gezegenfeza
cımbız severiz seni biz de abla :) miyaww__
seni o kadar iyi anlıyorum kii Allah sağ salim dönmeyi nasip etsin bütün askerlerimizi korusun. Inşallah hayırlısıyla dönerler
Canım benim.. Birimizin canı, sevdiği.. Birimizin canı, kardeşi..
Bende seni çok iyi anlıyorum.. Aslanlar gibi gönderiyoruz.. Allah'ım aslanlar gibi gelmelerini nasip etsin inşallah.
Ustalık yeri belli oldumu sizinkinin?
Ooooyy içime bişey oturdu.
Annemlerdeyim.. Aslanım sabah 6 uçağıyla gidiyor usta birliğine.. Hiç iyi değilim..
11 ay nasıl geçer. Allah'ım sen yardım et..
Allah kavuştursun canım çok zor biraz meşakkatli olacak allahtan artık telefon kullanabiliyorlar canım istediğin zaman ulaşabilirsiniz ay annen için m zordur Allah sabır versin
Allah kavuştursun canım çok zor biraz meşakkatli olacak allahtan artık telefon kullanabiliyorlar canım istediğin zaman ulaşabilirsiniz ay annen için m zordur Allah sabır versin
Haklısın kuzum, çok sağol.. ❤❤
Annem transta.. Bu dünyada değil gibi..
Babam zaten uçtu.. Ağlıyor koca adam. En çok o yıkıldı.. Oku dedik okumadı.. Bedelli de çıkmıyor zaten.. Hep kafasından, hep..
Allah kavuştursun canım çok zor biraz meşakkatli olacak allahtan artık telefon kullanabiliyorlar canım istediğin zaman ulaşabilirsiniz ay annen için m zordur Allah sabır versin[/QUOTEcanm ben 15 ay bekledim.evlidim bideallah kavususuncanmmmm
Haklısın kuzum, çok sağol.. ❤❤
Annem transta.. Bu dünyada değil gibi..
Babam zaten uçtu.. Ağlıyor koca adam. En çok o yıkıldı.. Oku dedik okumadı.. Bedelli de çıkmıyor zaten.. Hep kafasından, hep..