sanmam ben tarçınlı sütü akşamdan hazırlıyorum çok güzel oluyor 1 kabuk tarçını 1 bardak sütle kaynatıyorum tarçınla birlikte sişeye koyup sabaha kadar bekletiyorum ertesi gün saat 3-4 gibi 1 tatlı kaşığı Türk kahvesi ile pişirip afiyetle içiyorumKakaolu süt metobolızma hızlandırır mı tarcınlısını pek sevemedim detoks suları yuznden sanırım tarcından sogudum
habersiz bırakma yahu
Hepinize çoookkkk teşekkür ederiiimmmmmmmm...
Suportakalim ve suhrem beni suyla ararsanız dahada kaçarım.börekle aramanız lazım ki hemen geleyim.
Hiçbir sıkıntı yok çok şükür dün çok koşturmalı geçti pestilim çıktı.
habersiz bırakma yahu
Kolay gelsin canımGünaydın kızlar
Bizim ufaklıkla bugün karşıya and. Yakasına gidicem toplu taşıma ile birde döneceğim bakalım nasıl olacak
Bir adet miyaww kayıp olmuştur bulanların insanlık adına su içirmesi ve bir daha su içirmesi gerekmektedir@miyaww__
Iyiyiz canım saolasin sen nasilsin? Başlangıç kilon dikkatimi çekti benim şimdiki kiloma yakın kaç aydır gruptasın nekadar sürede indin 75lere?Selam kızlar nasılsınız güzel bir gün olsun hepimize
Merhaba canım listeye girecekleri şimdiden tebrik ederim :) buarada deneme süreleri kaç hafta sürüyor?selam kızçelerim
bu hafta deneme süresi bitip listeye girebilecek 4 üyem var.
-larapikata kayıp olduğu için deneme süresinde ki listeden çıkarıyorum, eğer gelirse deneme süreci tekrar başlayacak.
-serguzestt hala deneme sürecinde, hastalıklardan mazeretli, bilgim dahilinde.
-gurbetkuşu ve monaliza bu hafta listede olabilirsiniz, bol paylaşıma devam ve kilo verme sözünüze.
serguzestt
G Gurbetkusu91
LaraPikata
Monaalizza
kaptanım merhaba,selam kızçelerim
-larapikata kayıp olduğu için deneme süresinde ki listeden çıkarıyorum, eğer gelirse deneme süreci tekrar başlayacak.
-gurbetkuşu ve monaliza bu hafta listede olabilirsiniz, bol paylaşıma devam ve kilo verme sözünüze.
serguzestt
G Gurbetkusu91
LaraPikata
Monaalizza
Söz.weriyorum.monicimselam kızçelerim
serguzestt
G Gurbetkusu91
LaraPikata
Monaalizza
Merhaba canım benim doğum sonrası kilomu ben once emziren anneler grubundayım çoğu kilomu orda verdim bu takıma geldim ama hep olumsuz durumlarımı oldu 1 verdim geri aldım diyeti bozdum falan 2 aydır kilo hiç veremedim şimdi az da olsa dikkat etmeye çalışıyorum ramazan bitsin tekrar düzene oturtup kaldığı yerden devam edicemIyiyiz canım saolasin sen nasilsin? Başlangıç kilon dikkatimi çekti benim şimdiki kiloma yakın kaç aydır gruptasın nekadar sürede indin 75lere?
Anladım canım benim olsun bundan sonra burada hep beraber çok güzel kilolar veririz insallahMerhaba canım benim doğum sonrası kilomu ben once emziren anneler grubundayım çoğu kilomu orda verdim bu takıma geldim ama hep olumsuz durumlarımı oldu 1 verdim geri aldım diyeti bozdum falan 2 aydır kilo hiç veremedim şimdi az da olsa dikkat etmeye çalışıyorum ramazan bitsin tekrar düzene oturtup kaldığı yerden devam edicem
Kaç taneHerkese selammm.
Mekik çektim geldimm.
Selam canimHerkese selammm.
Mekik çektim geldimm.
İnş canım hepimiz istediğimiz kiloya inerizAnl
Anladım canım benim olsun bundan sonra burada hep beraber çok güzel kilolar veririz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?