kuzum lhenüz istede olmadığın için farketmiyorKaptanın bir şey sarcam.Ben şimdi iftardan önce mi tartilayim.sabah mi.itardan önce ile sabah arasında çok fark oluyo
Geçmiş olsun parol alabilirsiniz emzirme döneminde hafif bi agri kesiciBasim catliyor resmen.emzirdigim icin ilac icemiyorum.ne zaman gececek
Iftardan önce 103.wto diyo inanamadimda abla
Ben biraz yokum arkadaşlar.
O zamanki kilom 103.250diyo inanamadım tartı bozuk yada ben kilo vermişim.
geçmiş olsun kuzum çok şiddetliyse parol içebilirsinGeçmiş olsun parol alabilirsiniz emzirme döneminde hafif bi agri kesici
Geçmiş olsunBasim catliyor resmen.emzirdigim icin ilac icemiyorum.ne zaman gececek
ne güzel ve faydalı bir bilgiGeçmiş olsun
Suyu bol iç ve bi kahve yap iç
Birde patatesi doy kalin yuvarlak kes,
Yazmayı katla, patatesleri alnına köy yazmayla bağla,
Kaynanam rahmetli hep öyle yaptırırdı
hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar Ben 28 yaşında 168 boyunda 89 kiloyum evli ve bir çocuk sahibiyim hayatim boyunca hicbirzaman çok zayıf olmadım fakat 70lerin üzerine çıkmamıştım evlendikten ve doğumdan sonra kendimi çok bıraktım sanırım alimden çok uzakta bir şehirde yaşıyorum burada kimsem yok çevrem yok eve kendimi kapattigimdan abur cubur a sardım ve sonuç suanki kilom böyle çok mutsuzum yaşımdan 10 yaş fazla duruyorum bu halde sizlerin arasına katılabilirsem sizlerinde desteğiyle sağlıklı kilolara ulaşmayı umut ediyorum.
Hoş bulduk canım beni araniza kabul ettiğiniz için çok teşekkürler.hoşgeldin canım
evet tatlım yarın sabah tartılıp kilonu bildirceksin, deneme süresi en az hafta. sürenin sonunda takım listesine girmen için paylaşımının bol ve kilo veriyor olman gerekiyor.Hoş bulduk canım beni araniza kabul ettiğiniz için çok teşekkürler.
Şimdi ben nasıl yapcam niyetli değilim yarın sabah kilo bildirimi yapayım mi? Bir de nekadar süre deneme gurubunda kalınır?
seni tanıyabilmemiz için öncelikle alttaki soruları cevaplaman gerekiyor canımcımHoş bulduk canım beni araniza kabul ettiğiniz için çok teşekkürler.
Şimdi ben nasıl yapcam niyetli değilim yarın sabah kilo bildirimi yapayım mi? Bir de nekadar süre deneme gurubunda kalınır?
Ooyy ne büyük gurur tebrik ederimmm. ❤❤
Nefret ediyorum suların kesilmesinden herşey kokuyooor gibii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?