süper tebrikler 60 ları gördün devamı gelir nasıl olsaGunnn.kizllr
Gecen.hafta.kilom 70.9
Sabah.tartildm.kilom69.1
Cok.cok.mutlu.oldm:))
1 kg süperGünaydın kızlar hayırlı cumalar
Pazartesi 77.2
Bu hafta 76.2
Hoşgeldin canım, zor zamanların neyseki geride kalmış. İnşallah bundan sonra kuzucuğunla, huzurlu, mutlu, upuzun çok güzel bi hayat sürersin.Merhaba,
Bende takıma katılma istiyorum ama şimdi Ramazan ayı ve ben giderek kg alıyorum. 2010 senesinde 63 kg ile evlendim. 2012 yılında kızım doğdu ve çok zor bir hamilelikti. Kansızlık vardı ve bana venofer yüklemesi yapıldı defalarca. her seferinde balon gibi şiştim. 82 kg ile doğum yaptım. doğumdan 6 ay sonra kızımın babası ile ayrıldık. 2013 yılıydı. hiç beklemediğim bir durumdu kızım kucağımda kalmıştım ortada. daha kundakta bebekti. yazın ortasında polarla ayağımda kalın kalın çoraplarla geziyordum. hiç hareket yoktu bende. kızım ağlardı ben ona bile bakmazdım. çok büyük vicdan sızılarım var ona karşı. 2014 kasım ayında resmi boşanma oldu ve ben evden dışarı çıkmadım o zamana kadar. geçen 5 yılda sürekli kg alıp verdim. kendimce diyet listeleri uyguladım. başarılı oldum ama her seferinde geri aldım. kızım artık büyüdü. ve benim göbeğimle dalga geçiyor. göbekli annem diye. ben büyüyünce senin gibi şişman olmayacağım deyip şimdiden diyet yapmaya başlıyor. zor ikna ediyorum senin büyümek için yemen lazım diye. birde kendi isteği ile jimnastiğe gidiyor. onun hızına yetişmekte zorlanıyorum. kilo verip gösterilerinde işte Bilge Ece'nin annesi dediklerinde fit bir görüntü ile insanları karşılamak istiyorum. bol giyinip kilolarımı saklamak değil istediğimi giyinmek amacım. Sağlıklı ve yavaş yavaş kilo verip kalıcı olmasını istiyorum. ve sizden bu en önemlisi tam destek bekliyorum.
güncel kilom 75,6, boyum 1,68 yaşım 33
Subat 26 sindan bu yanaçok süper 7 kg vermişsinne kadar sürede verdin neler yaptın neler yemedin ... ara hedef 1. ay sonra 70, 2 ay sonra 65 , 3. ay sonunda 57 şimdi senin kg ne kadar
süpermiş valla tabi katı yapamazsın sonuçta bebeği de besliyorsun kızımla da benim hafta da 1 gün dizi keyfimiz var cipsle bu ara çok fazla fast food yemeye başladım birde iş yerinde sulu yemek bulamıyorum mecbur paket söylüyorum pide ekmek arası vs kilolar geldi gitmiyor malum bu yüzdenSubat 26 sindan bu yana
Cok kati diyet yapmadim emzirdigim icin ama tatli paketli gida yemedim.ozeliikle bi ara her aksam tv karsisinda tatli merasimiz vardi onu kestik
Birdr kahvalti ya dikkat ediyorum genelde yumurta yiyorum.yurudukcede daha hizli gidiyor kilolar bu ara hava cok yagmirlu.bebekle yuruyus yapamadim etkisini farkettim hemensuan 61.4 kiloyum.hedefim 57ydi cok zayif olurum diye 59 a cektim.az kaldi tutturmama
seni tanıyabilmemiz için öncelikle alttaki soruları cevaplaman gerekiyor canımcımMerhaba,
