- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Babam tatlıcı ondan olabilirmiAbla neden bu kadar tatlısınSadece soruyorum yani bi açıklar mısın
Benim de ip atlayacak yerim yok.heryer esya baktimda bugun.atliyormus gibi yapsak yerini tutar mi acabaO zamana kadar arada zıpla canım hiç vakit almıyor inan
Bende okumak için kitabı gözümün önüne koydum ama daha kapağını açmaya fırsat bulamadım.Benim kitap kulubunda yedinci takımda olduğum zamandan bir arkadaşla karşılaştık ben çok severidm eski takımımı da bana dedi ki sen o deli gibi spor yapan vampirsinSpora tam destek benden abla ama ben şu an yapamam 10 gün sonra evime döneceğim inaşllah odam baya geniş o zaman sporlarımla yakıcam buraları
Çok yakışmışBende 10. takım vampiri yazayım bari nihahahha
HarikasınSabah:
1 haşlanmış yumurta
3 yk lor peyniri
1 domates
1 dl ekmek
1 çb süt
Öğle:
1 kase türlü
3 yk yoğurt
Akşam:
Tek lavaş çiğ köfte (dışardaydım)
Ayran
Su:2,5 lt (devam ediyorum)
Spor:200 ip atlama
Adım:12260
moni
gezegenfeza
Zre_
Islerim bitsin bende başlayacağımÇok güzel olmuşBayılıyorum takımın enerjisine sinerjisine
Odamı sevmezdim ben bu koca odada napcam anneeğ oturma odasıyla yer değiştirelim diye lise yıllarımda çok isyan etmiştim ama şimdi zumba yapacak kocaman alanım var gelsin sporlargezegenfeza bissürü spor yapcam en birinci olcam
Geçmiş olsun canımArkadaslar rahatsizlandim bi iki gun yokum://gorusurz
Ne yaparsanız yapın o ip atlanacak.Benim de ip atlayacak yerim yok.heryer esya baktimda bugun.atliyormus gibi yapsak yerini tutar mi acaba
Lakin yurusumu yaptim.benden bi 7 bin adim
Ne sanslisin.hem fit hemde spor hocasiHepinize iyi aksamlar
Menümü yazayım
Sabah 2 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Domates salatalık 2 ceviz 2 kayısı yeşil çay
Ara bir tane nektari
Ara bi bardak ayran
Akşam arkadaşlarla dışarıdaydık
2 parca tavuk 2 küçük parca et 2 tane köfte
Su 2.5 litreyi gecmistir
Birazdan spor yapcam beni esim calistiriyo buarada kendisi eski lisanslı spor eğitmeni
Bana göre de oldukça fit
Canıma okuyo vala 40 dk bel kalça basen kol hareketleri çalışcaz ip atlama olayını da sabah 100 tane yaptim kalanini da yaparım insallah
Ay canım güldürdün beniNe sanslisin.hem fit hemde spor hocasi
Benimkinim tam tersi.gobekli ve heryere arabayla giden koca
Su
Ara ogunlerin yok ama niyeki, meyva/kuruyemis felan tuketmiyormusum
O zamana kadar arada zıpla canım hiç vakit almıyor inan
Babam tatlıcı ondan olabilirmi
Bende okumak için kitabı gözümün önüne koydum ama daha kapağını açmaya fırsat bulamadım.
Bu saat oldu hala bi ev bi bodrum canım çıktı. Ziplamayida ihmal etmedim
Menu
Sabah 2 yumurtali ev yufkasi
Oglen az sekerli sutlac
Aksam mercimek corba et sote bulgur pilavi salata
Su 3lt tamamliyorum simdi
Yarına 63 lü bir sayı görmek istiyorumm :) Teşekkürler ablacımHarikasın
Aynen canim da benim diyetime destek olsa aksam ben zorlamadan yuruyus yapalim dese fena olmazdiAy canım güldürdün benievet bak o çok fit ama bikez olsun bu kilo konusunda kalbimi kırmadi saolsun (keşke azıcık kırsaydı bu hale gelmezdim gerçi de neyse) boşver göbekli olsun karakteri düzgün olsun da gerisi önemli değil tatlım kilo alınır da verilir de
Kolay gelsinHepinize iyi aksamlar
Menümü yazayım
Sabah 2 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Domates salatalık 2 ceviz 2 kayısı yeşil çay
Ara bir tane nektari
Ara bi bardak ayran
Akşam arkadaşlarla dışarıdaydık
2 parca tavuk 2 küçük parca et 2 tane köfte
Su 2.5 litreyi gecmistir
Birazdan spor yapcam beni esim calistiriyo buarada kendisi eski lisanslı spor eğitmeni
Bana göre de oldukça fit
Canıma okuyo vala 40 dk bel kalça basen kol hareketleri çalışcaz ip atlama olayını da sabah 100 tane yaptim kalanini da yaparım insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?