- 26 Aralık 2016
- 517
- 2.412
- 33
- 43
henüz listede olmadığın için istediğin saatte tartılabilirsin elifcimTeşekkür ederim yarın tartılayım inşaallah. İftardan hemen önce mi tartılayım ?
Geçmiş olsun ya tühh kötü olmuşÇok kotuyum kızlar markete gitdim çocuklarla ayağım burkuldu.spor nasıl yapcamayağım sisti
günaydınGunaydn.kizlrr.
usuttmusum.iyce.burnum. akiyo hapsuruyorum
Bebegime gecmese bari yasaklı.yemiyorum
Ama.sporda.yapamiyorum.ins
Yarin.iyi.sonuc.alirim
Bnde fatmagul 24 yasndayım memnun oldumKızlar o zaman bende soylim adım habibe31yasindayim.
Canım valla gerekiyorsa soyle yaniÇok haklısın abla da işte eşimle konusunca napalımn gelme mı dıyelım tamam sen ara sole ozaman glme dıe falan dıor
Tatlı rüyalarMerhaba herkeseee. Kayınvalidemler gittikten sonra arkadışımız geldi sahur için. Kız arkadaşı şehir dışından gelmiş. Onu getirmiş. Birlikte sahur yaptık oyun oynadık. Şimdi gittiler. Bende ancak yatıyorum. Herkesi çok öpüyorum, artık ne zaman kalkarsam o zaman yazarım.
Ben bugün camiye gittim
Çorba olarak etli mantı vardı. Yarim kepçe olsun dedim, tabagimda 4 tane mantı vardımercimekli bulgur pilavı vardi, 1 servis kaşığı koydular yarısını yedim.
Köfte ve patates püresi vardı.miktar çok azdı onuda yedim. Azda salata vardi.
Masalara yeşillik filan koymuşlar onlardan yedim.
Tam ben kalkarken tatlılar geliyordu, beklemedim. Şöyle gözümün ucuyla baktım ,ııh şerbetli tatlı dedim çıktım
evet gelme dicez de, ara söyle müsait değilim çocuğumla ilgilenmem gerekiyor artık yatılı misafir kabul etmiyorum diye. ayıp değil günah değil direk söyle canım.Çok haklısın abla da işte eşimle konusunca napalımn gelme mı dıyelım tamam sen ara sole ozaman glme dıe falan dıor
Geçmiş olsun canımGunaydn.kizlrr.
usuttmusum.iyce.burnum. akiyo hapsuruyorum
Bebegime gecmese bari yasaklı.yemiyorum
Ama.sporda.yapamiyorum.ins
Yarin.iyi.sonuc.alirim
Tebrık ederım başarılarınn devamını dılıyorum mezunıyet benım içimde bir yara ömür boyuda bole kalacakTeşekkürler abla mezuniyet töreni için fotoğraf çekimi olmuştu bugun fotoğraflar geldi babama gönderdim o da kendi hesabında duygusal bi şeyler yazarak paylaşmışBen sosyal medya kullanmıyorum aradı beni baksana paylaştım yüz kişi beğendi yorum yaptı diyor nasıl mutlu geliyor sesi anlatamam Annemle babamın sesleri öyle güzeldi ki bugun Allah yüzlerini hep güldürmeyi nasip etsin inşallah
Tes.ederimmGeçmiş olsun canım
Ins:)Günaydın kızlar bol eksiler görür inşallah herkes
Iciyorm.bitki.cayi emzirdigim.icin ilac almiyim.diyirm.ins gececek.canm.saolasnngünaydın
Dikkat et kendine bölebilir ıhlamur papatya iç Dr git ilaç
hoşgeldin canımMerhaba, 27 yasında 159 boyunda 76kiloyum. Bende grubunuza dahil olmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?