- 26 Aralık 2016
- 517
- 2.412
- 33
- 43
Facede.grubu.war.canm.orayi.takip.ediyrm.77le.basldm.70kusure.inmstm.2ayda.Hi o yuzden 2 ogun.karatay diyetin sartlarini nasil ogrendin kitabi faln mi var
O degilde gercekten merveyi severek mi gitti.oyaya ihanet ederek orayida kacirdimZaten merve ve oyanın kapışma sebebı serhan o gıtse kavga bıter oyuzden öldurmezler aman edıpın öldğü iyi oldu gıcık olmaya baslamstım
Bende bi arastiiyim.cok ilginc geldi
Facede.grubu.war.canm.orayi.takip.ediyrm.77le.basldm.70kusure.inmstm.2ayda.
hafif.yuruyus.disind.egzersz.yapmadim
Kitabinida.telime.indrdm.arada.okuyorm
Kesinlkle.ekmk.seker.we.turewleri.yok.
Serbestlerdn.doyana.kadar.yasaklrdn.hic.yemiyorsun.birde.ogun.aralari.enaz5saat.bekliyrsn(arada.kacamk.ollursa.yaklsk.1hafta.one.cekiuo)
Sahur
1 tane haşlanmış yumurta
1/2 peynirli gözleme
Domates salatalık
İftar
1 hurma
1kase domates çorbası
1 yemek kaşığı ıspanak
1 yemek kaşığı yoğurt
4-5 tane küçük sigara böreği
Karpuzzz ( nihayet)
.
Üstüne türk kahvesi :)
.
Şimdi de ders çalışırken sütlü kahve içeceğim :)[/QUOTE]
Karbonhidrat ağırlı olduğu için ben bu menüyü sevmedim :) ıspanak 1 kaşık değil 5 kaşık sigara böreği 1 adet olsaymış daha güzel olurmuş sanki :)
Ptt den bilgi alacağım işte çünkü ptt de kitaplar yüzde elli indirimli gönderiliyorduGonderecegin yere bağlı canm.kargo firmaya göre degisicek
Anlamadım tam neyı sordun edıp merveyı sevıomu dıemıO degilde gercekten merveyi severek mi gitti.oyaya ihanet ederek orayida kacirdim
Kesinlikle.arastir.Bende bi arastiiyim.cok ilginc geldi
AynenAnlamadım tam neyı sordun edıp merveyı sevıomu dıemı
Ben her sene bi karatay yapardım.Kesinlikle.arastir.
Baslayip yasaklara.uyup.kilo.vermeyn.yok.yavas.old.icin.kalici :))
Insallah canımgezegenfeza henüz 100 atlama yaptım yatmadan 400e tamamlayacağım
Seviıo ya mervede sevıoda hatta merve liseden sevıomus orayı izledın mı bılmıoruö edıpe mektup bile yazms ismini vermeden ama şuan serhanın soyadının hatrına edıpı sevdgını açık edemedı benceAynenyoksa numara mi yapmis
Özellikle o mesajı etiketledim. Takım kaptanından aldım izni.Izni kimden aldın ben hatırlamıyorum.
Ayrıca ip atlama zaman alan bişey deyil.
Çok atlasan tüm gün 5 dakikanı alır.
Onun dışında ekstra bir spor yapma tmm.
Ama o ip atlanacak
Az kaldı yaz bitmeden gardrop yenileyeceğim atmaya koyamadığım 27 beden kotlarım var ne kadar zayıfmışım diyorum gördükçe hırs yapıyorumAy bende.tek hevesim o.hic birsey almadim kac aydir kilo vericem diye
Tmm canım ben kaçırmışım. Sen yinede birşeyler yaparsan yaz burayaÖzellikle o mesajı etiketledim. Takım kaptanından aldım izni.
400 tamamdırInsallah canım
Hepsi bitince yazarsan iyi olur .
Perşembe gecesi ınsallah kim ne kadar yapmış yazacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?