- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Son cüzüm kaldı. Onuda okursam çok rahatliycamSelam arkadaslr napiyorsunuz bende simdi tartilcam
Allah kabul etsin ablaSon cüzüm kaldı. Onuda okursam çok rahatliycam
Herşey beyinde bitiyor canımAllah herkese senin iradenden versin abla tatlı görüp yememe durumunu oturtabilsem keşke bende ama zaaf işte tatlıya dayanamıyorum
Amin canım sağolAllah kabul etsin abla
SakınBugun acccayippp ciz yiyesim var
Miyoss elden gidiyeaaahhGeçen hafta : 84,8
Güncel: 84,8
Fark: 0
Oran: 0
Bu kadar dikkat etmemin sonu bu mu yani? Sabit.
Şaka gibi. Sinir oldum.
Canim zorlama.ayagini.daha.kotu.olmasnSabahtan beri hiç oturmadim arkadaşlar ayağım biraz daha şişti.bide iftarcim gelecek.aygim agriyor
Sakınkov gitsin
Hayirr.1kiooya.yakin.wermissn.odül.cizz.degil kendini.istedign.kiyafette.görmk.olsnBugun acccayippp ciz yiyesim var
Cokk.iyi.bencc
Hayirr.1kiooya.yakin.wermissn.odül.cizz.degil kendini.istedign.kiyafette.görmk.olsn))
Cokk.iyi.bencc
Tartiyi saklamayı düşünürmüsün.Cok sitres yapiyom ablacim.her tartiya çıktığımda 3haneli olunca sinirlerim bozuluyo.aklıma geldikçe tartiya cikiyom
yarın yazarım kuzum iftara gidicez hazırlanıyorumAyy ben unutmuşum resmen nasıl bir arşiv burası harikasınız ablaPeki benim durumum ne şimdi :)
Yürü be zehra kim tutar seni
gebertirimmmBugun acccayippp ciz yiyesim var
off kuzum yaSabahtan beri hiç oturmadim arkadaşlar ayağım biraz daha şişti.bide iftarcim gelecek.aygim agriyor
O zaman kalorisi düşük olsun 1 parca olsunnasil kovacam cok zorluyor
Hosgeldin canm.ins.hep.beraber.kilolardan.kurtulcaz.hic.stres.yapma.bende ocakta dogum yaptm 82kiloydm.suan.70lere.kadr.indim.once.bebegnn.sagligini.iyi.beslenmesini.dusun.baslngic.olark.kapali.paketteki.aburcubur.cokkca.ekmek.we.tatliyIMerhaba arkadaşlar Ben 28 yaşında 168 boyunda 89 kiloyum evli ve bir çocuk sahibiyim hayatim boyunca hicbirzaman çok zayıf olmadım fakat 70lerin üzerine çıkmamıştım evlendikten ve doğumdan sonra kendimi çok bıraktım sanırım alimden çok uzakta bir şehirde yaşıyorum burada kimsem yok çevrem yok eve kendimi kapattigimdan abur cubur a sardım ve sonuç suanki kilom böyle çok mutsuzum yaşımdan 10 yaş fazla duruyorum bu halde sizlerin arasına katılabilirsem sizlerinde desteğiyle sağlıklı kilolara ulaşmayı umut ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?