Benim her gunum öyle canm.suan basim döndü uzandım.allah kolaylık versin canmHayırlı cumalar kizlar yeni gelenler hoşgeldiniz :)
Yarın kvde evinde iftar veriyoruz biraz kosturmali geçecek bugün ve yarın yine yazarım inşallah
Bende 2defa kazandım.maddi imkansizliktan okuyamadım.şimdide çocuk çoluk.bütün yük bende.esimin isi çok sitresli.keşke bende devam etsemKazandgm okulu bıtrmeden evlendımşimdide alttan derslerı verıp 2 yıllık bari olayım dıe ugrasıorum
Allah razı olsun canım benim de öyle çocuklarla hepBenim her gunum öyle canm.suan basim döndü uzandım.allah kolaylık versin canm
Teşekkürler :)Tebriklerrr:)
Anladımm kendi döneminin mezuniyetine katılabiliyorsun katılsaydın yine de bizde öyle yaptılarKazandgm okulu bıtrmeden evlendımşimdide alttan derslerı verıp 2 yıllık bari olayım dıe ugrasıorum
Örgün olmasa bile açık öğretimden okuyabilirsinizBende 2defa kazandım.maddi imkansizliktan okuyamadım.şimdide çocuk çoluk.bütün yük bende.esimin isi çok sitresli.keşke bende devam etsem
hoşbulduk kolay gelsin hayırlı iftarlar şimdidenHayırlı cumalar kizlar yeni gelenler hoşgeldiniz :)
Yarın kvde evinde iftar veriyoruz biraz kosturmali geçecek bugün ve yarın yine yazarım inşallah
verirsin inş hangi bölüm okuyorsunKazandgm okulu bıtrmeden evlendımşimdide alttan derslerı verıp 2 yıllık bari olayım dıe ugrasıorum
aman dikkat edin niyetlisiniz sanırım ağır ağır yapın koşturmayın yetişir her şey yetişmezse ne olacak sankiBenim her gunum öyle canm.suan basim döndü uzandım.allah kolaylık versin canm
açık öğretimden kayıt yapıp bitirebilirsinizBende 2defa kazandım.maddi imkansizliktan okuyamadım.şimdide çocuk çoluk.bütün yük bende.esimin isi çok sitresli.keşke bende devam etsem
Bende 2defa kazandım.maddi imkansizliktan okuyamadım.şimdide çocuk çoluk.bütün yük bende.esimin isi çok sitresli.keşke bende devam etsem
Hadı ya bak onu bılmıyordum bılsem katılırdım gercı oda tam hazzı vermezdı ama iş iştende gectı zatenAnladımm kendi döneminin mezuniyetine katılabiliyorsun katılsaydın yine de bizde öyle yaptılar
İlahiyat inşallahverirsin inş hangi bölüm okuyorsun
hayırlısı inş bitirirsin bende geçen sene mezun oldum evlendiğimde 4 e tamamlamama izin vermemişti eski eşim ayrıldıktan sonra kayıt yaptırıp bitirdim okuluİlahiyat inşallah
Sağlık olsun allah evladında görmeyi nasip etsin inşallahHadı ya bak onu bılmıyordum bılsem katılırdım gercı oda tam hazzı vermezdı ama iş iştende gectı zaten
Harikasın ne güzel yapmışsınhayırlısı inş bitirirsin bende geçen sene mezun oldum evlendiğimde 4 e tamamlamama izin vermemişti eski eşim ayrıldıktan sonra kayıt yaptırıp bitirdim okulu
teşekkür ederimHarikasın ne güzel yapmışsın
Onu cok acik canm kesinlille bitirİlahiyat inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?