Taktir ettim canim cok iyi yapmissin.bende kpss calisamadm.esim soylenip duruyordu ihmal ediyorsn beni diye.simdi de bebis oldu kaldi artik hic calisamamhayırlısı inş bitirirsin bende geçen sene mezun oldum evlendiğimde 4 e tamamlamama izin vermemişti eski eşim ayrıldıktan sonra kayıt yaptırıp bitirdim okulu
çok teşekkür ederim canım onun içinde dersaneye gidiyorum canım gerçi bu aralar biraz serdim ama 1 ay kaldı toparlarım inşTaktir ettim canim cok iyi yapmissin.bende kpss calisamadm.esim soylenip duruyordu ihmal ediyorsn beni diye.simdi de bebis oldu kaldi artik hic calisamam
kuzum böyle senin durum, bu hafta listeye alıyım seni. bana bol paylaşım ve kilo verme sözüne karşılık, ne dersin?
Az kaldi canim birakma.secimde var memur alimi cok olur bu seneçok teşekkür ederim canım onun içinde dersaneye gidiyorum canım gerçi bu aralar biraz serdim ama 1 ay kaldı toparlarım inş
toplu yazıyım birazdan kuzummoni biz şimdi yani yeni gelenler ne yapacaklar yediklerimizi mi paylaşacağız günlük cuma günleri de kilo bildirimi mi yapacağız yardımcı olur musunuz?
Hoşgeldin canımMerhaba,
Bende takıma katılma istiyorum ama şimdi Ramazan ayı ve ben giderek kg alıyorum. 2010 senesinde 63 kg ile evlendim. 2012 yılında kızım doğdu ve çok zor bir hamilelikti. Kansızlık vardı ve bana venofer yüklemesi yapıldı defalarca. her seferinde balon gibi şiştim. 82 kg ile doğum yaptım. doğumdan 6 ay sonra kızımın babası ile ayrıldık. 2013 yılıydı. hiç beklemediğim bir durumdu kızım kucağımda kalmıştım ortada. daha kundakta bebekti. yazın ortasında polarla ayağımda kalın kalın çoraplarla geziyordum. hiç hareket yoktu bende. kızım ağlardı ben ona bile bakmazdım. çok büyük vicdan sızılarım var ona karşı. 2014 kasım ayında resmi boşanma oldu ve ben evden dışarı çıkmadım o zamana kadar. geçen 5 yılda sürekli kg alıp verdim. kendimce diyet listeleri uyguladım. başarılı oldum ama her seferinde geri aldım. kızım artık büyüdü. ve benim göbeğimle dalga geçiyor. göbekli annem diye. ben büyüyünce senin gibi şişman olmayacağım deyip şimdiden diyet yapmaya başlıyor. zor ikna ediyorum senin büyümek için yemen lazım diye. birde kendi isteği ile jimnastiğe gidiyor. onun hızına yetişmekte zorlanıyorum. kilo verip gösterilerinde işte Bilge Ece'nin annesi dediklerinde fit bir görüntü ile insanları karşılamak istiyorum. bol giyinip kilolarımı saklamak değil istediğimi giyinmek amacım. Sağlıklı ve yavaş yavaş kilo verip kalıcı olmasını istiyorum. ve sizden bu en önemlisi tam destek bekliyorum.
güncel kilom 75,6, boyum 1,68 yaşım 33
tüm üyeler içinbu benim için miydi ???
ezgii hani kilo bildiriminnnIftar
Mercimek corbasi
haşlama
Sarma
Tatlı
Muhallebi
çok teşekkür ederim geçti gitti her şey şimdi tekl isteğim kızımı hakkı ile büyütmek hayırlı evlat olmasını sağlamak azıcık da kendim için bir şeyler yapmakHoşgeldin canım
Çok zor günler geçirmişsin, fıstık gibi bir evladı yalnız yetiştirmişsin, Allah bundan sonra gönlüne göre versin
Ayşe abla bugün akşama kadar yoğun
Morvampirella( 58,6/ 64,5/-5,9 /% -0,07 ) 428. Etapta 7.takımdan, bildirimli izne ayrılan mor vampir kullancı adlı üye, yüzdesi 144 e bölündü. Ekstrem durum b. Hedef güncelleme: 58
kuzum böyle senin durum, bu hafta listeye alıyım seni. bana bol paylaşım ve kilo verme sözüne karşılık, ne dersin?
yazmış bile
Yok henüz eğitim sürecinde benimki temmuz sonunda belli olacak sınavları olacak başarılı olursa belli bir yüzdeye girerse yerini seçebilecek ama zaten batıdaki yerler üç il gerisi hep doğu sınır ileri
Merhaba,
Bende takıma katılma istiyorum ama şimdi Ramazan ayı ve ben giderek kg alıyorum. 2010 senesinde 63 kg ile evlendim. 2012 yılında kızım doğdu ve çok zor bir hamilelikti. Kansızlık vardı ve bana venofer yüklemesi yapıldı defalarca. her seferinde balon gibi şiştim. 82 kg ile doğum yaptım. doğumdan 6 ay sonra kızımın babası ile ayrıldık. 2013 yılıydı. hiç beklemediğim bir durumdu kızım kucağımda kalmıştım ortada. daha kundakta bebekti. yazın ortasında polarla ayağımda kalın kalın çoraplarla geziyordum. hiç hareket yoktu bende. kızım ağlardı ben ona bile bakmazdım. çok büyük vicdan sızılarım var ona karşı. 2014 kasım ayında resmi boşanma oldu ve ben evden dışarı çıkmadım o zamana kadar. geçen 5 yılda sürekli kg alıp verdim. kendimce diyet listeleri uyguladım. başarılı oldum ama her seferinde geri aldım. kızım artık büyüdü. ve benim göbeğimle dalga geçiyor. göbekli annem diye. ben büyüyünce senin gibi şişman olmayacağım deyip şimdiden diyet yapmaya başlıyor. zor ikna ediyorum senin büyümek için yemen lazım diye. birde kendi isteği ile jimnastiğe gidiyor. onun hızına yetişmekte zorlanıyorum. kilo verip gösterilerinde işte Bilge Ece'nin annesi dediklerinde fit bir görüntü ile insanları karşılamak istiyorum. bol giyinip kilolarımı saklamak değil istediğimi giyinmek amacım. Sağlıklı ve yavaş yavaş kilo verip kalıcı olmasını istiyorum. ve sizden bu en önemlisi tam destek bekliyorum.
güncel kilom 75,6, boyum 1,68 yaşım 33
Inş canm bir bakmissin gelmiş.Ben şimdiden geçti bir gun daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?