Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben bugun iptalrken çok hoşuma gitti bu arada odamda çok yerim yok zar zor çaprazlama atlıyorum ama evimizde teras var orda çok çok atlayacağım akşamları hava biraz ferahlayınca çıkar tepinirim
Oh çok şanslısın açık hava ne guzel

Teşekkürler kaptanım inşallah gayret edeceğim ; )

Ultrasyonla bogazima baktilar birde kan verdm canim
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah

Su.nerde.canim??

İftara misafirim vardı bütün gün koşturmayla geçti. Atlattim çok şükür :)
Menümü yazayım
Sahurda
1 kapya biber sote
5 zeytin
1 dilim ekmek
2 bardak çay
İftar
6 kaşık kuru fasulye
3 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık et
Salata
Cacık
2 küçük peynirli börek

Ara
1 dilim sütlü irmik tatlısı
2 bardak cay
Su 1.5 lt
200 ip
@moni gezegenfeza

Bende daha kızım bebekken zumba yapmaya başlamıstım sımdıde yapıorum arada bır guluyor ki bıde artık oda hareket yapıor oynuyor falan
Aynen canım o da benimle zıpladı durdu meleklerimiz bizim yaa çok masum kuzular Rabbim hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın

Menüm
Kahvaltı

Omlet 2 yumurtadan 7 zeytin domates salatalık 1 kk peynir bir dilim köy ekmeği
Ara
Kahve
Öğlen dışardaydım
Yok
Akşam
Et haşlama
Az bulgur
Ara
Çay az çekirdek

Su 2.5 lt geçtim
İpimi atladım
17bin adım attım

moni Zre_ gezegenfeza

Yaa bu annelerin işi neden bitmiyor yaaa intihar Edicem işten

Tövbe de kııııı..

Kizlar bugun su tiroid icin dr gittim dahiliyeye.bir ton kan verdim.sonuclarina bakti hap vermede tereddutte kaldi.endokrin bolumu varmis oraya sevketti.cmt de oraya gitcem.sandigimdan daha kotu cikti sanirim sonuc.moralim bozuldu hic birsey yapmadm

Şişşştt nurciiim stres yapmıyosun kuzum.
Geçmiş olsun.

Olacak olacak miyooossss

Olmiyıırrrrr suhre olmiyııırr

Bir şey soracağım ben haftaya memlekete gidince burdaki tartıyı götürmeyeceğim orda zaten var o da dijital ama tartı farkı olur mu sizce ? Çok korkuyorum ya

Fark olabilir kuzu yaa.

Oooww vala tebrikler canım ben de 40 45 dk farklı bölgeleri çalışıyorum arada mekikte çekmeye çalışıyorum ama okadar hayatta yapamam süpersin vala

Bende sadece mekik çekebiliyorum.
İp atlarken ay daha doğrusu atlamaya çalışırken gör bi de beni. Krize girersin.

Merhabalarr,dun yazamadim ama bugun geldimmm oructan dolayi yuruyus yapamiyorduk halsiz kaliyordum 68im hala,ama insallah yarindan itibaren 3 lt su ve yiruyuse basliyorum,herkes nasil iyidir insallah,misafirlerim vardi pek giremedim iftardi temizlikti cocukla o bakimdan sizler neler yapiyorsunuz ,metabolizma hizlandirixi onerileriniz var mi acaba

3 lt su şahaneeeeee...
Ben burda limonlu su yapıyorum arada. 2 gün falan. Acayip kilo verdiriyor detoxun kralı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…