- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Nerde gördünkiÇok lezzetli görünüyor
Çeşit az olursa pilav bikac kaşık yiyorumMerhaba canlar bugün temizlik yaptım sonra markete çıktık oğlumla buralarda havalar çok sıcak olmaya başladı yazı zor geçiyor güneydoğu anadolunun
Menümü paylaşayım
Kahvaltı
Menemen peynir yeşil çay
Ara nektari
Akşam yemeği
tavuk corbasi
yeşil fasülye
2 küçük parca tavuk ( pilav vardı yemedim)
Bir dilim karpuz
Ara sütlü kahve icerim
Kızlar şey sorcam şimdi ben pilâvda yemiyorum ekmek ve turevlerini de doğru mu yapıorum? Yoksa yemem lazım mi az da olsa?
Tavuk göğsü tatlısımıIftar
Tavuk göğsü
Tarhana çorbası
Cacık
2.5 litre su
Tşk cnmHarika menü
Hayır haşlanmış tavuk göğsüTavuk göğsü tatlısımıbayılırım
Kizz ezgiii napiyonn nerelerdesinIftar
Tavuk göğsü
Tarhana çorbası
Cacık
2.5 litre su
Birdayimmm:))Kizz ezgiii napiyonn nerelerdesin
Hayal ettimNerde gördünki
Olsun onuda severimHayır haşlanmış tavuk göğsü
BaşarılarYarın kızımın jimnastik gösterisi var çok yoğun bir gün olacak fırsat bulup yazamazsam affola
Emziriyorum ya canim ilac nasil olacak bilmiyorum .pzt dr sorucam bebegimi etkiler miGeçmiş olsun canım benim ailem de de troid hastaları var kilo konusunda biraz etkisi oluyor tabiki ama doğru ilaçlarla dengelenecegini düşünüyorum
Yaa sen demi tiroid ameliyat oldun abla.Televizyonda bir doktor öfkenizi içinize atmayın, kızgınlığınızı dile getirin, aman o kırılacak, bu küsecek demeyin dedi.
Yok eğer tam tersini yaparsanız sonunda böyle boğazınızı kestirirsiniz demişti. Hiç unutmuyorum. Kendi adıma aynen bütün lafları yuttugum için boğazımı kestirdim diye düşünüyorum.
Bende orda oturuyorum.esim kirsehirli
Ewer.canim.noldukii:))
Evet canım ameliyat oldum.Yaa sen demi tiroid ameliyat oldun abla.
Cok haklisin ama yapi meselesi mi nedir cok takiyorm kafama.hic rahat vurdumduymaz bir insan olamadim.cok ozeniyorum oylelerine
Ay cok heycanli olurYarın kızımın jimnastik gösterisi var çok yoğun bir gün olacak fırsat bulup yazamazsam affola
Nasil oyle olabildin bana da anlat cok ihtiyacm varEvet canım ameliyat oldum.
Ben dışa yansitmasamda gece uykularımı kaçıracak kadar kafama takıyordum. Şimdi daha iyi durumdayım. Çünkü ban kendimi yeyip bitirirken beni uzenlerin mutluluğu artıyor. Neden onları mutlu ediyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?