyle gözümün ucuyla baktım ,ııh şerbetli tatlı dedim çıktım
erIyi geceler kizlar yatiyorum ben yarin sabah caliscam onun icin sahurada kalkmicam uyanirsam sadece su icerim.
İnşaallah:)Hosgeldin elif ins.istedigin kiloya ulasacaksin:)
Bunda ne varki, ben neleri elimin tersiyle ittim.bu gözler neleri gördüde yemedi.Masallh.iradene))
Iyı geceler canımIyi geceler kizlar yatiyorum ben yarin sabah caliscam onun icin sahurada kalkmicam uyanirsam sadece su icerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?