Allahim cildircamm sabah kalktim her yer karinca halbuku aksamdda viledaladim her yerinyaa1 saattiir deli gibi ev supurup temizliyorumm. aglicam artikk
ben akşam gidip temizlik yapacağım sporumu da yapacağım koltuk sileceğim belki halı bile yıkarım bugün bi gaz var bende ama henüz sabah saatleri ya oruç vurmadı dahakızçelerim pazartesi kiloları pek iç açıcı değil.
cuma gününe kadar lütfen dikkat edelim ve güzel sonuç alalım.
salkım domatesin saplarını koy her yere ve tarçın dök etkili bende denedim çünküAllahim cildircamm sabah kalktim her yer karinca halbuku aksamdda viledaladim her yerinyaa1 saattiir deli gibi ev supurup temizliyorumm. aglicam artikk
günaydın sabah şekerim
- Gunaydinnn
süpersin sen en iyi sporu yapmışsın benceValla ben ip atlamaktan daha yorucu bı iş yaptım güneşin alnında çapa yaptım 3 saate yakın nefesım tukendı bunu ıpın yerıne saysak olmazmı ki
Bu kadar sudan sonra bide ip atla haha
miyoşum süpersin
Allahim cildircamm sabah kalktim her yer karinca halbuku aksamdda viledaladim her yerinyaa1 saattiir deli gibi ev supurup temizliyorumm. aglicam artikk
ben hala dinliyorum iş yerinde kulaklık takılı bazen tel çalıyor duymıuyorumValla bende cok ozledım kesıntısız muzık dınlerdım bende cok guzel olurdu ama şimdi ayda yılda bır dınlıyorum gercı yazın balkonda dınlerım gecelerı
Alışırsın miyoşum yol edersin bir süre sonra tutmaya alışırsınkaç kere uyandım wcye sayamadım.
Canımmm. ❤❤❤
Hala supuruyotum sandalye hali oyuncaklar herseyi fisari doktum camasir suyuyla silcem, heralde on bahceden geliyorlar aglicaammmm yaa.
De yürü git bi de gece yazmış.
He içtim
kaç kere uyandım wcye sayamadım.
Canımmm. ❤❤❤
Alma miyoşun ahını çıkar aheste ahesta
Aayy şaka bi yana fıttırır insan ya naptın halledebildin mi ?
Bak bak ah diyo o 2 litreyr ulasicaz yakin zamanda hic sansin yok.
De yürü git bi de gece yazmış.
He içtim
kaç kere uyandım wcye sayamadım.
Canımmm. ❤❤❤
Alma miyoşun ahını çıkar aheste ahesta
Aayy şaka bi yana fıttırır insan ya naptın halledebildin mi ?
Kızzz dur sakin olll.Hala supuruyotum sandalye hali oyuncaklar herseyi fisari doktum camasir suyuyla silcem, heralde on bahceden geliyorlar aglicaammmm yaa.
Alışırsın miyoşum yol edersin bir süre sonra tutmaya alışırsın
Bak bak ah diyo o 2 litreyr ulasicaz yakin zamanda hic sansin yok.
Atladım sayılır dun yazmstım çapa yaptım hiç bir yerım tutmuyor bugunde atlarımŞu gibi geçiririm seni bugün 300 ip atlıyorsun. Yapamam deme o kadar yoruldumki ağrı kesiciyle dolanıyorum. Bu halde bile 450 yaptım
İnş ulasırsın olmayacak bir şey degıl hersey bızım elımızde
Kanguru diyince cukurun dizisi geldi aklima.. Montumun cebinde yok kuruş
Zıplıyor herkes kanguru sankiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?