- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Esas irademi anlatsam daha neler neler çıkarırsın
Gül ablayı alkışlıyoruz iradene şapka çıkarıyorum
Çalıştığı yere gore degisiyo canm bizimki adile sultan sarayında calisiyo.şartları çok ağır.normalde sitresli biri.yani canm sen dusunBabamda aşçıydı, ama stresli biri değildi. Yada rahmetli annem bise yansıtmadı
Şimdi baktım canım. Herşeyin dört dörtlük olması gereken biyermiş.Çalıştığı yere gore degisiyo canm bizimki adile sultan sarayında calisiyo.şartları çok ağır.normalde sitresli biri.yani canm sen dusun
Olur birtanem hep beraberİsmim Elif. 20 yaşındayım. Boyum 1.68. öğrenciyim. Bekarım. Ankara'da yaşıyorum. Kilo alma sürecim daha çok derslerimin çok yoğun olması ve sıkıntıdan abur cubura bazen fazlaca yüklenmem ve hareketsizlik sebebiyle ilerledi.
Kilo vermeyi öncelikle daha sağlıklı olmak ve yapmak istediklerimi daha kolay yapmak istiyorum. Ailemden varis öyküsü var ve bunun en büyük etkenlerinden biri olan kılından kurtulmak istiyorum. İleride sıkıntısını çekmek istemediğim için şimdiden kendimi daha sağlıklı bir hale getirmek istiyorum
Yaklaşık 4-5 sene önce bu şekilde bir takımda yarışmıştım ama ayrıntılarını hiç hatırlamıyorum maalesef
Şu anki kilom - 84
Hedef kilom - 59
Sen bişey yiyeceğin zaman iki kere düşünOlur birtanem hep beraberburda en yeni benm.adim habibe cok memnun oldum grubumdan cok memnunum.kaptanimiz olsun arkadaslar cok tatlilar.eger yapamzsaydik ben hic zayiflayamazdim.benim iradem cok zayıf. durmak yok
Ordaki geri herif olacaktıSen bişey yiyeceğin zaman iki kere düşün
Hem ayağın burkuk, hem küçük çocuk, hem stresli geri,hemde tepene çökecek gezegen.
Jüpiteri başına musallat ederim
Şimdi baktım canım. Herşeyin dört dörtlük olması gereken biyermiş.
Allah onada sanada kolaylık versin[/QUOTQUOTcumhur başkanı.bas bakan.bir sürü ünlü çok geliyo.acayip yoruluyo yazın özellikle.düğün nisan..............sitres benden cikyo
Memnun oldum tanıştığıma :)Olur birtanem hep beraberburda en yeni benm.adim habibe cok memnun oldum grubumdan cok memnunum.kaptanimiz olsun arkadaslar cok tatlilar.eger yapamzsaydik ben hic zayiflayamazdim.benim iradem cok zayıf. durmak yok
Bundan sonra üstad diyorum ben senin çekirgenimEsas irademi anlatsam daha neler neler çıkarırsın
Olur kung fu de bakıyımBundan sonra üstad diyorum ben senin çekirgenim
@ miyaww şu alıntı yapınca silinecek yerleri ve doldurulacak yerleri tarif edecek cümle kuramadım.
Sen anlativer bi zahmet
Çok haklısın abla da işte eşimle konusunca napalımn gelme mı dıyelım tamam sen ara sole ozaman glme dıe falan dıorbuna asla müsade etme, bir kadının evinde o şartlarda ne işi var bir gün bile müsade etmem değil bir ayyaptığı yüzsüzlük, o utanmyor siz niye söylemekten utanıyorsunuz? eşin hiçbir şey diyemez bu konuda sana, annesi değil kardeşi değil dersaneden kız arkadaş. eşinle güzel güzel konuş biz bir aileyiz ve aile dışından birinin evimde kalmasını istemiyorum diye. neler oluyor güvenip yuvana sokma kimseyi.
Evet yeni gelen arkadaşlar tanışmak için cevaplaması gerekenleri düz yazı gibi yazdilarys.
Anlamadım ablacım. QUOTE kısımlarının silinmesini mi söylüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?