- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Yok malesef ama gezi planlarım var geleceğim inşallah bir gün :)Görmelisin bence hatta arkadaşın felan varsa kalıp kültürünü yaşamalısın canım
Kızlar yüzdeyi nasıl hesapliyorduk.
Ekran alıntısı yapmıştım silinmiş
zezeozge ıstanbul için önerdiğin yerlerde silinmiş
(geçen haftaki kilo-bu haftaki kilo)*100)/geçen haftaki kiloKızlar yüzdeyi nasıl hesapliyorduk.
Ben de bıraktım artık aburcuburu. Yalnızca kahveyi bırakamam çünkü onunla ayakta duruyorum şu aralar denebilir. Çaya şeker atmam ama kahveye 1 şeker atıyorum. Onu da bırakacağım inşaallah :)Gerçekten sınav zamanları tezler sunumlar stres oluşturuyor okurken . Ben de sınav zamanları o kadar çok abur cubur alırdım ki .. Kitaplığımın kapaklı gözünü açınca market gibiydi çok şükür kurtardımBir de arkadaşlarla dışarda zaman geçirmek de gereksizce kalori aldırıyor bi kahve içelimle başlayıp şuranın yemeği güzelle biten durumlar
Hoşgeldiniz :)Tamam canım ben 28 yaşındayım 168 boyunda 89 kiloyum 65 lere inmek istiyorum inşallah.
Şuanda işimiz gereği Mardin de ikamet ediyoruz.
Ben ekonomi mezunuyum şuan çalışmıyorum kpssye hazırlanıyorum. Bir çocuğum var 3 yaşında bir buçuk yaşında emzirmeyi bıraktım. Kilo alma serüvenim aslında daha öncede dediğim gibi hayatında hiç zayıf birisi olmadım ama 70lerin üzerine çıkmamıştım evlendikten sonra kendimi çok bıraktım eve kapanmanin da etkisiyle çok kilo aldım diyete basliyorum 3 gün sonra can sıkıntısından tekrar abur cubur veriyorum kendimi birazda psikolojik sanırım benimkisi artık obez oldum resmen eskiden çok enerjik gezmeyi giyinmeyi eğlenmeyi seven ben gitti bambaşka biri geldi yerine evimin işini bile zor yapıorum kadınlar kulübüne ilk kez katılıyorum yaşadığım şehirde kimsem yok burda güzel arkadaşlıklar kurdugunuzu birbirinize destek olduğunuzu gördüm sırf buyuzden üye oldum.
Bende okuldayken ayni sıkıntıları çektim.hangi bölümü okuyosun canmBen de bıraktım artık aburcuburu. Yalnızca kahveyi bırakamam çünkü onunla ayakta duruyorum şu aralar denebilir. Çaya şeker atmam ama kahveye 1 şeker atıyorum. Onu da bırakacağım inşaallah :)
Maşallah en güzelini yapıyorsun rabbim huzurunu eksik etmesinSağol canım bitirdim çok şükür.
Şimdi reglim gelene kadar kaza namazlarına ağırlık verecem
Gümbür gümbür geliyor yol acın Zöhre staraAyse abla ben kilo bildirdim ama duzeltiyorum, cunku yine tartildim. Bildirdigimde heralde erken tartilmistim.
Gecen Cuma: 98.9 kg
Simdi: 97.8 kg
Fark: 1.1 kg
Oran: 1.11 % ( dogru hesapladimmi bilmiyorum kontrol etseniz biriniz)
moni
Çarşamba pazarıvardı aklıma gelen ve birde cumartesi pazarı ablaKızlar yüzdeyi nasıl hesapliyorduk.
Maşallah en güzelini yapıyorsun rabbim huzurunu eksik etmesin
Gümbür gümbür geliyor yol acın Zöhre stara
Çarşamba pazarıvardı aklıma gelen ve birde cumartesi pazarı abla
Cok tesekkur ederim hosbulduk:)Hoşgeldiniz :)
Sağol canım bu sefer hem ekran alıntısı yaptim hemde favorilere ekledimEki Görüntüle 2152544
Buyur abla
Sağol canım(geçen haftaki kilo-bu haftaki kilo)*100)/geçen haftaki kilo
Kilom için 84 demiştim ama 82 çıktı tartıda.
.
31 Mayıs
Sahur olarak canım çok bir şey istemediği için avuç içi kadar bazlamayla tost ve domates salatalık yedim. Tabi bir de bolca su içtim :)
İftar:
1 kase ezogelin çorbası
2 hurma
1 bardak ayran
1 kepçe patatesli ve tavuklu yemek (adını bilmiyorum)
Küçük bir parça da pide
.
Üstüne de türk kahvesi:)
.
Ara öğün olarak genelde saat 12ye doğru bir mesafe içiyorum çünkü Sahir vaktine kadar ders çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?