Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben de bıraktım artık aburcuburu. Yalnızca kahveyi bırakamam çünkü onunla ayakta duruyorum şu aralar denebilir. Çaya şeker atmam ama kahveye 1 şeker atıyorum. Onu da bırakacağım inşaallah :)

Hoşgeldiniz :)

Kilom için 84 demiştim ama 82 çıktı tartıda.
.
31 Mayıs
Sahur olarak canım çok bir şey istemediği için avuç içi kadar bazlamayla tost ve domates salatalık yedim. Tabi bir de bolca su içtim :)
İftar:
1 kase ezogelin çorbası
2 hurma
1 bardak ayran
1 kepçe patatesli ve tavuklu yemek (adını bilmiyorum)
Küçük bir parça da pide
.
Üstüne de türk kahvesi:)
.
Ara öğün olarak genelde saat 12ye doğru bir mesafe içiyorum çünkü Sahir vaktine kadar ders çalışıyorum.

Ben de bıraktım artık aburcuburu. Yalnızca kahveyi bırakamam çünkü onunla ayakta duruyorum şu aralar denebilir. Çaya şeker atmam ama kahveye 1 şeker atıyorum. Onu da bırakacağım inşaallah :)
Bende okuldayken ayni sıkıntıları çektim.hangi bölümü okuyosun canm

Sağol canım bitirdim çok şükür.
Şimdi reglim gelene kadar kaza namazlarına ağırlık verecem
Maşallah en güzelini yapıyorsun rabbim huzurunu eksik etmesin

Ayse abla ben kilo bildirdim ama duzeltiyorum, cunku yine tartildim. Bildirdigimde heralde erken tartilmistim.

Gecen Cuma: 98.9 kg
Simdi: 97.8 kg
Fark: 1.1 kg
Oran: 1.11 % ( dogru hesapladimmi bilmiyorum kontrol etseniz biriniz)

moni
Gümbür gümbür geliyor yol acın Zöhre stara

Kızlar yüzdeyi nasıl hesapliyorduk.
Ekran alıntısı yapmıştım silinmiş

zezeozge ıstanbul için önerdiğin yerlerde silinmiş
Çarşamba pazarıvardı aklıma gelen ve birde cumartesi pazarı abla

Sahurda 2adet haşlanmış yumurta....2kucuk boy salatalık.....kibrit kutusu kadar peynir....2bardak şekersiz cay.........iftar menüsü 1kase corba....4 yada 5 kaşık yeşil fasulye.......2 yada 3kasik pirinç pilavı.2adet ispih koftesi......avuç içi kadar pide.......3bardak sekersiz cay.........1elma

mesafe içilmez katedilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…