- 25 Şubat 2016
- 7.757
- 12.963
- 248
- 31
Oh çok şanslısın açık hava ne guzelBen bugun iptalrken çok hoşuma gitti bu arada odamda çok yerim yok zar zor çaprazlama atlıyorum ama evimizde teras var orda çok çok atlayacağım akşamları hava biraz ferahlayınca çıkar tepinirim
Teşekkürler kaptanım inşallah gayret edeceğim ; )selam kızçelerim
bu hafta deneme süresi bitip listeye girebilecek 4 üyem var.
-larapikata kayıp olduğu için deneme süresinde ki listeden çıkarıyorum, eğer gelirse deneme süreci tekrar başlayacak.
-serguzestt hala deneme sürecinde, hastalıklardan mazeretli, bilgim dahilinde.
-gurbetkuşu ve monaliza bu hafta listede olabilirsiniz, bol paylaşıma devam ve kilo verme sözünüze.
@serguzestt
G Gurbetkusu91
@LaraPikata
Monaalizza
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallahUltrasyonla bogazima baktilar birde kan verdm canim
Su.nerde.canim??Sahur
1 tane tost
1 haşlanmış yumurta
1 kase yoğurt
1 dilim karpuz
İftar
1 kase şehriye çorbası
2 köfte ve 1 dilim patates+ 2 dilim patlıcan (fırında)
1 bardak didi (sadece 50 kalorireklam yapıyormuş gibi hissettim)
Bir de annem benim için tatlı yapmış ondan yedim 2 tane . ( 2 küçük şekerpare)
2 yemek kaşığı salata
2 dilim karpuz
Üstüne: 1 türk kahvesi
.
Ders çalışıyordum. Şimdi kalktım bir kahve yapıp geri oturacağım.
Aynen canım o da benimle zıpladı durduBende daha kızım bebekken zumba yapmaya başlamıstım sımdıde yapıorum arada bır guluyor ki bıde artık oda hareket yapıor oynuyor falan
Hayırlısı canım.Gecmis olsun abla.bende emzirdigim icin tedirginm.onuda etkiler dedi dr.ondan uzuldm sutten kesmekte istemiyor 8 aylik daha
Bi kısmı büyük gelenlerbuyuk gelenler mi
Iyı geceler canımIyi.geceler.kizlrr.cocuk.hic.raht.durmadi.cok.yoruldm.allh.rahatlk.wersn@@
Yaa bu annelerin işi neden bitmiyor yaaa intihar Edicem işten
Kizlar bugun su tiroid icin dr gittim dahiliyeye.bir ton kan verdim.sonuclarina bakti hap vermede tereddutte kaldi.endokrin bolumu varmis oraya sevketti.cmt de oraya gitcem.sandigimdan daha kotu cikti sanirim sonuc.moralim bozuldu hic birsey yapmadm
Olacak olacakmiyooossss
Bir şey soracağım ben haftaya memlekete gidince burdaki tartıyı götürmeyeceğim orda zaten var o da dijital ama tartı farkı olur mu sizce ? Çok korkuyorum ya
Oooww vala tebrikler canım ben de 40 45 dk farklı bölgeleri çalışıyorum arada mekikte çekmeye çalışıyorum ama okadar hayatta yapamam süpersin vala
İyi sahurlar❤❤❤❤❤İyi sahurlarrrrrr. ❤❤❤❤❤❤❤❤
Merhabalarr,dun yazamadim ama bugun geldimmm oructan dolayi yuruyus yapamiyorduk halsiz kaliyordum 68im hala,ama insallah yarindan itibaren 3 lt su ve yiruyuse basliyorum,herkes nasil iyidir insallah,misafirlerim vardi pek giremedim iftardi temizlikti cocukla o bakimdan sizler neler yapiyorsunuz ,metabolizma hizlandirixi onerileriniz var mi acabaPAZARTESİ TARTISI 4 HAZİRAN
CUMA/P.TESİ
gezegenfeza 68,9>>70
miyaww__ 84,8>>84,6
Zre_ 97,8>>
@Ezgi osman73>>74,1
zezeozge 62,8>>
@Nurciloji61>>61,5
Mor Vampirella 64,5>>64,9
@guziss3576,2>>77,1
Candysisters 58>>57,7
@serguzestt103,4>>
G Gurbetkusu91 67,9>>
Monaalizza 69,1>>69,4
Y Ya habibi 103,7>>
@Elif_merve82>>81,7
@Dumbledore88>>85,5
@damlapal75,6>>74,3
R Renklipuantiye >>68>>
@Hayalce123 76>>??
@LaraPikata??>>??
kızlar, kilo bildirmeyenler kilosunu bildirsin
Merhabalarr,dun yazamadim ama bugun geldimmm oructan dolayi yuruyus yapamiyorduk halsiz kaliyordum 68im hala,ama insallah yarindan itibaren 3 lt su ve yiruyuse basliyorum,herkes nasil iyidir insallah,misafirlerim vardi pek giremedim iftardi temizlikti cocukla o bakimdan sizler neler yapiyorsunuz ,metabolizma hizlandirixi onerileriniz var mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?