Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kızçelerim pazartesi kiloları pek iç açıcı değil.
cuma gününe kadar lütfen dikkat edelim ve güzel sonuç alalım.
ben akşam gidip temizlik yapacağım sporumu da yapacağım koltuk sileceğim belki halı bile yıkarım bugün bi gaz var bende ama henüz sabah saatleri ya oruç vurmadı daha

Allahim cildircamm sabah kalktim her yer karinca halbuku aksamdda viledaladim her yerinyaa1 saattiir deli gibi ev supurup temizliyorumm. aglicam artikk
salkım domatesin saplarını koy her yere ve tarçın dök etkili bende denedim çünkü

Bu kadar sudan sonra bide ip atla haha

De yürü git bi de gece yazmış.

@gezegenfeza atladım atladım geve telefon elimde uyuya kalkmışım sahuru da yapamadım

miyaww__ diğer iki bardağı da içmişsindir inşallah yoksa seni suya atarız bak

Zre_ Öyle diyorlardı bende çok beğendim adam oyunculugu gerçekten çok iyi

He içtim
kaç kere uyandım wcye sayamadım.

miyoşum süpersin

Canımmm. ❤❤❤

Allahim cildircamm sabah kalktim her yer karinca halbuku aksamdda viledaladim her yerinyaa1 saattiir deli gibi ev supurup temizliyorumm. aglicam artikk

Alma miyoşun ahını çıkar aheste ahesta

Aayy şaka bi yana fıttırır insan ya naptın halledebildin mi ?

Valla bende cok ozledım kesıntısız muzık dınlerdım bende cok guzel olurdu ama şimdi ayda yılda bır dınlıyorum gercı yazın balkonda dınlerım gecelerı
ben hala dinliyorum iş yerinde kulaklık takılı bazen tel çalıyor duymıuyorum

Hala supuruyotum sandalye hali oyuncaklar herseyi fisari doktum camasir suyuyla silcem, heralde on bahceden geliyorlar aglicaammmm yaa.

Bak bak ah diyo o 2 litreyr ulasicaz yakin zamanda hic sansin yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…