Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hala sis canm ağrıyor.benm koca yeni geldi.çok sirtresli.aman canm burdan bütün evleneceklere önerim asciyla evlenmesinlerbuz falan koydum.kas gevşedi merhem surdum.agriyo hala
Babamda aşçıydı, ama stresli biri değildi. Yada rahmetli annem bise yansıtmadı

İsmim Elif. 20 yaşındayım. Boyum 1.68. öğrenciyim. Bekarım. Ankara'da yaşıyorum. Kilo alma sürecim daha çok derslerimin çok yoğun olması ve sıkıntıdan abur cubura bazen fazlaca yüklenmem ve hareketsizlik sebebiyle ilerledi.
Kilo vermeyi öncelikle daha sağlıklı olmak ve yapmak istediklerimi daha kolay yapmak istiyorum. Ailemden varis öyküsü var ve bunun en büyük etkenlerinden biri olan kılından kurtulmak istiyorum. İleride sıkıntısını çekmek istemediğim için şimdiden kendimi daha sağlıklı bir hale getirmek istiyorum
Yaklaşık 4-5 sene önce bu şekilde bir takımda yarışmıştım ama ayrıntılarını hiç hatırlamıyorum maalesef
Şu anki kilom - 84
Hedef kilom - 59

Hoşbuldum teşekkür ederim

Ben bugün camiye gittim
Çorba olarak etli mantı vardı. Yarim kepçe olsun dedim, tabagimda 4 tane mantı vardı mercimekli bulgur pilavı vardi, 1 servis kaşığı koydular yarısını yedim.
Köfte ve patates püresi vardı.miktar çok azdı onuda yedim. Azda salata vardi.
Masalara yeşillik filan koymuşlar onlardan yedim.
Tam ben kalkarken tatlılar geliyordu, beklemedim. Şöyle gözümün ucuyla baktım ,ııh şerbetli tatlı dedim çıktım

Hosgeldin elif ins.istedigin kiloya ulasacaksin:)

Masallh.iradene))

Gül ablayı alkışlıyoruz iradene şapka çıkarıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…