Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çalıştığı yere gore degisiyo canm bizimki adile sultan sarayında calisiyo.şartları çok ağır.normalde sitresli biri.yani canm sen dusun
Şimdi baktım canım. Herşeyin dört dörtlük olması gereken biyermiş.
Allah onada sanada kolaylık versin

Olur birtanem hep beraberburda en yeni benm.adim habibe cok memnun oldumgrubumdan cok memnunum.kaptanimiz olsun arkadaslar cok tatlilar.eger yapamzsaydik ben hic zayiflayamazdim.benim iradem cok zayıf.durmak yok

Olur birtanem hep beraberburda en yeni benm.adim habibe cok memnun oldumgrubumdan cok memnunum.kaptanimiz olsun arkadaslar cok tatlilar.eger yapamzsaydik ben hic zayiflayamazdim.benim iradem cok zayıf.durmak yok
Sen bişey yiyeceğin zaman iki kere düşün
Hem ayağın burkuk, hem küçük çocuk, hem stresli geri,hemde tepene çökecek gezegen.
Jüpiteri başına musallat ederim

Menüm
Iftar
4 tane mantı
12 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık patates püresi
1 köfte (adını bilmiyorum dalyan köfteye benziyordu fakat sebzesi yok sade et)
Az salata, yeşillik

Ara
1 buğdaylı yoğurt
1 kaşık müsli ile

Sahur
1 kupa multivitamin
5 kaşık taze fasulye
@ Zhre
2,5 lt su
1 kupa siyah çay
Yarım lt yeşil çay
2 kupa kahve

Spor yok

Merhaba herkeseee. Kayınvalidemler gittikten sonra arkadışımız geldi sahur için. Kız arkadaşı şehir dışından gelmiş. Onu getirmiş. Birlikte sahur yaptık oyun oynadık. Şimdi gittiler. Bende ancak yatıyorum. Herkesi çok öpüyorum, artık ne zaman kalkarsam o zaman yazarım.

Çok haklısın abla da işte eşimle konusunca napalımn gelme mı dıyelım tamam sen ara sole ozaman glme dıe falan dıor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…