- 18 Mart 2018
- 31.127
- 124.328
- 598
- 35
Niye uykunu ziyan ediyon git yerinde yatsanaMerhaba abla koltuktauyukusum sahurbyapipbu yatcam
Koltukta uyuya kalmisim allahtan telde alarmim standart ayarlamisim yoksa sabahlardim heral.Niye uykunu ziyan ediyon git yerinde yatsana
Iyı geceler canımKoltukta uyuya kalmisim allahtan telde alarmim standart ayarlamisim yoksa sabahlardim heral.
Ben yatiyorum iyi gecelerr
BEN DÜN ATLAYAMADIM DERSTEN ÇIKTIM EV ZOR ATTIM KENDİMİ 10 DADün tam zıplıyorum kızım aradıtelefona zıplayarak gittim ama zıplayarak konuşamadım
BEN DÜNDE YAPMADIM OLDU 400 BENİM BUGÜN BAHÇEDE ATLAYACAĞIM ERKEN GİDECEĞİM EVE ÇOK ŞÜKÜRAy sorma valla keşke dün görseydim =))
açtım dinliyorum şimdi düşürdün aklımaKanguru diyince cukurun dizisi geldi aklima.. Montumun cebinde yok kuruş
Zıplıyor herkes kanguru sankiii
inşallah kuzummoni sevgili kaptanım biliyorum aktif biri değildim bu zamana kadar bugünden itibaren çok ama çok dikkatli olup burayı elimden geldiğinin fazlasıyla aktif olup menü bildirimi spor yapıp yazıcam ve tekrar listeye girmek için çaba göstericem ve hedefim olan kiloya ulaşıp buradan mezun olucam
Valla bende cok ozledım kesıntısız muzık dınlerdım bende cok guzel olurdu ama şimdi ayda yılda bır dınlıyorum gercı yazın balkonda dınlerım gecelerıIyi yolculuklar.Gece yolculugu daha zevkli oluyor canim.ogrenciyken hep gece yolculuk yapardim.kulakligimla muzik dinleyerek uyuklardim ah genclik
Valla ben ip atlamaktan daha yorucu bı iş yaptım güneşin alnında çapa yaptım 3 saate yakın nefesım tukendı bunu ıpın yerıne saysak olmazmı kiPazar günü sadece 6 kişi sporla ilgili görevini yerine getirdi.
@zhre
@miyaww
@Dumbledore
@Monaliza_81
gezegenfeza
Nurciloji (doğrumu hatirliyorum)
zezeozge
Diğer arkadaşlar
Mazeretliler hariç
@yahabibi
Birde hasta olan arkadaş dışında herkes bugün 300 ip atlasın
Bildirmeyeni yapmamış sayarım
miyoşum süpersinSahur
Yok
İftar
Tavuk sote
3 kaşık bulgur pilavı
Salata
3 dilim kavun
Zre_ 1 lt su.
200 ip atlama
20 mekik
1 saat yürüyüş iftar sonrasıgezegenfeza
bende istiyorum yeni ciciler bi kilo vereyim komple gardrop değiştireceğimEwet.fazladn.bussuru kilo.tasiyorzz.ayy. instagrmd.ole.guzelml elbiseler.warki.biranonce.zayiflasakta.alip.giysekk
Oturduğun yerde hareket yapabilirsin canım. Hergün biseyler yap lütfen
Yapiyom cancazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?