Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bende okumak için kitabı gözümün önüne koydum ama daha kapağını açmaya fırsat bulamadım.
Bu saat oldu hala bi ev bi bodrum canım çıktı. Ziplamayida ihmal etmedim

Hepinize iyi aksamlar
Menümü yazayım
Sabah 2 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Domates salatalık 2 ceviz 2 kayısı yeşil çay
Ara bir tane nektari
Ara bi bardak ayran
Akşam arkadaşlarla dışarıdaydık
2 parca tavuk 2 küçük parca et 2 tane köfte
Su 2.5 litreyi gecmistir
Birazdan spor yapcam beni esim calistiriyo buarada kendisi eski lisanslı spor eğitmeni
Bana göre de oldukça fit
Canıma okuyo vala 40 dk bel kalça basen kol hareketleri çalışcaz ip atlama olayını da sabah 100 tane yaptim kalanini da yaparım insallah

Islerim bitsin bende başlayacağım

Benim de ip atlayacak yerim yok.heryer esya baktimda bugun.atliyormus gibi yapsak yerini tutar mi acaba
Lakin yurusumu yaptim.benden bi 7 bin adim
Ne yaparsanız yapın o ip atlanacak.
Kocaman evim var bende yerler taş olduğu için wc de atlıyorum, yanı atlar gibi yapıyorum. Yerini tutmasa da zamanla terlediğini farkedeceksin.

Ne sanslisin.hem fit hemde spor hocasi
Benimkinim tam tersi.gobekli ve heryere arabayla giden koca

Ne sanslisin.hem fit hemde spor hocasi
Benimkinim tam tersi.gobekli ve heryere arabayla giden koca
Ay canım güldürdün beni evet bak o çok fit ama bikez olsun bu kilo konusunda kalbimi kırmadi saolsun (keşke azıcık kırsaydı bu hale gelmezdim gerçi de neyse) boşver göbekli olsun karakteri düzgün olsun da gerisi önemli değil tatlım kilo alınır da verilir de

Bende okumak için kitabı gözümün önüne koydum ama daha kapağını açmaya fırsat bulamadım.
Bu saat oldu hala bi ev bi bodrum canım çıktı. Ziplamayida ihmal etmedim

Ben kulüp açılınca bi kitabı bitirdim yarın yeni kitabıma başlıyoruum

Menu
Sabah 2 yumurtali ev yufkasi
Oglen az sekerli sutlac
Aksam mercimek corba et sote bulgur pilavi salata
Su 3lt tamamliyorum simdi

Ah o yumurtalı yufkayı bir severim miss ama miktara bağlı ne kadar yediğini bilmeyince yorum yapamadım :) Su harika

Aynen canim da benim diyetime destek olsa aksam ben zorlamadan yuruyus yapalim dese fena olmazdi

Kolay gelsin
Aksam disarda olmana ragmen yine iyi yani abartmamisin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…