- 16 Aralık 2014
- 1.647
- 5.518
- 358
- 33
Çok teşekkür ederim canım güzel mesajın için .Hosgeldin canm.ins.hep.beraber.kilolardan.kurtulcaz.hic.stres.yapma.bende ocakta dogum yaptm 82kiloydm.suan.70lere.kadr.indim.once.bebegnn.sagligini.iyi.beslenmesini.dusun.baslngic.olark.kapali.paketteki.aburcubur.cokkca.ekmek.we.tatliyI
Kesmelisin.boll.su.yesillik.et
Süt.vesüt.urunlerii.xerox
Kuruyemis
Vs.bunlari.artir.hem.sutunde.kaliteli.olur.once.wucuttaki.su.ödem.sislik.gitcek.
Kilon.dusdukce.motiwe.olcksnn.we.dewam.etcksn.ewde.lessi.we.wakit.bulursn.acikhawada.kisa.yuruyusler.olabilirr
Ama.bunlr.bi sureç.oncelik BeBeGININ
Sagligi.cunku.birds ha
Annesutu.alamiyck
Hosbulduk çok teşekkürler :)Hosgeldiniz :)
Merhaba hoşgeldin aramıza bende Mardinliyimhatta Midyat :)Tamam canım ben 28 yaşındayım 168 boyunda 89 kiloyum 65 lere inmek istiyorum inşallah.
Şuanda işimiz gereği Mardin de ikamet ediyoruz.
Ben ekonomi mezunuyum şuan çalışmıyorum kpssye hazırlanıyorum. Bir çocuğum var 3 yaşında bir buçuk yaşında emzirmeyi bıraktım. Kilo alma serüvenim aslında daha öncede dediğim gibi hayatında hiç zayıf birisi olmadım ama 70lerin üzerine çıkmamıştım evlendikten sonra kendimi çok bıraktım eve kapanmanin da etkisiyle çok kilo aldım diyete basliyorum 3 gün sonra can sıkıntısından tekrar abur cubur veriyorum kendimi birazda psikolojik sanırım benimkisi artık obez oldum resmen eskiden çok enerjik gezmeyi giyinmeyi eğlenmeyi seven ben gitti bambaşka biri geldi yerine evimin işini bile zor yapıorum kadınlar kulübüne ilk kez katılıyorum yaşadığım şehirde kimsem yok burda güzel arkadaşlıklar kurdugunuzu birbirinize destek olduğunuzu gördüm sırf buyuzden üye oldum.
Hoş bulduk canım ben aslen ankaraliyim fakat görev dolayısıyla Mardin deyiz. Insallah dediğin gibi olur tatlım çok saol :) hepimizin hakkında hayirlisiMerhaba hoşgeldin aramıza bende Mardinliyimhatta Midyat :)
İnşallah burda hep beraber daha fit fıstıklar olucaz
Midyat ı hep görmek gezmek istemişimdirr çok güzel olduğunu duyarım hepMerhaba hoşgeldin aramıza bende Mardinliyimhatta Midyat :)
İnşallah burda hep beraber daha fit fıstıklar olucaz
Mardin çok güzeldir insanlarıda size iyi gelir inşallahHoş bulduk canım ben aslen ankaraliyim fakat görev dolayısıyla Mardin deyiz. Insallah dediğin gibi olur tatlım çok saol :) hepimizin hakkında hayirlisi
Görmelisin bence hatta arkadaşın felan varsa kalıp kültürünü yaşamalısın canımMidyat ı hep görmek gezmek istemişimdirr çok güzel olduğunu duyarım hep
Sağol canım bitirdim çok şükür.Allah kabul etsin abla
Parti zamanı maşallah
Inşallah canım çok sağolasın :)Mardin çok güzeldir insanlarıda size iyi gelir inşallah
Idare eder canm.hiç oturup dinlenemiyom ona nazarn iyi.hala şiş amaBak işte akıllıda durmuyor sakat ayağıyla
Kolay gelsin, ayağın nasıl oldu
Idare eder canm.hiç oturup dinlenemiyom ona nazarn iyi.hala şiş amaBak işte akıllıda durmuyor sakat ayağıyla
Kolay gelsin, ayağın nasıl oldu
Çok teşekkür ederim canım güzel mesajın için .
Benim bir oğlum var 3 yaşında emzirmeyi bir buçuk yaşında bıraktım hamilelige 70 gibi bi rakamla başlayıp 85 'le tamamladım herkes kilo verir ben yıllar geçtikçe üzerine ekledim. Maşallah sen çok güzel kilolar vermişsin darısı başıma inşallah. Evet ekmek tatlı ve türevlerini hayatımdan tamamen çıkartmalıyım farkındayım sözlerinle desteğiyle inşallah:) hepimize bol şanslar..[/QUOTE
hic.stres.yapma.bizde.gorew.dolayla .aileden.uzagiz.
Ilk.basta.yapcagina.inan.guzel.genc.ve.fit.birer.anne.olucaz.cocugunzun.arkasndan.kosarjen.yorulmuycaz.hemn.nefes.nefese.kalmiyczhemn.yarin.sabh.basla.ben.karatay.tarzi.besleniyrm.cokta.memnunum.
Yine.sorcgin.bisy.olursa.kaptanlarimiz.ben.ve.tum.arkdslr.yardimci.olurz
Masllh:))Ayse abla ben kilo bildirdim ama duzeltiyorum, cunku yine tartildim. Bildirdigimde heralde erken tartilmistim.
Gecen Cuma: 98.9 kg
Simdi: 97.8 kg
Fark: 1.1 kg
Oran: 1.11 % ( dogru hesapladimmi bilmiyorum kontrol etseniz biriniz)
moni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?