Bende takıma katılma istiyorum ama şimdi Ramazan ayı ve ben giderek kg alıyorum. 2010 senesinde 63 kg ile evlendim. 2012 yılında kızım doğdu ve çok zor bir hamilelikti. Kansızlık vardı ve bana venofer yüklemesi yapıldı defalarca. her seferinde balon gibi şiştim. 82 kg ile doğum yaptım. doğumdan 6 ay sonra kızımın babası ile ayrıldık. 2013 yılıydı. hiç beklemediğim bir durumdu kızım kucağımda kalmıştım ortada. daha kundakta bebekti. yazın ortasında polarla ayağımda kalın kalın çoraplarla geziyordum. hiç hareket yoktu bende. kızım ağlardı ben ona bile bakmazdım. çok büyük vicdan sızılarım var ona karşı. 2014 kasım ayında resmi boşanma oldu ve ben evden dışarı çıkmadım o zamana kadar. geçen 5 yılda sürekli kg alıp verdim. kendimce diyet listeleri uyguladım. başarılı oldum ama her seferinde geri aldım. kızım artık büyüdü. ve benim göbeğimle dalga geçiyor. göbekli annem diye. ben büyüyünce senin gibi şişman olmayacağım deyip şimdiden diyet yapmaya başlıyor. zor ikna ediyorum senin büyümek için yemen lazım diye. birde kendi isteği ile jimnastiğe gidiyor. onun hızına yetişmekte zorlanıyorum. kilo verip gösterilerinde işte Bilge Ece'nin annesi dediklerinde fit bir görüntü ile insanları karşılamak istiyorum. bol giyinip kilolarımı saklamak değil istediğimi giyinmek amacım. Sağlıklı ve yavaş yavaş kilo verip kalıcı olmasını istiyorum. ve sizden bu en önemlisi tam destek bekliyorum.
güncel kilom 75,6, boyum 1,68 yaşım 33
az kaldı valla hedefine korursun inş da bir daha almazsın evet havalar felaket yağmurlu bende akşamları yürüyüşe başlayacağım bayramdan sonra şimdi iftarı geç yapıyoruz ben kendime gelene kadar saat 10 oluyorSubat 26 sindan bu yana
Cok kati diyet yapmadim emzirdigim icin ama tatli paketli gida yemedim.ozeliikle bi ara her aksam tv karsisinda tatli merasimiz vardi onu kestik
Birdr kahvalti ya dikkat ediyorum genelde yumurta yiyorum.yurudukcede daha hizli gidiyor kilolar bu ara hava cok yagmirlu.bebekle yuruyus yapamadim etkisini farkettim hemensuan 61.4 kiloyum.hedefim 57ydi cok zayif olurum diye 59 a cektim.az kaldi tutturmama
Tebriklerrr:)
Tesekkurler:)Harika
seni tanıyabilmemiz için öncelikle alttaki soruları cevaplaman gerekiyor canımcım
İsminiz (İsteğe Bağlı ): damla
Yaşınız : 33
Boyunuz: 168
Mesleginiz: ön muhasebe/satınalma
Şu anda çalışıyor musunuz: evet
Evli/bekar: bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 kızım var 5,5 yaş
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir: Ankara
Kilo alma hikayeniz : Hamilelik ve depresyon düzensiz beslenme birde şimdi antidepresan kullanıyorum 3 ay oldu 69 kg dan geri 75 e çıktım iştah açıyor felaket
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: özgüven sağlık ve kızımla koşturabilmek için
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : inatçı hırslı lider
Daha önce herhangi bir takımda yarıştını mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) hayır
Şu anki kilonuz: 75,6 kg
Hedef kilonuz: 58 kg
sorun değil
Sağol canm öncekini hatırlamak istemiyom boşver şimdiki kilom 103.700@serguzestt canım ilk kilo bildiriminde 103.7 yazmışsın.
Dün 103.9 yazmışsın dünküyle değiştirdim
@yahabibi
Ilk kilo bildiriminde 106 yazmışsın
Dün 105.5 yazmışsın dünküyle değiştirdim
evet gelme dicez de, ara söyle müsait değilim çocuğumla ilgilenmem gerekiyor artık yatılı misafir kabul etmiyorum diye. ayıp değil günah değil direk söyle canım.
bdv dedgnz neyAra soyle canim sonra Allah korusun bdv de ne dertler okuyoruz.sen tedbirini al da .bosver kussun alinsin bir daha nerde gorcen onemli kisi degilmis
KK da bir derdim var forumu canimbdv dedgnz ney
Kazandgm okulu bıtrmeden evlendımYaa neden öyle dedin ki
Hmm arada bende bakayım neler varmsKK da bir derdim var forumu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?