- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Tabii ki, yazarım.Tmm canım ben kaçırmışım. Sen yinede birşeyler yaparsan yaz buraya
Aynnen.ole.dolu dolu.yeniyor.esim.yaptiklarim.yanindaekmk.we.tatlida.yiyorBen her sene bi karatay yapardım.
Gerçekten harika beslenme biçimi. Dolu dolu yağlı yediğim halde çok kolay ve güzel kilo verdim.
Beni zorlayan kısmı evdekilerin çok yemek seçmesi, çoğu zaman kendime özel yemek hazırlayamamak oldu.
işin zor canım sırt çantası al bence daha kolay oluyor çocukla elinde bir şey taşımaGünaydın kızlar
Bizim ufaklıkla bugün karşıya and. Yakasına gidicem toplu taşıma ile birde döneceğim bakalım nasıl olacak
Öyle yapıyorum zaten bebek doğduğun beri normal çanta takmadım dahaişin zor canım sırt çantası al bence daha kolay oluyor çocukla elinde bir şey taşıma
cidden miyoş nerede dünden beri sesi çıkmadı sahalardan uzak kalmazdı ki...Bir adet miyaww kayıp olmuştur bulanların insanlık adına su içirmesi ve bir daha su içirmesi gerekmektedir@miyaww__
Bir adet miyaww kayıp olmuştur bulanların insanlık adına su içirmesi ve bir daha su içirmesi gerekmektedir@miyaww__
miyaww__ tebrik ederim canım
10. Takım gayet iyi gidiyoruz, ınsallah dahada iyi olacağız.
O zaman haydi zıplamaya
miyaww__ tebrik ederim miyoş :)
Bir adet miyaww kayıp olmuştur bulanların insanlık adına su içirmesi ve bir daha su içirmesi gerekmektedir@miyaww__
cidden miyoş nerede dünden beri sesi çıkmadı sahalardan uzak kalmazdı ki...
al eline 2 lt siseyi miyosu aramaya cikiyoz
Canım ben kakaolu sütün de zayiflattigni metabolizma hızlandırdığını duymuştum ama disardakilerden alma onlar katkılı evde kendin yap hep çikolata felan isteğini de bastırır buarada tarçınlı süt şeker dengeler derler ama bende sevmemKakaolu süt metobolızma hızlandırır mı tarcınlısını pek sevemedim detoks suları yuznden sanırım tarcından sogudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?