- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Sağol canım cumartesine kalamıyoruzMaşallah en güzelini yapıyorsun rabbim huzurunu eksik etmesin
Gümbür gümbür geliyor yol acın Zöhre stara
Çarşamba pazarıvardı aklıma gelen ve birde cumartesi pazarı abla
Cuma öğlen 12 ye kadar kilo bildiriminin yapılmış olması lazım ama biz henüz listede olmadığımız için sıkıntı değil ama listeye girersen 12 den önce bildirmelisin biz yine de sorumluluk adına 12 den önce bildirelim tabiHerkes gunluk menusunu paylasiyor saniirim bende yarindan itibaren paylasiym ins bi de Ben sey sorcaktim sadece cumalari mi Tarti gunu? Bide belirli bi saati var mi? Tartiya kiyafetsiz mi cikiyoruz dogru sonic icin?
Abla nescafe içsin o zamanmesafe içilmez katedilir
Bugünlük af oda 1 kilonun hatırınaSahur
1 pogaca
Su
Iftar
150 gr firinlanmis somon baligi.
4 sarma
Yarim bardak kola
Magnum
HarikaaaaaaGecen hafta 105.500kiloydum.şimdi 103.700ciktim
Zaten nescafe yazmak istedi sanırımAbla nescafe içsin o zaman
Tmm ablaa yarin yok sozBugünlük af oda 1 kilonun hatırına
Yarın yakarım çıranı
Miyoss elden gidiyeaaahh
Canin sagolsun miyos haftaya daha iyi olur inshaAllah
Kilo vermiş herkess tebrik ediyorummiyaww__ yarın tartıl bence eminim sabit değilsindir ben geçen hafta sabittim ertesi gün 300 gram vermiş olarak uyandım :)
Herkes gunluk menusunu paylasiyor saniirim bende yarindan itibaren paylasiym ins bi de Ben sey sorcaktim sadece cumalari mi Tarti gunu? Bide belirli bi saati var mi? Tartiya kiyafetsiz mi cikiyoruz dogru sonic icin?
Cuma öğlen 12 ye kadar kilo bildiriminin yapılmış olması lazım ama biz henüz listede olmadığımız için sıkıntı değil ama listeye girersen 12 den önce bildirmelisin biz yine de sorumluluk adına 12 den önce bildirelim tabi
Eğer niyetliysen perşembe iftardan önce tartılıp bildiriyorsun.
Ve tabiki cuma için söylüyorum kalkılır el yüz yıkanır wc ye gidilir kıyafetsiz tartıya çıkılır
Anladim canim tamam ozaman yarin oglene kadar yinede bildirim yapalim biz:) cevap verdigin cok tesekkurlerCuma öğlen 12 ye kadar kilo bildiriminin yapılmış olması lazım ama biz henüz listede olmadığımız için sıkıntı değil ama listeye girersen 12 den önce bildirmelisin biz yine de sorumluluk adına 12 den önce bildirelim tabi
Eğer niyetliysen perşembe iftardan önce tartılıp bildiriyorsun.
Ve tabiki cuma için söylüyorum kalkılır el yüz yıkanır wc ye gidilir kıyafetsiz tartıya çıkılır
Inanirmisin ramazandan birkaçgün önce şehir dışına düğüne gitmiştik. Hâlâ onun enkazlarını topluyorum. Yoksa şimdiye 67 olmuştum. Yolculuk inanılmaz etkiliyor insanı
Yaaaa çok dikkat etmiştimmm.
Annemlerdeyim tartı farklı burda.
Çocuk askere gidiyor1500 km yol yaptım bu hafta ondan da olmuş olabilir.
Moni abla da öyle söyledi kuzum.
İyi bile dedi o yola rağmen.
Bi de dikkat etmesem 90 çıkacaktım galiba.
Vampirim yazmışşş.
Rica ederim canım herzaman sen yapıyordungezegenfeza abla sağol beni eklediğim için. Benim kafam toplamıyor hiç bu akşam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?